piotrekoka 34 Posted October 11, 2016 Też mogę dziabnąć. Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
mesutOzim 56 Posted October 12, 2016 Ja też się piszę, jak skończę wyburzanie w domu Share this post Link to post Share on other sites
xenomorph 129 Posted November 30, 2016 Coś tu cicho. Strasznie mało czasu na granie, dlatego nic specjalnego, ale zawsze jakiś postęp jest. Jak mi się uda kilka razy w miesiącu zagrać, to super. Dlatego tak cieszy każde zwycięstwo albo każdy udany występ online. Pozdrawiam 3 Share this post Link to post Share on other sites
Bartek_Red 667 Posted November 30, 2016 Na kierownicy wykręciłeś taki wynik, czy na padzie? 1 Share this post Link to post Share on other sites
xenomorph 129 Posted December 1, 2016 O 30.11.2016 o 18:19, Bartek_Red napisał: Na kierownicy wykręciłeś taki wynik, czy na padzie? Dokładnie jak w podpisie filmików. Thrustmaster T500RS + TH8A Shifter + Playset. Na drugim koncie gram padem, to czasy mam w okolicy 120 - 250 miejsca. Tu dużą różnicę robi auto i trasa. Ale jak wspomniałem, gram bardzo rzadko z doskoku. Także nie mam już możliwości wyciszenia, syn i żona bezustannie utrudniają skupienie się. niestety stare czasy, gdzie można było wyrabiać skilla minęły bezpowrotnie. Pozdrawiam 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted December 7, 2016 (edited) No to też się pochwalę ,żeby rozruszać temat. Przejazd z maski i replay.Asysty wyłączone,skrzynia manualna ,G29. 3 czas w Polsce Edited December 11, 2016 by Lewy69 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted December 11, 2016 Replay mojego przejazdu w Grecji.Trasa FOURKETA KOURVA - 2:46.260 ,Ford Fiesta , asysty off ,skrzynia manualna ,G29. 5 czas w Polsce. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted December 18, 2016 (edited) Koledzy spróbuję jeszcze raz was zmotywować do grania i pobicia moich czasów. Tym razem przejazd i replay z trasy Fourketa Kourva ,ale Renault Alpine. Poziom Master,asysty wyłączone,skrzynia manualna,kierownica Logitech G29. 30 miejsce na świecie,2 czas w Polsce. Czas 3:08.125 Edited December 18, 2016 by Lewy69 Share this post Link to post Share on other sites
cwir 12843 Posted December 18, 2016 czuję się zmotywowany że hej. aż się chyba oderwę od mistrzostw lat 70' w mojej Lancii Stratos w które gram (na padzie) od ponad pół roku 1 Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted December 18, 2016 Lewy podeslij swoje ustawienia kiery bo mam taki sam setup g29 i jestem ciekaw jak sie bedzie jezdzilo. Niezle czasy krecisz 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted December 19, 2016 (edited) 15 godzin temu, SkibaPL napisał: Lewy podeslij swoje ustawienia kiery bo mam taki sam setup g29 i jestem ciekaw jak sie bedzie jezdzilo. Niezle czasy krecisz Skiba , bardzo chętnie udostępniam ci moje ustawienia tylko nie wiem czy ci podpasują. W opcjach CALIBRATE DEVICE ,w pierwszej zakładce CALIBRATE STERING FULL LOCK ustawiłem wartość 17. W zakładce nr. 2 ,czyli kąt obrotu kierownicy ustawiłem na 720 stopni. Co do tych ustawień kalibracyjnych to na 100% nie jestem pewien bo ich nie można podejrzeć,drugie moje ustawienie tych opcji to pierwsza zakładka ,wartość 20,a kąt obrotu kierownicy 540 stopni. Wydaje mi się że ja aktualnie jadę na wartościach 17 i 720 stopni. Wypróbuj obydwie wersje. Resztę ustawień daję na fotkach. Jeśli chodzi o FF to daję te ustawienia na których aktualnie jadę ,ale niekiedy coś tam jeszcze koryguję. Jeden lubi mocniejszy FF ,drugi słabszy,także możesz sobie poprawić pod siebie. Edited December 19, 2016 by Lewy69 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted December 23, 2016 (edited) Udało mi się na Fourkecie ,Alpinką pobić mój dotychczasowy rekord o 5 sekund i wskoczyć do pierwszej dziesiątki na świecie ( dwa pierwsze miejsca to oszustwa ). 3:03.359 Przejazd i replay. Zdrowych,spokojnych Świąt. Edited December 23, 2016 by Lewy69 5 Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted December 24, 2016 (edited) Pojezdzilem na twoich i bylo ok ale znalazlem takie ustawienia od prawdziwego kierowcy ktory ustawil ffb tak aby oddac jak najwiecej realizmu - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=581210146&searchtext= o matko jaka teraz frajda jest jak sie jezdzi stratosem juz wczesniej wezykowal non stop od startu do mety ale teraz jest pod wieksza kontrola i zamiatam dupa z przyjemnoscia w Walii. Zerknijcie na komentarze pod tym setupem kazdy zachwala no i ma 5 gwiazdek (217 glosow). Polecam przetestowac Promien skretu kierownicy 900 stopni, soft lock on. Edited December 24, 2016 by SkibaPL 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted December 24, 2016 Na pewno przetestuję Share this post Link to post Share on other sites
xenomorph 129 Posted December 24, 2016 Hehe, dawno się tak nie uśmiałem. Ustawienia oczywiście sobie sprawdzę, bo zawsze warto obadać coś nowego/innego. Ale spojrzałem na filmik w tym linku do steam i muszę przyznać, że zajebisty patent z kolegą pilotem. Pamiętam stare czasy, jak z przyjacielem godzinami graliśmy w Colina 2 na PSX. Ale nie wpadło nam do głowy, aby robić za pilota. Hehehe. Pozdrawiam i wesołych przy okazji życzę. Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted December 24, 2016 30 minut temu, xenomorph napisał: Hehe, dawno się tak nie uśmiałem. Ustawienia oczywiście sobie sprawdzę, bo zawsze warto obadać coś nowego/innego. Ale spojrzałem na filmik w tym linku do steam i muszę przyznać, że zajebisty patent z kolegą pilotem. Pamiętam stare czasy, jak z przyjacielem godzinami graliśmy w Colina 2 na PSX. Ale nie wpadło nam do głowy, aby robić za pilota." Tez sie usmialem ale oni chyba razem w rajdach jezdza takze symulka pelna geba wraz z tymi bucikami, rekawiczkami i kaskami ale ladnie tam polecieli nie ma co zwlaszcza ten skok w 2:50 ja bym za kazdym razem na pelnym gazie przy ladowaniu polecial w drzewa. Ustawienia sa genialne i na nich caly czas bede gral jeszcze cos pod project cars by sie przydalo Share this post Link to post Share on other sites
Kolos28 550 Posted December 24, 2016 Te ustawienia tylko pod g29? HTC 10 Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted December 24, 2016 Cieszę się że temat Dirta trochę odżył.Skiba czy te ustawienia z tego linka przekładają się na G29,bo widzę że goście grają na PC -cie na G25/27? Ten filmik faktycznie rozwala,goście przebrani jak w prawdziwym rajdzie ,a obok rozjeb... rozwalone łóżko,poduchy itp. Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted December 24, 2016 Ludzie pisali ze grali na g25, g27, g29, g920, dfgt i kazdy byl zadowolony. Robcie nowy profil i testujcie Ja mam g29 z manualem i jezdzi sie bardzo przyjemnie. Jadac na kubice czasem takie manewry wychodza ze Share this post Link to post Share on other sites
Bartek_Red 667 Posted December 24, 2016 A ma ktoś może jakieś sprawdzone ustawienia pod Thrustmastera T150? Wesołych Świąt wszystkim! Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted December 24, 2016 2 minuty temu, SkibaPL napisał: Ludzie pisali ze grali na g25, g27, g29, g920, dfgt i kazdy byl zadowolony. Robcie nowy profil i testujcie Ja mam g29 z manualem i jezdzi sie bardzo przyjemnie. Jadac na kubice czasem takie manewry wychodza ze Co masz na myśli z tym nowym profilem.Nowy profil na ps4,czy w Dircie? Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted December 24, 2016 No dircie zeby sobie swoich starych ustawien nie nadpisac jak komus nie przypasuje ale sa w pytke Share this post Link to post Share on other sites
xenomorph 129 Posted December 25, 2016 Powiem Wam później, gdy już przetestuję, jak się sprawdzają na Thrustmaster 500RS + PS4 i PC. Mam nadzieję, że mimo świątecznego klimatu, uda się to w miarę szybko. Pozdrawiam 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kolos28 550 Posted December 25, 2016 Jeśli te ustawienia sprawdzą się na t500RS to i zapewne na moim t150 HTC 10 Share this post Link to post Share on other sites