The_Redex 0 Posted January 19, 2014 Witam wszystkich! ;) Mam problem z aktualizacją 1.09 w grze Battlefield 3! Podczas pobierania jest wszystko OK, ale po 40% (i więcej) wyskakuje błąd (80710723). Ściągałem już 7 razy tego patcha! Raz miałem 96%, i wyskoczył BŁĄD!!! :angry2: Szukałem odpowiedzi na innych forach i znalazłem tylko to: "Usuń wszystkie dane i zapisy z Battlefield 3, a potem zainstaluj i zaktualizuj grę." Czy ten sposób na pewno działa? Proszę o szybką odpowiedź! Z góry dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam wszystkich! Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted January 19, 2014 na pewno to nie zaszkodzi Share this post Link to post Share on other sites
The_Redex 0 Posted January 19, 2014 A jak się nieuda?! Ja mam internet na limit i zostało na jedną aktualizacje! Więc chce się upewnić. Share this post Link to post Share on other sites
The_Redex 0 Posted January 19, 2014 Nieudało się! Ale dalej pozostaje pytanie jak siągnąć patcha bez błędu?! Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted January 19, 2014 Nie mozesz zabrac konsoli do jakiegos kolegi z nielimitowanym internetem? Share this post Link to post Share on other sites
The_Redex 0 Posted January 20, 2014 Jest taki jeden kolega, ale on mieszka 4 km od mojego domu, więc widzisz dlaczego nie. Też o tym pomyśle myślałem. Share this post Link to post Share on other sites