Sasander 0 Posted November 5, 2013 Witam. Poszukuję osób chętnych do gry w Battlefielda 4 w godzinach wieczornych. Mile widziany headset lub skype. Aby uzyskać więcej informacji proszę o kontakt na gg (44739249) lub w tym temacie. Share this post Link to post Share on other sites
Kryształ 7 Posted November 5, 2013 Pisze sie ( tylko czekam az mi przyjdzie giera) Share this post Link to post Share on other sites
majowy86 0 Posted November 10, 2013 Jestem chętny. PSN: majowy86 GG: 5049067 Share this post Link to post Share on other sites
Kryształ 7 Posted November 14, 2013 Gramy bardziej free for Fun tryby podbój,hardcore Share this post Link to post Share on other sites
Patryk18 3 Posted November 15, 2013 Zagram chetnie. Tak wogole to bym jakis bust zrobil zeby wbic 50 a potem moge grac juz dalej sam. No więc ja bardziej jestem nastawiony na jakies wspólne bustowanie xp, chociaz do 50lvl. Pozapraszac mnie, mam hs i cos wymyslimy ;) Psn: brow4r_pl_ Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted November 15, 2013 nie krępuj się , co tak skromnie, zawsze można przybostować do setnego levela. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Edmunt 218 Posted November 15, 2013 Boosting najlepiej robić na prywatnym serwerze a póki co takich niema.. Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted November 15, 2013 pamiętajcie misie kolorowe że w bf3 były raporty na takich pseudo skillowców i ludziom za boostowanie blokowali konto lub degradowali stopnie ( już dokładnie nie pamiętam ). Share this post Link to post Share on other sites
radoneon14 54 Posted November 15, 2013 Zagram chetnie. Tak wogole to bym jakis bust zrobil zeby wbic 50 a potem moge grac juz dalej sam. No więc ja bardziej jestem nastawiony na jakies wspólne bustowanie xp, chociaz do 50lvl. Pozapraszac mnie, mam hs i cos wymyslimy ;) Psn: brow4r_pl_ Jak masz chłopcze marnować czas idź lepiej babci zrób zakupy Share this post Link to post Share on other sites
Kryształ 7 Posted November 15, 2013 Mnie tam nie bawi jakieś bustowanie czy jak to sie nazywa jeśli natomiast ktoś szuka sobie ludzi do grania tak po prostu czyli (gra plus dobra zabawa i jakieś smiechy) to zapraszam Share this post Link to post Share on other sites
Patryk18 3 Posted November 15, 2013 proponuje wejsc teraz na jakiś serwer np Unicestwienie na piusty serw i niech kazdy kto teraz moze niech gra :) Trzeba tylko podac jakiś numer Share this post Link to post Share on other sites
Dkrecik 122 Posted November 17, 2013 PSN: iSurVivaL Share this post Link to post Share on other sites
Labuda 2 Posted November 17, 2013 (edited) PSN ID: Camil_PL headset jest zapraszam wiek: 25 nie chce mi się grać w teamie z dziećmi ;) Edited November 17, 2013 by Labuda Share this post Link to post Share on other sites
Tomchtmo 0 Posted November 20, 2013 PSN ID: Tomchtmo Wiek: 23 headset jest Chętnie pogram również w mniejsze tryby (DM itd.) ZAPRASZAĆ! :) Share this post Link to post Share on other sites
gwizzdek 0 Posted November 21, 2013 PSN ID: gwizzdek headset jest zapraszam wiek: 25gram bez spiny dla przyjemnosci :) Share this post Link to post Share on other sites
Kryształ 7 Posted November 22, 2013 Ja tylko dodam że już od paru dni gram z osobami z tego tematu i powiem wam ze jest wybornie :P Share this post Link to post Share on other sites
roczez 1 Posted November 22, 2013 (edited) PSN: roczez_ps wiek: 31 headset jest Edited November 22, 2013 by roczez Share this post Link to post Share on other sites
DOMIN@TOR_88 187 Posted November 23, 2013 (edited) PSN: Dominator-88_ Headset : Jest Edited November 23, 2013 by DOMIN@TOR_88 Share this post Link to post Share on other sites
biggi_morr 1 Posted December 1, 2013 PSN: el_morr weik: 28 Headset: yes zapraszam! Share this post Link to post Share on other sites
jungli 1 Posted December 6, 2013 (edited) Hej, W zasadzie, to szukam jakies ogarnietej druzyny albo choc malego teamu. Musi byc skoordynowany. Od siebie dam wszystko, przez wiele lat codowalem MW4, wiec totalna lama nie jestem. Pogram zespolowo, bo to co teraz sie na serwerach DICE dzieje, to jakas kpina, ludzie lataja smiglami tylko po to by dupe wysadzic na dachu, nikt nie podnosi z gleby, zero gry zespolowej. BF4 jak i poprzednie, to jednak gra zespolowa i mysle, ze mozna by powalczyc, w prawdzie na razie nabijam lvle ale za jakis czas juz bedzie dobrze. Pomoc moge czymkolwiek, chyba z wyjatkiem zwiadowcy, jakos nie lubie sie czaic. przysylajcie zaproszenia: PSN: Ryszard_Ochodzki pozdroofka! PS Wiadomo jaki rysio:) PSS Aha, hedset jest ale tylko pozno, wczesniej dzieciaki zasypiaja, gram glownie 19-21 i po 22-01 kazdego dnia! Edited December 6, 2013 by jungli 1 Share this post Link to post Share on other sites
radoneon14 54 Posted December 8, 2013 He he spoko :D Rysiu z Klanu, więc klan już masz, chętnie przystąpie do takiego klanu. Pozdro. Share this post Link to post Share on other sites
ZayeBeesty85 24 Posted December 16, 2013 PSNid : zajebistosc Wiek : 28 Headset : jest Zapraszam do zabawy ;) Share this post Link to post Share on other sites