Van der Fck 546 Napisano 20 Luty 2014 Chcialo Ci sie to pisac?;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 20 Luty 2014 (edytowane) Ehhhh. kwiecień słaby, pora nadrobić zaległości albo polatać z chłopakami na boisku. Aha, i żeby żadna lama nie śmiała przez najbliższe miesiące pytać teraz o rozpiskę! Edit: zapomniałem zapytać: będzie po polsku...? Edytowane 21 Luty 2014 przez kovacs 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OsamaBombLaden87 14 Napisano 20 Luty 2014 W dniu 20.02.2014 o 12:49, Van der Fck napisał: Chcialo Ci sie to pisac?;d skopiowal z firmowego maila przeciez ;) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 20 Luty 2014 W dniu 20.02.2014 o 12:41, Raja napisał: Ja wiem, jednak nie możecie nikomu zdradzić, bo mnie wyrzucą z pracy. Nie obraz sie - popelniles w tym watku pare fajnych tekstow okraszonych ironia i sarkazmem ale co za duzo to nie zdrowo. A ponadto robi sie smietnik. (juz widze oczami wyobrazni osoby ktore moga to serio potraktowac) Moje subiektywne zdanie: PS+ jest swietny Sony moglo by ciut lepiej tym zarzadzac - po co licznik a potem milczenie? Oglaszanie gier to ich dobra wola ale widzac chocby po blogu ile osob na to czeka mozna by stosowac zasade bo klienta trzeba glaskac i zadowalac. Gracze czekajacy na ogloszenie i jarajacy sie tym - coz ludzie maja prawo i kupka wstydu tym tego prawa nie odbiera. Tak juz funkcjonujemy ze lubimy cos dostawac. A jesli jeszcze jak jest w wypadku plusa otrzymane rzeczy przewyzszaja wartoscia wklad finansowy to po dwa kroc wzrasta wyczekiwanie. To by bylo na tyle. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 20 Luty 2014 Mag przesadzasz. Akurat imo To co napisal Raja bylo adekwatne do pytania :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 20 Luty 2014 No i licznik zniknął, i stare gry zniknęły. Nowych ni ma. Normalnie koniec usługi na PS3 i PSV. AMen :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 20 Luty 2014 A smialbym sie jakby tak bylo :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Luty 2014 (edytowane) W końcu sony się ogarnęło i jednak gry na marzec da w marcu a nie w lutym ? Raczej dużej straty by nie było ;D w koncu za rocznego plusa dostalismy tyle gier ze nam sie zwróciło z 20x ;D Edytowane 20 Luty 2014 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 20 Luty 2014 Plotka! Dead Nation (PlayStation 4) Tomb Raider (PlayStation 3) Brothers: A Tale of Two Sons (PlayStation 3) Smart As (PlayStation Vita) Pixeljunk Monsters Ultimate HD (PlayStation Vita)Źródło: https://www.gamepointsnow.com/blog/rumoured-march-playstation-plus-europe-content-includes-dead-nation-for-ps4/#nnn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Luty 2014 ta plotka już od tygodnia jest znana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warjat 1 Napisano 20 Luty 2014 Moe dlatego Sony nie ogłasza gier, bo po prostu tę plotkę traktuje jako to ogłoszenie? ;D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 20 Luty 2014 W dniu 20.02.2014 o 16:31, pablos_83 napisał: ta plotka już od tygodnia jest znana Oh musiałem przeoczyć o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jez_Jerzy_89 1 Napisano 20 Luty 2014 Dzięki , jesteś WIELKI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 20 Luty 2014 W dniu 20.02.2014 o 18:00, Jez_Jerzy_89 napisał: Dzięki , jesteś WIELKI :) To tylko plotka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kossano 0 Napisano 20 Luty 2014 (edytowane) Czy jest możliwość wystartowania z pobieraniem gry z ps +, potem przerwanie tego na jakiś czas a następnie kontynuowanie tego z powrotem? @down W takim razie jak można to zrobić, bo jak włączę pobieranie to jest tylko opcja anulowania lub pobierania w tle, jeśli się nie mylę. Edytowane 20 Luty 2014 przez Kossano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 20 Luty 2014 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 20 Luty 2014 (edytowane) W dniu 20.02.2014 o 21:52, Kossano napisał: W takim razie jak można to zrobić, bo jak włączę pobieranie to jest tylko opcja anulowania lub pobierania w tle, jeśli się nie mylę. Daj pobieranie w tle i później z poziomu menu wejdź w Sieć -> Zarządzanie pobieraniem -> :triangle: -> Wstrzymaj Edytowane 20 Luty 2014 przez redo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 20 Luty 2014 (edytowane) W temacie: Fred Dutton 20 February, 2014 @ 4:22 pm Hold tight, we’ll have Plus news for you next week. Likely Thursday. Poza tematem Redo mnie uprzedzil. Edytowane 20 Luty 2014 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 20 Luty 2014 oni sa smieszni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 20 Luty 2014 I tak będzie Tomb Raider i Brothers... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 21 Luty 2014 To sie przejdzie to co jest jak bedzie slabszy miesiac i tyle, zadna strata dla tych co maja na rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jez_Jerzy_89 1 Napisano 21 Luty 2014 W dniu 21.02.2014 o 05:18, wojtasso88 napisał: To sie przejdzie to co jest jak bedzie slabszy miesiac i tyle, zadna strata dla tych co maja na rok. Powiem szczerze , że dopiero od lutego dołączyłem do szczęśliwców ,,PLUSA,, , i jestem mega happy . Bioshock Infinite , Metro Last Light , Borderlands 2, śmietanka :) NIE KRACZ !!! , oby więcej takich sytych m-cy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 21 Luty 2014 Hehe nie no nie mowie ze bedzie zle, tylko jesli ta rozpiska sie potwierdzi to nie kazdy sie ucieszy bo ci co chcieli tomb raidera ograli a na ps vite nie ma szalu jakby mialo byc to co bedzie. Ja mam od 2 miesiecy i jestem rowniez zadowolony mimo ze nie wszystkie tytuly to moje ulubione gatunki to przez to ze darmowe chetnie patrze na inne tytuly na ktore normalnie bym nie zwrocil uwagi np. uncharted (Czytalem recenzje ze gra swietna itp. ale to nie moj gatunek, a jak zagralem to mam ochote kupic inne czesci.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jez_Jerzy_89 1 Napisano 21 Luty 2014 Fajnie by bylo gdyby pojawilo sie wiecej takich perelek. Identycznie pod chodziłem do Borderlands 2. Rysunkowe postacie mnie odpychaly , a jak odpalilem grę to tak mnie wciągnęła, że teraz wolne chwile spędzam przy tym tytule. I ten Fun wylewajcy sie z ekranu , Miazga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej19 2 Napisano 21 Luty 2014 Kupywal ktos kody ps plus na 30 dni z allegro?Dzialaja?Jest to opcja jednorazowa czy mozna co miesiac kupywac ten kod?Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach