MichalEEEk 471 Napisano 30 Lipiec 2014 PS+ kiedyś: KIEDY JA TO OGRAM?! TYLE ŚWIETNYCH GIER, A CZASU BRAK! PS+ dziś: Będzie czas na ogranie zaległości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 30 Lipiec 2014 Dzięki za swoje sprawdzone miejsce, ale wolę swoje 2.5k w PL ;) Może się jeszcze długością penisa pochwalisz Panowie trzymajcie jakiś poziom rozmów i nie schodźcie do przepychanek i przechwałek rodem z podstawówki, bo to żałosne trochę To po co gadka o grach które nie istnieją? Dokładnie - w tym roku (może na święta) raczej spodziewać się nie ma co tytułów pudełkowych, a ta marna liczba gier, która pojawiła się do tej pory w PSN-ie w większości zapewnie prędzej czy później pojawi się w plusie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 30 Lipiec 2014 Może się jeszcze długością penisa pochwalisz Panowie trzymajcie jakiś poziom rozmów i nie schodźcie do przepychanek i przechwałek rodem z podstawówki, bo to żałosne trochę O nie - gejom stanowcze NIE :D No nic trzeba się w końcu nastawić, że PS+ dla PS4 jest tylko przepustką/abonamentem do gry online i tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 30 Lipiec 2014 To nawet nie przedluzam Plusa teraz bo tylko strace. Poczekam do września i kupie razem z PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 30 Lipiec 2014 Zobaczcie jakie gry miała ps3 na starcie plusa, mimo że konsola była już trochę czasu na rynku. PŁACZECIE ze nie ma Knacka na ps4 a z drugiej strony piszecie że ta gra to crap. I tak trza płacić za plusa żeby mieć multi na ps4 wiec cieszcie się ze jakieś gry macie cebulaki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) Akurat skończyłem niedawno pierwszego Crysisa. Dwójka w kolejce do ogrania, a teraz dojdzie też trójka. Idealnie. :)Do tego FEZ-a podkradnę sobie na Vitę z cross-buya i z przyjemnością ogram to na małym ekraniku. Również idealnie. :) Edytowane 30 Lipiec 2014 przez _Matheo_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 30 Lipiec 2014 I tak trza płacić za plusa żeby mieć multi na ps4 wiec cieszcie się ze jakieś gry macie cebulaki Już mnie mdli od tych tekstów o cebuli na forum...nie ma wątku, żeby ktoś nie wyjechał z cebulą, a poziom dyskusji raczej dzięki temu nie wzrasta. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) Już mnie mdli od tych tekstów o cebuli na forum...nie ma wątku, żeby ktoś nie wyjechał z cebulą, a poziom dyskusji raczej dzięki temu nie wzrasta. Najlepsze jest to, że zawsze za krytykę usługi słyszę "cebulak", a prawda jest taka że Sony bierze tyle samo, a nawet więcej niż M$ a oferuje dużo gorszą usługę pod względem jakości...... Edytowane 30 Lipiec 2014 przez Starh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 30 Lipiec 2014 Najlepsze jest to, że zawsze za krytykę usługi słyszę "cebulak", a prawda jest taka że Sony bierze tyle samo, a nawet więcej niż M$ a oferuje dużo gorszą usługę pod względem jakości...... Bo ja wiem czy gorszą...? Plus jest taki, że dzięki dzisiejszej rozpisce na pewno wielu ludzi się ucieszy, wielu też się rozczaruje i nie ma co do tego wątpliwości. Nie ma co gadać, że "słaby miesiąc" albo "super miesiąc". Jedno jest pewne - PLUS to nie ZUS, nie jest obowiązkowy i jak ktoś nie chce się niepotrzebnie denerwować to niech go nie wykupuje i nie drażni innych userów na forach. Plus jest jak losy do kupienia za 2zł jak jest odpust na wsi - raz w tych losach wylosujesz malutki samochodzik, a raz jakaś wielką zabawkę. Trudno. Trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i decyzje i przyjąć na po męsku na klatę, a nie zrzędzić jak dziewczynka, że jednak ten cień do powiek jej nie odpowiada. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) Bo ja wiem czy gorszą...? Plus jest taki, że dzięki dzisiejszej rozpisce na pewno wielu ludzi się ucieszy, wielu też się rozczaruje i nie ma co do tego wątpliwości. Nie ma co gadać, że "słaby miesiąc" albo "super miesiąc". Jedno jest pewne - PLUS to nie ZUS, nie jest obowiązkowy i jak ktoś nie chce się niepotrzebnie denerwować to niech go nie wykupuje i nie drażni innych userów na forach. Plus jest jak losy do kupienia za 2zł jak jest odpust na wsi - raz w tych losach wylosujesz malutki samochodzik, a raz jakaś wielką zabawkę. Trudno. Trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i decyzje i przyjąć na po męsku na klatę, a nie zrzędzić jak dziewczynka, że jednak ten cień do powiek jej nie odpowiada. Tylko, że przez cały 2013 rok dostawaliśmy praktycznie zawsze "wielkie zabawki" (patrz sierpnień 2013 - najnowszy NFS/Mafia 2/Spec ops), a teraz od 3-4 miechów? Prawda jest taka, że wzrost bazy użytkowników ($) powinien iść w parze ze wzrostem jakości oferowanej usługi, a mamy odwrotną sytuacje. Mi to lotto, bo i tak mam coraz mniej czasu na granie, ale dla niektórych to po prostu pokazanie .!. przez Sony i taka jest prawda :P Wolałbym aby dawali 75% zniżki w pss na zakup jakiś gier (dobrych gier) niż odwalali taką chałę :P Już po tym jak SONY oznajmiło, że wywalają z ofery gry roczne wiedziałem, że będzie coraz gorzej... Wielu tutaj pisało - "ok wyrzucają, ale obiecali więcej gier w miesiącach - pewnie dobrych" - no to macie swoje dobre gry. PS Przeglądałem szafunie i nawet natrafiłem na... myślałem że ją wyrzuciłem xD Edytowane 30 Lipiec 2014 przez Starh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaldi 2 Napisano 30 Lipiec 2014 Co by nie dali jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 30 Lipiec 2014 Ale o to chodzi właśnie, że nikt nie obiecywał że będą to zawsze super gry. Plus działa na zasadzie - płacisz to "COŚ" dostaniesz. W przypadku PS4 jeszcze multi, ale jako wyjątek. Nikt nigdy nie powiedział co dokładnie. To, że pewna grupka się przyzwyczaiła i poczuła się rozpieszczona, a teraz nadeszły trochę chudsze miesiące to zaczyna się narzekanie. Czemu? Przecież wszystkie karty były na stole i wszystko było jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaldi 2 Napisano 30 Lipiec 2014 Ale o to chodzi właśnie, że nikt nie obiecywał że będą to zawsze super gry. Plus działa na zasadzie - płacisz to "COŚ" dostaniesz. W przypadku PS4 jeszcze multi, ale jako wyjątek. Nikt nigdy nie powiedział co dokładnie. To, że pewna grupka się przyzwyczaiła i poczuła się rozpieszczona, a teraz nadeszły trochę chudsze miesiące to zaczyna się narzekanie. Czemu? Przecież wszystkie karty były na stole i wszystko było jasne. Sam Crisis 3 to jest gra AAA, więc już dzięki niej miesiąc plusa się zwraca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Lipiec 2014 Bo ja wiem czy gorszą...? Plus jest taki, że dzięki dzisiejszej rozpisce na pewno wielu ludzi się ucieszy, wielu też się rozczaruje i nie ma co do tego wątpliwości. Nie ma co gadać, że "słaby miesiąc" albo "super miesiąc". Jedno jest pewne - PLUS to nie ZUS, nie jest obowiązkowy i jak ktoś nie chce się niepotrzebnie denerwować to niech go nie wykupuje i nie drażni innych userów na forach. Plus jest jak losy do kupienia za 2zł jak jest odpust na wsi - raz w tych losach wylosujesz malutki samochodzik, a raz jakaś wielką zabawkę. Trudno. Trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i decyzje i przyjąć na po męsku na klatę, a nie zrzędzić jak dziewczynka, że jednak ten cień do powiek jej nie odpowiada. Mówisz, że Plus nie jest obowiązkowy? To choć, pobiegamy sobie po Old Russia (wiem, że Beta się skończyła) albo zagramy DM w CoD/BF. I nagle się okazuje, że Plus jednak jest obowiązkowy a bez niego to możesz sobie co najwyżej singla ograć, albo jakieś "pif-paf" F2P. Ale pomijajac już te "wspaniałe" produkcje które serwują nam co miesiąc, to fajnie gdyby Sony wzięło się wreszcie za poprawę jakości swojej infrastruktury sieciowej, bo pod tym względem jest za M$ daleko w tyle... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) Kazał Ci ktoś kupować PS4? Wiadomo było od początku. Czy tu są same dzieci? Niby forum jest od 21 lat ale jakoś mam odmienne zdanie. Im wcześniej niektóre dzieciuchy nauczą się odpowiedzialności tym lepiej. Żeby nie jęczeć to co niektórzy mogli kupić dobrego PC lub Xboxa. Nikt nikogo nie zmusza. Wiadomo było od samego początku, że trzeba mieć PLUSA by grać online na PS4. Nikt nie wyskoczył z tym warunkiem wczoraj. Schematy zachowania ludzi w naszym kraju są identyczne w każdej dziedzinie. Kiedyś za granicą facet skakał z ryjem na pracownika stacji paliw bo gazu mu nikt nie chciał zatankować, a wiadomo od dawna że już mało gdzie się to robi i gość mu mówi - pana auto pana problem. Trzeba było gazu nie zakładać. Polak będzie wiecznie narzekał i zrzędził żeby uciec od odpowiedzialności. Moim ulubionym przykładem na zepchniecie odpowiedzialności jest ten który wydarzył się kilka miesięcy temu co kilku gówniarzy się zabiło i okazało się, że kierowca coś tam wypił - na kogo zwalić winę? Na tego kto mu sprzedał wódkę. Kurtyna. Edytowane 30 Lipiec 2014 przez Castiel 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 30 Lipiec 2014 Zobaczcie jakie gry miała ps3 na starcie plusa, mimo że konsola była już trochę czasu na rynku. PŁACZECIE ze nie ma Knacka na ps4 a z drugiej strony piszecie że ta gra to crap. I tak trza płacić za plusa żeby mieć multi na ps4 wiec cieszcie się ze jakieś gry macie cebulaki problem w tym, że od tzw PS+2.0 (czerwiec 2012 bo wcześniej PS+ to był margines...) sony przyzwyczaiło graczy, że płacąc te 200 zł a czasem i 140/rok mają prawie miesiąc w miesiąc nie topowe produkcje ale czymś się wyróżniające, będące ciekawymi grami a wraz z debiutem PS4 zaczęła się olewka zawartości IGC na wszystkie platformy z małymi przebłyskami jak luty2014 gdzie sony zaskoczyło pozytywnie wszystkimi grami(!) a od tamtej pory jak nie sezonówka to gierka od EA albo to i to i tak na okrągło niemalże.. i to mówię tylko o PS3 a przecież na PSV też super nie jest jakoś ostatnio... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 30 Lipiec 2014 Ja plusa mam i w sumie wywalone na te gry moze cos ogram z tego na ps4 przez chwile ale juz jest last of us a niedlugo diablo3 wiec gry z plusa raczej sie jako dodatek traktuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) Kazał Ci ktoś kupować PS4? Wiadomo było od początku. Było wiadomo...ale wszyscy chyba liczyliśmy na to, że wzrost wpływów z obowiązkowego abonamentu przyczyni się do poprawy infrastruktury, a gry które otrzymujemy co miesiąc będą co najmniej na tym samym poziomie co w 2013 roku. Póki co wraz ze wzrostem liczby abonentów PS+ nie idzie polepszanie usług PSN, a wg wielu użytkowników (w tym mnie) notujemy krok wstecz - za tą samą cenę otrzymujemy mniej. Usługa PS+ traci atrakcyjność w oczach klientów i to jest fakt, jedynym co na ten moment przekonuje ludzi do zakupu PS+ to chęć grania w multi na PS4, a przecież PS+ według Sony miał oferować coś więcej, niż tylko możliwość gry online. Jak ludzie (bądź, co bądź fani konsoli Sony) zaczynają pisać na tym forum, że usługa na X'a staje się co raz lepsza, to znaczy że coś jest nie tak z tym "plusem" i kierunek, w którym to wszystko idzie nie jest dobry... PS. Masz swoje zdanie, uszanuj zdanie innych, a porównania do dzieci, dziewczynek, facetów na stacji benzynowej zostaw dla siebie. Edytowane 30 Lipiec 2014 przez Dilerus 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 30 Lipiec 2014 No to Ty liczyłeś. Pomyliłeś się trudno. Trzeba było nie liczyć. Czy ktoś ma jakiś argument poza odczuciami? Otrzymujesz mniej - zgoda, to fakt, ale nigdzie nie było napisane co i ile będziesz otrzymywał a mimo to kupiłeś Plusa. Sam jesteś sobie winien więc Ty i Tobie podobni swoje narzekanie możecie zostawić dla siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 30 Lipiec 2014 Kazał Ci ktoś kupować PS4? Wiadomo było od początku. Czy tu są same dzieci? Niby forum jest od 21 lat ale jakoś mam odmienne zdanie. Im wcześniej niektóre dzieciuchy nauczą się odpowiedzialności tym lepiej. Żeby nie jęczeć to co niektórzy mogli kupić dobrego PC lub Xboxa. Nikt nikogo nie zmusza. Wiadomo było od samego początku, że trzeba mieć PLUSA by grać online na PS4. Nikt nie wyskoczył z tym warunkiem wczoraj. Schematy zachowania ludzi w naszym kraju są identyczne w każdej dziedzinie. Kiedyś za granicą facet skakał z ryjem na pracownika stacji paliw bo gazu mu nikt nie chciał zatankować, a wiadomo od dawna że już mało gdzie się to robi i gość mu mówi - pana auto pana problem. Trzeba było gazu nie zakładać. Polak będzie wiecznie narzekał i zrzędził żeby uciec od odpowiedzialności. Moim ulubionym przykładem na zepchniecie odpowiedzialności jest ten który wydarzył się kilka miesięcy temu co kilku gówniarzy się zabiło i okazało się, że kierowca coś tam wypił - na kogo zwalić winę? Na tego kto mu sprzedał wódkę. Kurtyna. Narzekanie jest dokładnie tak samo dziecinne jak przyjmowanie bezkrytycznie wszystkiego, co Sony powie i rzuci. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 30 Lipiec 2014 Jak dzieci i tak dostajecie za te 20zl gry warte o wiele wiecej wiec nie ma co narzekac. Raz dadza lepsze raz gorsze jakby podaumowac calosc to dali juz i tak sporo swietnych tytulow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 30 Lipiec 2014 Nie przyjmuje niczego bezkrytycznie. Jest jednak różnica. Sony mogło zrobić co chciało. Kto czytał regulamin Plusa? Chyba nikt. Ja wiem, że ostatnie miesiące są gorsze, ale wiedziałem na co się pisze bo Sony niczego nie gwarantowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) No to Ty liczyłeś. Pomyliłeś się trudno. Trzeba było nie liczyć. Czy ktoś ma jakiś argument poza odczuciami? Otrzymujesz mniej - zgoda, to fakt, ale nigdzie nie było napisane co i ile będziesz otrzymywał a mimo to kupiłeś Plusa. Sam jesteś sobie winien więc Ty i Tobie podobni swoje narzekanie możecie zostawić dla siebie. Argument poza odczuciami: Sony działa z naruszeniem prawa, bo tak naprawdę nie wiem co kupiłem. Niestety regulaminu usługi Playstation Plus nie nauczyłem się na pamięć, a Sony zmienia ten regulamin dowolnie i nie raczy poinformować subskrybentów o wprowadzanych zmianach. Na prośbę o udostępnienie regulaminu usługi z dnia, w którym ją zakupiłem zostałem oblany ciepłym moczem hasłem "nie mamy takiej możliwości". To jest właśnie problem z Plusem - regulamin jest tak skonstruowany, że Sony może za miesiąc powiedzieć, że będzie dawać jedną grę na PSP i też niby wszystko będzie cacy. Wtedy też wszystko przyjmiesz bez zająknięcia i będziesz wdzięczny Sony? Były śmichy chichy jak my dostawaliśmy Far Kraje i inne fajne gry, a MS jakieś starocie, a może się okazać, że za niedługo to gracze Xboxa będą się śmiać z Sony. Edit: Nie przyjmuje niczego bezkrytycznie. Jest jednak różnica. Sony mogło zrobić co chciało. Kto czytał regulamin Plusa? Chyba nikt. Ja wiem, że ostatnie miesiące są gorsze, ale wiedziałem na co się pisze bo Sony niczego nie gwarantowało. Ja czytałem :) I tak jak wyżej wspomniałem, to jest cały problem. Szkoda tylko, że wszelkich zmian nie wprowadzają w sposób elegancki (czyt. tak jak prawo, UE i Bozia nakazali). Edytowane 30 Lipiec 2014 przez Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) Kilka faktow: 1. PS4 jest nowa i nie bedzie gier ciekawych przynajmniej przez 2 lata, 2.ps3, to stara generacja i kazdy musi sie liczyc z tym, ze beda wygaszac usluge na konsole, 3. vita, to osobny temat... W sumie, to sie ciesze, ze powoli odcinaja sie od ps3, bo tylko hamuje ps4 w grach... :) Edytowane 30 Lipiec 2014 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 30 Lipiec 2014 Na początku miesiąca nie mogłem zakupić lego Batmana na vite. Doczytałem się ze był jakiś błąd i mieli go naprawić. Dzisiaj miesiąc juz prawie się kończy a umnie dalej lego jest odpłatne. Jest na to jakiś rozwiązanie? Dodam że nie mam vity a gry zbieram na zaś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach