Vinnie 115 Posted December 30, 2013 witam, poszukuje ogarnietych ludzi do gry w tym ciekawym trybie nie mam juz nerwow jak trafiam na samych blaznow podawajcie swoje nicki i zapraszajcie, w wiadomosci napiszcie o co chodzi jak zlamalem regulamin czy cos za zalozenie tematu to przepraszam Share this post Link to post Share on other sites
mack 10 Posted December 31, 2013 mnie również ten tryb Ghosts podoba sie najbardziej - mam już wszystkie trofea za ten tryb ale chętnie pograłbym - niestety mam problem opisany w wątku Ghosts - podczas wciskania sprintu - L3 - postać nie reaguje - oddałem DS4 do reklamacji, ale jak wróci i będzie działał to gram - mój psnid: kwlwsk Share this post Link to post Share on other sites
cvg_632836174 0 Posted January 1, 2014 Zapraszam PSNid: PureToretto Pozdro Share this post Link to post Share on other sites
zaizu_5 19 Posted January 3, 2014 Też jestem chętny beny1987 Share this post Link to post Share on other sites
przemjol 6 Posted January 5, 2014 Jestem także chętny do ogrywania moj psn id przemal_pl Share this post Link to post Share on other sites
Vinnie 115 Posted January 6, 2014 zostaly mi 3 trofea, znajdz 40 przedmiotow, ucieknij majac 1:30 czasu i zalicz wszystkie wyzwania ktos juz to zrobil? Share this post Link to post Share on other sites
mack 10 Posted January 10, 2014 zostaly mi 3 trofea, znajdz 40 przedmiotow, ucieknij majac 1:30 czasu i zalicz wszystkie wyzwania ktos juz to zrobil? tak ja zrobiłem, da się psnid: kwlwsk Share this post Link to post Share on other sites
Vinnie 115 Posted January 10, 2014 gralem teraz z PureToretto i ostatnie wyzwanie - zabic leapera :/ noz kur** Share this post Link to post Share on other sites
Solid_POL 187 Posted January 13, 2014 Szukam chętnych do ustawki na trofea za Wyginięcie, z randomami online szału można dostać. PSN ID: Solid_POL. Share this post Link to post Share on other sites
kosciarz 504 Posted January 14, 2014 Witam, mam gierke od wczoraj i zaczynam grac. Szukam chetnych do tego trybu gra ktos jeszcze for fun? Nie chodzi mi o achivy tylko o dobra zabawe. psn id kosciarz Share this post Link to post Share on other sites
ekwador16 0 Posted January 22, 2014 Witam, niestety z randomami nie idzie nic zrobić. Chętnych do zaliczenia pucharków zapraszam, psn: ekwador16 Share this post Link to post Share on other sites
michaljm 49 Posted January 22, 2014 Najłatwiej zrobić solo, ale jakby ktoś potrzebował pomocy to chętnie pomogę PSN: oO_JAWOR_Oo Share this post Link to post Share on other sites
ekwador16 0 Posted January 22, 2014 @michaljm - najłatwiej solo ucieć w 1:30min itp? pytam poważnie bo nawet solo nie próbowałem więc nie wiem jak to wygląda. Jak coś to i tak będą potrzebne cztery osoby żeby uciec w czwórkę razem. Share this post Link to post Share on other sites
michaljm 49 Posted January 22, 2014 Kwestia jak dobry jesteś i czy masz szczęście. Uciec samemu nie jest problemem, ale już np. przejście z jakimś artefaktem jednak wymaga kogoś do pomocy. Pamiętaj czym więcej ludzi tym trudniej zrobić co niektóre wyzwania. Jak coś to dodaj mnie do znajomych i możemy grać. Share this post Link to post Share on other sites
ekwador16 0 Posted January 22, 2014 ok tylko jak coś to pewnie dopiero jakoś w weekend będę mógł pograć dłużej Share this post Link to post Share on other sites
kosciarz 504 Posted January 22, 2014 (edited) Mnie rowniez mozecie dodac, nie chodzi mi tylko o pucharki, ale generalnie pogralbym z kims ogranym i przyjal kilka rad=] psn id kosciarz Edited January 22, 2014 by kosciarz Share this post Link to post Share on other sites
RafaelManu7 8 Posted February 1, 2014 Też moge pograć, nie zależy mi na trofkach ale pomóc w nich moge, jak chcecie to dodajcie :) Share this post Link to post Share on other sites
mack 10 Posted March 4, 2014 niezła rzeźnia w DLC Nightfall. Udało mi się raz ukończyć ale była to zasługa ogarniętej ekipy. W tej rozpierdusze umknęły mi szczgóly fabularne, są jakieś? Share this post Link to post Share on other sites
helganin 134 Posted March 5, 2014 W lan party samemu i na poziomie trudności zwykły można zaliczyć osiągnięcia w trybie extinction? Share this post Link to post Share on other sites
strusiu44 9 Posted March 8, 2014 Ktoś wie jak mogę rzucić paczke kasy ? Share this post Link to post Share on other sites
cvg_632836174 0 Posted March 10, 2014 trzymając L2 wciskasz X i trzymasz razem ok.3-4 sekundy, aż Ci kasa z licznika zejdzie pozdro Share this post Link to post Share on other sites
strusiu44 9 Posted March 10, 2014 ok Dzieki za info - zawsze mialem z tym dylemat jak to zrobic . Share this post Link to post Share on other sites
strusiu44 9 Posted March 11, 2014 trzymając L2 wciskasz X i trzymasz razem ok.3-4 sekundy, aż Ci kasa z licznika zejdzie pozdro mimo wcisniecia wskazanych klawiszy nic sie mid dzieje Share this post Link to post Share on other sites
cvg_632836174 0 Posted April 9, 2014 musisz mieć min. $1000 Share this post Link to post Share on other sites
Tricker20PL 1 Posted April 29, 2014 Chętnie pogram w ten tryb,psn id: Tricker20PL Share this post Link to post Share on other sites