SkibaPL 1851 Napisano 30 Marzec 2013 chcecie realnosci? grajcie w arme. Tam bedziecie plakac jak zginiecie (nie gralem osobiscie, ale sie naczytalem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal76 20 Napisano 30 Marzec 2013 Przestańcie się już spuszczać nad tym B4.Będzie taki sam,jak B3 ,tylko z ciut lepszą grafiką i z takimi samymi babolami,jak B3.Od roku gram tylko w B3.Wracam z pracy,odpalam konsole,godzina gry w B3 i mi wystarczy.Gdyby nie multi,to chyba konsole odpalałbym tylko do oglądania filmów.Chyba się starzeje i gry przestają mnie kręcić.Raczej nie kupię ps4,tylko po to,żeby pograć w B4,bo dla mnie ta gra jest przeciętna.Różni się od coda tylko tym,że ma większe mapy i destrukcję otoczenia.A największym babolem są LUDZIE,przez których się odechciewa grać!!! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 30 Marzec 2013 Sory Sory, ale o jakie "realności" my mówimy w grze gdzie "snajper" strzela - CELNIE - na stojąco z M82 na 500 metrów Jak nie dalej. Że o samoreperujących się maszynach - jakieś transformersy - nie wspomnę Tak że wszelkie dywagacje o pseudorealności spuśćmy w kiblu bo to tylko gra i dewsi ułożą jak im jest wygodnie. No cóż ja czekam na betę i zweryfikuje wszelkie zapowiedzi DICE. Chyba w twoim fanatycznym rozumowaniu brakuje czytania ze zrozumieniem ;) Czekasz na bete a po GP z singla już grę oczerniłeś zresztą każdy tytuł oczerniasz a i tak je masz i w nie grasz ... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 30 Marzec 2013 Z mila checia w BF4 na konsole zobaczyl bym min 64graczy Online. BF4 na PS4 ma chodzić w stałych 60FPS i 64graczach. Potwierdzili BF4 Jak dotąd DICE powstrzymywało się od komentarza na temat wersji Battlefield 4 na PS4, ale oficjalny przedstawiciel EA potwierdził serwisowi Polygon że taką wersję także zobaczymy. Natomiast smutną wiadomością dla fanów Nintendo na pewno jest to że kontynuacji Battlefield 3 nie zobaczymy na Nintendo Wii U. Battlefield 4 będzie miał premierę jesienią tego roku i pojawi się na PC, PS3, PS4 oraz Xbox 360. Nic na razie nie wiadomo na temat wersji na nowego Xboxa. W najbliższych dniach ponoć mamy także zobaczyć materiał wideo z rozgrywki sieciowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 30 Marzec 2013 Naprawdę myślicie,że granie na serwerach z 64 graczami jest takie super? Pod tyle graczy trzeba potrafic zrobić mapy,aby to miało ręce i nogi.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal76 20 Napisano 30 Marzec 2013 (edytowane) Naprawdę myślicie,że granie na serwerach z 64 graczami jest takie super? Pod tyle graczy trzeba potrafic zrobić mapy,aby to miało ręce i nogi.. Już sobie wyobrażam mapę w stylu-Monolit Markaz- i 64 graczy.Więcej niż połowa,będzie snajperem,siędzącym na dachu. Gdy jest 12 vs12 czasem grać się nie da,bo wszedzie kamperzy... Edytowane 30 Marzec 2013 przez Rafal76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 30 Marzec 2013 (edytowane) Naprawdę myślicie,że granie na serwerach z 64 graczami jest takie super? Pod tyle graczy trzeba potrafic zrobić mapy,aby to miało ręce i nogi.. Na PC fatalnie się gra na takich serverach (mowa o BF3). Na prawdę. Gra traci wiele na taktyczności i wkrada się wszechobecny chaos, gdzie ginie się często nie wiadomo skąd... Gęstość graczy musi być dopasowana tak jak mówisz do map. Ilość graczy tak na prawdę nie świadczy o jakości rozgrywki. Edytowane 30 Marzec 2013 przez SmaleC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 30 Marzec 2013 Na Armored Kill 64 osoby jeszcze ok. Gram na PC i zazwyczaj wybieram serwy 32 osobowe, bądź 48 jak gram na Karkand. Czekam na jakieś filmiki z map multika. Wysłane z mojego GT-I9001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Marzec 2013 Potwierdzam. Może na PC sporo nie przegrałem, ale na mapach 64 to tylko mega chaos i nie wiadomo co się dzieje. Ja też tylko gram na serwerach max 32 osoby. Jestem ciekaw jak to będzie na PS4 wyglądać. Pewnie podobnie jak na PC teraz, bo cudów nie wymyślą przecież. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnabor 29 Napisano 30 Marzec 2013 (edytowane) chcecie realnosci? grajcie w arme. Tam bedziecie plakac jak zginiecie (nie gralem osobiscie, ale sie naczytalem) Większości graczy nie chodzi o jakąś mega realność tylko o namiastkę realizmu lub zbliżenie się do niego ( bo to tylko gra) a nie jak teraz całe zgraje królików skaczą po mapie - gdzie po trzech max pięciu podskokach w pełnym wyposażeniem to by żołdak chyba zdechł, rozwalenie chołgu z kuszy czy granatnika oraz za pomocą granatu w realu nie realne choć by i 1000 granatów wybuchło pod czołgiem, kwiatki takie jak widzisz przeciwnika z daleka - celujesz do niego i oddajesz a nawet i 20 strzałów a tu nic no paranoja i wiele innych. Gra pewnie bedzie kozacka ale na PS4 a że bedzie miała na początku całą masę błędów to pewnik bo to już jest tradycja wszystkich producentów bez wyjątku. Edytowane 30 Marzec 2013 przez pnabor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 31 Marzec 2013 BF4 na PS4 ma chodzić w stałych 60FPS i 64graczach. Battlefield 4 będzie miał premierę jesienią tego roku i pojawi się na PC, PS3, PS4 oraz Xbox 360. Nic na razie nie wiadomo na temat wersji na nowego Xboxa. Moze jakis link do tych informacji? Watpie, abysmy zobaczyli Bf4 na PS4 w tym roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 31 Marzec 2013 (edytowane) Moze jakis link do tych informacji? Watpie, abysmy zobaczyli Bf4 na PS4 w tym roku. klik na pogrubiony tekst PS4: http://gametrade.pl/grupa/playstation-3-/battlefield-4-na-ps4-potwierdzony Edytowane 31 Marzec 2013 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 31 Marzec 2013 Ja bym chciał aby grafika w multi była na takim samym poziomie jak na singleplayer.BF3 Ladnie wygląda na singlu na ps3 tak samo uncharted i wiale gier,zale po przejściu na coop cZy multi widać wyraźnie obniżenie detalow itp Ciekawe czy na ps4 też tak będzie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 31 Marzec 2013 Faktycznie tak jest, Battlefield 3 w trybie dla pojedynczego gracza pod względem oprawy jest genialny, więcej efektów cząsteczek oraz dużo lepsza płynność animacji, również i framerate jest chyba wyższy. Natomiast w trybie wieloosobowym gra jest już okrojona, pewnie ze względu na same możliwości sprzętowe. Niemniej jak na 7 letni sprzęt daje radę. Jeżeli chodzi o PlayStation 4, myślę że nie mamy się czego obawiać ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 31 Marzec 2013 A tak w kwestii formalnej odnośnie linka z gametrade - który do mnie jest jakoś mało wiarygodny - jest jakieś oficjalne info ze strony EA/DICE, czy to raczej wczesny prima aprilisowy żarcik. Jakoś na innych polskich serwisach w tej kwestii nic nie znalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 31 Marzec 2013 (edytowane) Oficjalny przedstawiciel EA potwierdził serwisowi Polygon że Battlefield 4 ukaże się również na konsoli PlayStation 4. http://playstationgang.com/battlefield-4-confirmed-for-ps4/ "Dla kreatywnych zespołów EA tranzycja w kierunku nowej generacji nie jest zaskoczeniem. Inwestowaliśmy i unowocześnialiśmy technologie przez wiele miesięcy" - piszą przedstawiciele Electronic Arts na swoim blogu. "Partnerzy konsolowi, którzy widzieli nasze wczesne projekty, zgadzają się, że są one wyłącznie zachwycające" - zapewniają. Jednym z nich jest Battlefield 4. "Grę pokazaliśmy menedżerom 500 sklepów i została ona przyjęta owacyjnie" - informują "Elektronicy", przywołując Tweeta dyrektora wykonawczego GameStopu "Konsolowa tranzycja to złożone i wymagające zjawisko. W EA ukłuło się jednak powiedzenie, że tranzycja to nasz sprzymierzeniec. Nigdy nie byliśmy bardziej gotowi i bardziej podekscytowani tym, co ma nastąpić w przyszłości" - dodają przedstawiciele Electronic Arts. Edytowane 31 Marzec 2013 przez BulletPOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HUNTER297 0 Napisano 7 Kwiecień 2013 (edytowane) Jakoś MAG poradził sobie z 256 graczami na mapie. Był chaos ale był kontrolowany. DICE po prostu musi zmienić filozofię robienia map. Edytowane 7 Kwiecień 2013 przez HUNTER297 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 10 Kwiecień 2013 Nie wiem czy było, podejrzewam że nie, a więc wrzucam : informacja że bedzie najlepsza mapa z bf2 w bf4 http://bf4central.com/2013/04/battlefield-4-road-to-jalalabad-map/ dla konsoli ps3/xbox na 24 osoby http://wiki.bf2s.com/maps/battlefield-2/road-to-jalalabad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 10 Kwiecień 2013 Jak na moje, to WSZYSTKIE mapy z BF3 i BF2 powinny się znaleźć w BF4. Nawet w pakiecie Premium, bez wahania bym to kupił. Mapy mają gotowe, wystarczy je odpicować na nowy silnik, tak jak to zrobili z mapami z dodatku B2K. Na pewno jest to łatwiejsze niż robienie map od zera. Co do 24 graczy na starych konsolach... żaden szok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 10 Kwiecień 2013 taki dodatek jak b2k dla mnie miód, sam czekam na okazje albo napływ środków by kupić premium / b2k bo bf2 to był mój poczatek serii i wake i karkanda to po prostu ubóstwiałem ;) smak dzieciństwa.. chętnie bym przyjął na BF4, a to, ze mało graczy to nic dziwnego, przecież nowa gra nie stworzy na starej maszynce mocy obliczeniowej, wiadomo, że pociągnie max graczy tyle ile stary sprzęt tylko na nowym, okrojonym silniku.. może jak kiedyś dorobię się PS4 to i BF4 kupię, a tak mam BF3 i do funu takiego jak BF2 czy BFBC2 na PC mi wystarcza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 11 Kwiecień 2013 Popieram mapy z BF2 i BF3 powinny się znaleźć w BF4. Tak jak B2K w BF3 gra się miodnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 11 Kwiecień 2013 Nie kuście losu (tzn.EA) . Jeszcze zwietrzą interes i wypuszczą dodatkowe dlc pt: " Oldschool map ". Oczywiście za drobne , 200 zeta ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makmak 16 Napisano 11 Kwiecień 2013 (edytowane) Jestem ciekawy, czy pójdą w stronę realistycznej rozgrywki, czy jednak upodobnią się do COD'a i wprowadzą w podstawce gun game itp. Edytowane 11 Kwiecień 2013 przez makmak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 11 Kwiecień 2013 Akurat takie trybu jak gungame są spoko fajnie się gra w to czasami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 11 Kwiecień 2013 Nie kuście losu (tzn.EA) . Jeszcze zwietrzą interes i wypuszczą dodatkowe dlc pt: " Oldschool map ". Oczywiście za drobne , 200 zeta ;) . i bardzo dobrze. wtedy tego nie kupię bo już mam :) a tak to może mnie czymś zaciekawią i znowu dam się naciągnąć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach