trick76 15 Napisano 2 Styczeń 2015 Ta, ale nie na Vite Można na razie kupić 1-szy epizod 2-giego sezonu. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/the-walking-dead-season-2-ep1-all-that-remains/cid=EP2026-PCSB00469_00-TWDS20000000GAME Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 2 Styczeń 2015 @up Można już kupić wszystkie epizody. Mój post o braku 2 sezonu na Vicie jest sprzed roku :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trick76 15 Napisano 2 Styczeń 2015 @up Można już kupić wszystkie epizody. Mój post o braku 2 sezonu na Vicie jest sprzed roku :-) Oj tam, oj tam , sprzed 10 miesięcy ;-) fakt, nie zauważyłem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 2 Styczeń 2015 Ja wczoraj ukończyłem pierwszy sezon TWD i platynka,teraz czekać na kolejne zniżki drugiego sezonu. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 2 Styczeń 2015 Nie ciesz sie, bo w cyfraku nie ma platyny na vicie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 2 Styczeń 2015 Nie ciesz sie, bo w cyfraku nie ma platyny na vicie. :PChodzi ci o drugi sezon? No tak w drugim sezonie jest 100% nie ma Platyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 27 Styczeń 2015 1 sezon miazga. W drugim zatrzymalem sie na Episode 2 jak na razie. Vita jest idealna do tych gierek od Telltale. Jeszcze ostrze kły na The Wolf Among Us i Tales of Borderlands Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 29 Lipiec 2015 Ostry pokaz slajdow jest na vicie w tej grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krieger616 17 Napisano 29 Lipiec 2015 U mnie nie było spadków klatek,grało się wyśmienicie,tylko miałem jeden bug w epizodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Lipiec 2015 Spadki klatek nie występują...freezy jak najbardziej. Ale to praktycznie w każdej z ich gier. Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b00ski82 0 Napisano 30 Lipiec 2015 Panowie ile waży cay sezon 2? Nie wiem, czy opaca mi się kupować, bo mam tylko 4gb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 30 Lipiec 2015 634 mb za pierwszy odcinek reszta srednio 304-371 mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach