Patricko 8082 Posted April 26, 2013 Funkcja moda nie jest usłana różami :P Poza willą i kluczykami do Mercedesa trzeba również męczyć się różnymi niewypałami. Po zbanowaniu pewnego "jegomościa" (za wulgarne zachowanie i prowokacje, czyli standard i u nierozwiniętych psychicznie), dostałem takie o to ładne PW na PSN. Postanowiłem się podzielić wybitnym dziełem, jako żeby komuś czasem nie strzeliło do głowy, że jak napisze na PW to już jest bezpieczny. Z racji, że staram się być człowiekiem kulturalnym i ogarniętym to zasłoniłem nick... Z tego co widać, to chyba ma również problemy z odpowiednią pisownią, więc trzeba posiadać zdolności rozszyfrowywania tajnych zapisków. 39 Share this post Link to post
Tomo 11882 Posted April 26, 2013 :paladin: Bo gimbaza to nie szkoła! Gimbaza to stan umysłu! :paladin:Natchniony ilością plusów przy poście Patricko postanowiłem obnażyć mojego ulubieńca, w listopadzie ubiegłego roku wywaliłem na zbity pysk Typa który wpadł na forum i generalnie miał w dupie wszystko i wszystkich tu obecnych. Zanim wyleciał otrzymał jednak standardowe ostrzeżenie na PW na które odpowiedział poniższym :hunter:Szybki :banana: miał załatwić sprawę jednak ludzie z Pruszkowa nie poddają się tak łatwo, otrzymałem od w/w Trolla info na GG że zemsta jest blisko i mamy trząść portkami przed tym co dla nas zaplanował. Kilka dni później zaczął masowo zakładać nowe konta które szykował w myśl zasady "nie rzucaj się w oczy" :crazy:Obserwowałem sobie więc nowo powstające konta, było ich około 10, a kiedy pruszkowski armageddon zdawał się już być gotowym do startu ... zbanowałem IP marnując w kilka sekund cały wysiłek włożony w proces zagłady naszego forum :fuck: 46 Share this post Link to post
Patricko 8082 Posted July 10, 2013 Po zwróceniu uwagi jednemu z użytkowników, żeby po prostu nie nabijał sobie postów pisząc puste zdania, wpada ten "bohater". Czy historii będzie ciąg dalszy? Zobaczymy :) 12 Share this post Link to post
Patricko 8082 Posted August 22, 2013 Kolejny żartowniś, który nie przyjmuje do siebie informacji o tym, że jego posty to off-top. Oczywiście pomimo ostrzeżenia słownego, dostaje takie o to ciekawe PW :) Nie powiem, uśmiałem się szczerze mówiąc :D Krótko, zwięźle i na temat. 17 Share this post Link to post
Tomo 11882 Posted September 30, 2013 :russian: Bajka o zbanowanej królewnie Dawno dawno temu bo aż wczoraj na forum zarejestrowała się Białogłowa o tajemniczym nicku MsJoint, wpadła tylko na chwilę w poszukiwaniu kompanów do TLOU multi, jednak w ferworze czekania na towarzystwo postanowiła umilić sobie czas na forumowym shoutboxie. Niestety pech chciał że w zwyczaju swoim nie miała czytania regulaminów i przeoczyła niefortunnie punkt pierwszy który jasno prawi o tym iż na forum udzielać się mogą jedynie osoby które 21 wiosen już skończyły. W żartobliwej i lekko uszczypliwej konwersacji upomniana więc została o tym aby reszty regulaminu przestrzegać a jeśli nie będzie problemów to podobnie jak do wielu innych osób na forum punkt ten uznamy za niebyły. Nie wzięła sobie jednak rad do serca i uraczyła nas linkiem do filmiku w którym to całą sytuację nawet dość wesoło udało się jej przedstawić i conieco wyszydzić. Uśmialiśmy się zdrowo bo przecież szlachetnie jest się pośmiać z samego siebie i nawet pogratulowaliśmy Niewieście riposty celnej niczym strzała samego Sir Robina z Locksley. Cała sytuacja skończyłaby się pewnie na tej kupie śmiechu gdyby nasza bohaterka nie postanowiła przekroczyć cienkiej granicy jaką dzieli bycie śmiesznym od bycia żałosnym. Umieściła niestety drugi filmik, który niemal natychmiast spowodował że naszą "Królewnę" wraz z całą zawartością i historią jej egzystencji wessał zły czarnoksiężnik zwany Permbanem. Białogłowa nie dawała za wygraną, próbowała oswobodzić się z niewoli i pod postacią (czyt. nickiem) Lolita na forum się odrodzić, niestety Permban pożarł ją wraz z adresem IP i bezkresna podróż od razu skazana została na niełaskę. Morał z tej bajki jest więc jeden i niezwykle prosty; jeśli pogrywacie w TLOU multi to uważajcie na żeńskich kompanów, możecie bowiem nieświadomie stać się bohaterami filmixxów klasy D i będziecie musieli żyć z tym do końca dni Waszych. The End :paladin: 27 Share this post Link to post
Patricko 8082 Posted February 10, 2014 Niestety mod nie może się nawet czuć bezpiecznie na forum, ponieważ po ofiarowaniu warna, natychmiast zostają powiadomione "odpowiednie osoby" Kolega również problemy z matematyką i ortografią jak widać. 2007 rok był 4 lata temu wg niego :) (tego dot. warn) Walka mod kontra user wciąż trwa! :starwars: 13 Share this post Link to post
Patricko 8082 Posted May 27, 2014 Mamy kolejnego delikwenta. Szczerze mówiąc tym razem nawet nie wiem o co chodzi, bo ni stąd ni zowąd dostaje takie oto ładne PW. Chyba ktoś zapomniał zmienić podpaskę, bo ewidentnie nie jego dzień ^_^ //edit by Tomo Chyba go rozgryzłem, najpewniej miał żal o to że jego temat utworzony/powielony nie tam gdzie trzeba poleciał na forumowy kompostownik :pardon: Witam, mam problem z konsola, podczas grania w rozne gry, np fifa,gta,assasin itd po 10-15 min grania konsola sie wiesza calkowicie.....nic nie da sie zrobic tylko wylaczyc i wlaczyc na nowo, dodam ze wiatrak dziala bez problemow, konsola ma duzo wolnej przestrzeni wokol siebie wiec ten powod wykluczam. Moze ktos bedzie wiedzial w czym jest problem ? Laser ? Prosze Was o pomoc, z gory dziekuje i pozdrawiam. 13 Share this post Link to post
Tomo 11882 Posted February 1, 2015 No i doczekaliśmy kolejnego nowego wpisu do naszego "pamiętniczka" :pardon:PlayStation TV a Remote Play z PS4 Po wskazaniu Panu "newbie" gdzie może porozmawiać na temat swojego problemu urażony pępuszek tego świata wypłakał mi się na PW :wallbash: Ehhh a mogłem poczekać z moderacją do poniedziałku jak będzie w szkole, tyle przegrać Gratuluje podejścia - człowiek wchodzi na forum chce poznać opinię kilku osób na temat usługi moderator wysyła temat, który naprawdę średnio odpowiada na pytanie zadane w temacie. Bo dowiedziałem się od jednej osoby, że występowały lagi na niektórych grach... gratuluje podejścia ale tą drogą to Wy daleko nie zajdziecie. Heh, dobre ... masz tam mój spory opis na temat grania na VitaTV no i wskazałem Ci miejsce gdzie po prostu możesz dopytać o resztę szczegółów. No ale Panie Pępku Świata jak chcesz mieć swój temat do każdej pierdoły to sobie swoje forum otwórz i tam moderuj wedle uznania. Komuś jeszcze nie podoba się nasze podejście? 11 Share this post Link to post
Tomo 11882 Posted December 27, 2015 Dziś na forum spadła prawdziwa gwiazdka z nieba, rarytas jakich dawno tu nie było, musiałem być bardzo grzeczny w tym roku skoro nawet w trzy dni po wigilii nadal dostaję prezenty :banana: Wycinek z korespondencji poniżej; "wycofuję zgodę na przetwarzanie danych osobowych, proszę o skasowanie moich wszystkich danych na (...) W innym wypadku napiszę do odpowiednich osób, powołuję się na prawo Unii Europejskiej" Komentarz Szacownego Grona Adminów i Moderatorów w spoilerze :pardon: Życzymy tymczasem naszemu byłem Użytkownikowi dużo szczęścia na innych forach, mam wrażenie że będzie mu potrzebne. Tymczasem :) 23 Share this post Link to post