micromic 2 Posted December 5, 2013 Mam okazję kupić za 125 zł z UK, a jestem napalony na tą grę :P ktoś ma ? są tam napisy PL ? Share this post Link to post Share on other sites
matispidi 237 Posted December 5, 2013 Na PS3 są PL na PS4 nie ma i nie będzie Share this post Link to post Share on other sites
micromic 2 Posted December 11, 2013 Kupiłem z pss, a widzę że w multi gra czasami działa jakoś w 10-15 fps'ach :( Share this post Link to post Share on other sites
drozdek90 14 Posted December 14, 2013 (edited) panowie po aktualizacji gry 1.02 wyjściu z garażu zawiesza mi sie konsola... też tak macie? Edited December 14, 2013 by drozdek90 Share this post Link to post Share on other sites
75 radolec 88 Posted December 15, 2013 panowie po aktualizacji gry 1.02 wyjściu z garażu zawiesza mi sie konsola... też tak macie? Mi nic takiego się nie dzieje normalnie gierka chodzi wybornie. Share this post Link to post Share on other sites
drozdek90 14 Posted December 15, 2013 Mi nic takiego się nie dzieje normalnie gierka chodzi wybornie. mi też działala wybornie do póki nie pobrałem aktualizacji... a szkoda bo gra jest naprawde dobra, gre kupiłem na ps store (mała ciekawostka) ;) Share this post Link to post Share on other sites
AdrianAdiskuter 0 Posted December 16, 2013 jedna z najgorszych części Need for Speeda gra zawiesza się pojawiają sie białe plamy na ekranie co uniemożliwia jazde przynajmniej u mnie często wywala z gry mało samochodów bardzo lubie tą gre jednak zmuszony byłem ją oddać i kupić sobie inną gram na PS3 moja ocena to 2/10 Share this post Link to post Share on other sites
skapol 10 Posted December 16, 2013 jedna z najgorszych części Need for Speeda gra zawiesza się pojawiają sie białe plamy na ekranie co uniemożliwia jazde przynajmniej u mnie często wywala z gry mało samochodów bardzo lubie tą gre jednak zmuszony byłem ją oddać i kupić sobie inną gram na PS3 moja ocena to 2/10 To miałeś mega pecha... mi wszystko bangla idealnie :blink: Share this post Link to post Share on other sites
micromic 2 Posted December 17, 2013 po tej łatce nowej jeszcze lepiej mi chodzi ;) dodawać mnie, proszę , nick psn: micromicPL Share this post Link to post Share on other sites
micromic 2 Posted December 23, 2013 kurcze, te rangi dla platyny długo się wbija :(PS.taki hint dla kariery policjanta:jak jedzie policjant to znaczy że zaraz przed nim rajdowiec, kurr, ale skrypty Share this post Link to post Share on other sites
mysta_net 9 Posted December 26, 2013 Na grzę się trochę zawiodłem.Pomysł mieli dobry lecz wykonanie zawiodło.Gra potrafi się zawiesić na kilka sekund w czasie gry,częste spowolnienia animacji przy pośćigach z policja,grafika gorsza od HP,Most Wanted 2012. Share this post Link to post Share on other sites
75 radolec 88 Posted January 5, 2014 Panowie mam pytanie: policjantem dobiłem do 20 poziomu, w jaki sposób nabijać kolejne poziomy... do nieszczęsnego 60 levelu? To samo jeśli chodzi o karierę rajdowca mam 19 i podejrzewam że będzie podobnie. Nowe wyzwania się nie pojawiają, to co robić? Share this post Link to post Share on other sites
michupol 146 Posted January 5, 2014 Robisz te co ci wyświetla. Zmieniasz listę prędkości ma te co nie robione i tyle ;) szukam chętnych do wbicia paru trofików chętni dodawajcie na psn. 1 Share this post Link to post Share on other sites
75 radolec 88 Posted January 5, 2014 Robisz te co ci wyświetla. Zmieniasz listę prędkości ma te co nie robione i tyle ;) szukam chętnych do wbicia paru trofików chętni dodawajcie na psn. Dzięki za odpowiedź. I da radę tak docisnąć do 60 lvl? Share this post Link to post Share on other sites
michupol 146 Posted January 5, 2014 Tak da tylko jest jeden minus że trzeba samemu zmieniać listę prędkości a tak to pozatym strasznie łatwo. Share this post Link to post Share on other sites
robcio6669 1 Posted January 9, 2014 Witam ktos chetny do zrobienia trofkow online ?? jak tak to pisac do mnie na PSN: robcio1984 Pozdro i czekam Share this post Link to post Share on other sites
krisu28 0 Posted March 28, 2014 Również poszukuje chętnych do trofeów online.Moj PS ID KrzysztofM28 Share this post Link to post Share on other sites
kiniol78 13 Posted March 29, 2014 Poszukuje chętnych do trofeów online Share this post Link to post Share on other sites
Kani 81 Posted May 19, 2014 (edited) Chciałem się zalogować w overwatch żeby odblokować samochód, wchodzę tutaj https://network.needforspeed.com/ a po chwili wyskakuje mi"Oops!!The page you are trying to access is not available.This is typically due to an incorrect URL or old content." wtf?edit: udało mi się w końcu zalogować. kliknąłem start przy tej misji "ferrari f12...", po 5 minutach "collect reward" i co dalej? W grze w autologu nie mam do wybrania nic nowego... Edited May 19, 2014 by Kani Share this post Link to post Share on other sites
Paweł_Poznań 1 Posted May 31, 2014 Witam Potrzebuję pomocy w obu sieciowych trofeach, mój PS ID paweliwa Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
DarkShadowPL 306 Posted September 1, 2014 Witam, ktoś może chciałby zrobić 2 pucharki multi w NFS-R?? Będę w środę ok 20. PSN Id: DarkShadowPL zapro z dopiskiem NFS. Share this post Link to post Share on other sites
Pain_Blaster 0 Posted September 20, 2014 Witam. "Szuka przyjaciela" - kogoś, z kim zaliczę dwa trofea i być może odblokuję auto w overwatch. Odwdzięczę się tym samym jak ktoś będzie chciał ;] Share this post Link to post Share on other sites
malpka 931 Posted December 29, 2014 Gra ktoś jeszcze? Potrzebuję kogoś do pomocy przy trofeach online. Share this post Link to post Share on other sites
MagEllan 2738 Posted January 22, 2015 Pierwsze wrazenia po 6% kariery kierowcy nielegalnych wyscigow. Graficznie no nie powiem zebym byl zachwycony, HP wygladalo moim zdaniem lepiej - co pokazuje ze mozna bylo ta gre zrobic lepiej. Moze to chec dodania wiekszej ilosci rzeczy w swiecie ale szczerze pare drzewek (swoja droga ochydnych) mniej moglo by byc uznane za dobre posuniecie. O tym ze na PS4 gra smiga w 1080p@30fps to wiemy. Samouczek - za takie podejscie do samouczka to osoba ktora to wymyslila powinna w kajdanach wioslowac na galerze. Tutorial lamie wszystkie prawa dobrego samouczka. No dobra jak juz w koncu dopchalem sie do gry, zintegrowane multi ktore moze niektorym przeszkadzac (acz mozna to wylaczyc), moze faktycznie nadac grze nowego wymiaru jesli ma sie ekipe. Sama gra jest poprawna acz bez szalu przeszladza mi troche domyslna sciezka dzwiekowa, i jak wspomnialem graficznie tez nie wypada ona rewelacyjnie. Gameplay to takie malzenstwo HP(2010) i MW(2012). Pierwsza gra mi podeszla druga nie. Choc tutaj wydaje mi sie ze ciut blizej jej do HP plus dodatki w postaci sokow i fotoradarow. Appka na tablet tez moim zdaniem niczego sobie mozna sledzic postepy, zobaczyc gdzie sie skakalo a gdzie nie zamiast gonic po calej mapie w poszukiwaniu brakujacych skokow. szybko mozna zobaczyc gdzie sa znajomi, pobawic sie w overwatch ktorego idea wydaje sie ciekawa acz jeszcze nie testowalem w praktyce. Widac ze to byla gra gdzie aspekt spoleczniosiowy zostal wyniesiony na kolejny poziom, (nie dziwota seemless multiplayer to mialo byc true next gen experience - a przynajmniej tak mowily reklamy ;)) Z pewnoscia nie bedzie to gra ktora bede masterowal ale z mila chcecia pogram moze ukoncze a moze nie i pogonie. Zalezy jak bedzie z czasem i znajomymi do pogrania. Jestem z NFS od poczatku serii pominalem chyba tylko jedna odslone w latach '90 i pozniej ominalem ProStreet, The Run i Undercover. Seria miala swoje wzloty i upadki - do pierwszych zaliczylbym proby pojscia bardziej w symulacje Porsche 200 czy Shifty, do drugich to co dzialo sie z seria po NFS MW (2005). Rivals z tego co widze ciut lepiej mi wchodzi od MW (2012) i to mnie cieszy. Ocene wystawie jak ciut wiecej pogram. Share this post Link to post Share on other sites