danken000 352 Posted September 2, 2018 Pamiętam moje pierwsze podejście do tej gry. Najpierw zdobyłem trofeum za dachowanie, a później za zniszczenie wozu i nieukończenie wyścigu. Do dziś są to moje jedyne trofea. Share this post Link to post Share on other sites
MagEllan 2738 Posted September 2, 2018 13 minut temu, danken000 napisał: Pamiętam moje pierwsze podejście do tej gry. Najpierw zdobyłem trofeum za dachowanie, a później za zniszczenie wozu i nieukończenie wyścigu. Do dziś są to moje jedyne trofea. Eeeeno chyba musisz miec wiecej.... spojrz na taka lame jak ja: Share this post Link to post Share on other sites
danken000 352 Posted September 2, 2018 Dużo czasu przy tej grze nie spędziłem. Z tego co widzę większości Twoich achievementów na PS4 nawet nie ma. Share this post Link to post Share on other sites
MagEllan 2738 Posted September 2, 2018 56 minut temu, danken000 napisał: Dużo czasu przy tej grze nie spędziłem. Z tego co widzę większości Twoich achievementów na PS4 nawet nie ma. No ja powolutku dostajac po dupie ucze sie tras. I spoko pasuje mi to. Idealna gra jako przerywnik - fabuly nie ma ;), wpadamy na godzinke, poltorej trening nauka trasy i wozu przejazd odcinka w karierze. Share this post Link to post Share on other sites