Patricko 8082 Napisano 14 Listopad 2013 Temat do rozmów o NBA 2K14 na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 14 Listopad 2013 Pograłbym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 15 Listopad 2013 (edytowane) Pierwsza moja gra na ps4 ^^ Edytowane 15 Listopad 2013 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 15 Listopad 2013 Moja też.No i KSF ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 16 Listopad 2013 (edytowane) Sixers vs Lakers http://www.youtube.com/watch?v=vUrC4__y1t8 1 kwarta http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_206495567&feature=iv&src_vid=vUrC4__y1t8&v=X_Sd6HhCvNE 2 kwarta http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_266616647&feature=iv&src_vid=X_Sd6HhCvNE&v=nT3_n72dTBc 3 kwarta http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3337639677&feature=iv&src_vid=nT3_n72dTBc&v=Ec5xlkaySGk 4 kwarta Calutki meczyk nawet z scenkami miedzy kwartami.Animacja miodzio , podkład muzyczny wpadający w ucho.Wybór gracza na koniec oraz pokazanie jego zagrań duzo lepsze w porównaniu do poprzednich odsłon. p.s.Zerknijcie na resztę filmików tego gościa na tam cały mecz z NBA Live 14 Cliperss-Suns (nie chce mieszać w tym temacie dlatego nie linkuje) ale powiem wam panowie ze w tym roku jest konkurencja i to spora :) Edit 17.11 http://www.youtube.com/watch?v=MPUTDVpXJRM kolejny materiał od tego samego użytkownika podczas wywiadu po zakończeniu kwarty gracz Clippers przechodzi przez ściankę od kosza akcja dzieje się w 9:59 sekundzie :) Edytowane 17 Listopad 2013 przez Dempsey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 27 Listopad 2013 Jako że nikt tego jeszcze nie napisał to poinformuję że next-genowe NBA poza lepszą grafiką, ma dużo ekskluzywnego contentu. Między innymi: Real Voice-W przerwach meczów są pokazywane wywiady z gwiazdami, które naprawdę podkładały głos do gry, pierdoła ale cieszy bardzo My GM mode-Coś jak typowe "Franchise Mode", z tym że możliwości menedżerskie są dużo bardziej rozbudowane, jest więcej rzeczy "poza boiskowych", decydujemy o cenach biletów itp. My Carrer ma dodane sporo wstawek, gdzie podejmujemy różne decyzje poza boiskiem, podobno to jest czasem krytykowane, zobaczymy jak jest :P w poniższym filmiku przykładowa sytuacja od 8 minuty: Wygląda na to że 2K games jako jedne z niewielu konkretnie się postarało na premierę next-gena :) Ja już swój egzemplarz zamówiłem, napiszę w piątek jak jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry84 0 Napisano 29 Listopad 2013 Czy Wam też siąga update? 2,3 GB?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DRZEMEK 0 Napisano 29 Listopad 2013 Sciagam upgrate nba2k14 ale idzie dramatycznie wolno... Chyba bede zmuszony poczekac do rana... Gdyby ktos chcial pograc online to zapraszam... Moj psnID: drzemek81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 30 Listopad 2013 (edytowane) MyCareer jest tak niesamowicie żałośnie drewniane, że nie mam pojęcia dlaczego ktoś to na siłę tutaj wciskał. Jeszcze te tragiczne nieme kwestie. Grało się tak przyjemnie w karier w 2k13, a tutaj taka lipa. Same mecze są super, tylko niestety ta cała otoczka jest tragiczna. Ogólnie co to samej gry interface z mało intuicyjnego przeszedł na kompletnie nieintuicyjny. Edytowane 30 Listopad 2013 przez stey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 30 Listopad 2013 MyCareer jest tak niesamowicie żałośnie drewniane, że nie mam pojęcia dlaczego ktoś to na siłę tutaj wciskał. Jeszcze te tragiczne nieme kwestie. Grało się tak przyjemnie w karier w 2k13, a tutaj taka lipa. Same mecze są super, tylko niestety ta cała otoczka jest tragiczna. Ogólnie co to samej gry interface z mało intuicyjnego przeszedł na kompletnie nieintuicyjny. Zgadzam sie apropo MyCareer :( Jestem troszkę zawiedziony, pewnie chodzilo im o to zeby uniknac monotonii. Ale poza tym gra bezbledna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOSAmisiu 5 Napisano 30 Listopad 2013 witam mam pytanko czy wam tez przerywa glos w ciagu meczu co jakis czas ? dodajcie KOSAmisiu84 na wspolne gre pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 30 Listopad 2013 witam mam pytanko czy wam tez przerywa glos w ciagu meczu co jakis czas ? dodajcie KOSAmisiu84 na wspolne gre pozdrawiamZdarza sie :) Pewnie w patchu jakims to poprawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 30 Listopad 2013 Według mnie gra wygląda genialnie. Mam wersję na X360 i różnica w jakości jest ogromna.Oczywiście są śmieszne niedoróbki, jak wąskie ramionka zawodników udzielających wywiadów podczas meczu. Ale odwzorowanie zawodników jest swietne,równiez hale(widać szczegóły kibiców siędzących nawet w najwyzszych,najbardziej oddalonych sektorach. Tekstura skóry i ubrań,tatuaże oraz mimika poszczególnych zawodników oddane są bardzo szczególowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 30 Listopad 2013 Panowie jak wygląda MG13? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 1 Grudzień 2013 Panowie jak wygląda MG13? :) I jakie wogóle ma staty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 1 Grudzień 2013 (edytowane) Gdy w końcu dostanę moją wersję konsoli to jest pierwsza gra, w jaką chcę zagrać Pytanie dla tych, którzy już grali - jakie są zmiany (nie licząc grafiki) w porównaniu do wersji NBA 2k13? Widać różnice w rozgrywce? I jak wyglądają drużyny z Euroligi (których nie dali nawet połowy) jeśli chodzi o statytsyki - dużo przegrywają statystycznie ze średniakiami NBA? Edytowane 1 Grudzień 2013 przez Dillen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 1 Grudzień 2013 Pytanie : Gdzie się pobiera najnowszy roster i ustawienia slidersów ?? nie widzę tej opcji a na PC była... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 2 Grudzień 2013 dzis wyrwalem nba 2k14, moze ktos jest chetny pograc, ostrzegam, ze jestem zielony wiec wygrana raczej pewna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 2 Grudzień 2013 Zastanawiam się nad kupnem, kiedyś pykałem w NBA na PC [pad], byłem dzis w MM i wziałem tylko kolekcjonerke AC4, a w ręku długo też trzymałem NBA 2K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 2 Grudzień 2013 Ja kupiłem dzisiaj NBA 2k14, ale czekam na konsolę żeby zagrać. Jak już ją będę miał do obioru to chętnie mogę toczyć internetowe boje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 3 Grudzień 2013 Wie ktoś jak w karierze ustawić rozgrywanie jedynie kluczowych meczów? Trochę wolno mi idzie, zrobiłem sobie SG o wzroście Paula Georgea 6' 9'' i mi nie podają :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) Wie ktoś jak w karierze ustawić rozgrywanie jedynie kluczowych meczów? Trochę wolno mi idzie, zrobiłem sobie SG o wzroście Paula Georgea 6' 9'' i mi nie podają . Nie da sie chyba. Tak samo jak w terminarzu nie ma opcji symulacji. Obstawiam ze to przez to "Story Mode" :) Edytowane 3 Grudzień 2013 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) To teraz ja wyskocze z innym pytaniem. Gracie MyTeam? Jestem trochę zawiedziony bo fakt, internet mam nienajlepszy ale na ps3 w fife ciupałem ultimate team normalnie, godzinami a tutaj gram drugi mecz i drugi raz najpierw masakryczne lagi i pozniej rozlaczenie... Tak więc macie lagi? Z jakim internetem? U mnie to tak wygląda: http://www.speedtest.pl/test/73355011 Nie mam możliwości mieć lepszego niestety Edytowane 3 Grudzień 2013 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodoo 6 Napisano 4 Grudzień 2013 Pewnie dlatego, że często Cię z amerykańcami łączy lub serwy są na jakimś zadupiu, w końcu kosz dominuje u burglasów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 4 Grudzień 2013 moglby mi ktos udzielic paru rad jak grac w Nba 2k14? Udaje mi sie jedynie wygrac co piaty mecz na zenujacym poziomie PRO. Mam wrazenie ze nawet jak gram wyrownany mecz, to pod koniec gra zaczyna mnie oszukiwac, bo niczego nie moge trafic i przeciwnik odskakuje na kilka punktow. Co moge robic zle? Jak grac zeby chociaz ten poziom PRO ogarnac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach