Jump to content
PLasgoogle

Screenshoty&Video

Recommended Posts

#UP Hej Rojber, w ostatnich sekundach filmu rzuciłeś granat. Który zamiast się odbić przeleciał przez kraty. WTF?

Tak i ludzie dzielą się klipami i screenami ze wszystkich gier. To jest temat tylko dla BFa. Ja nie chcę kopać w tamtym temacie po to aby zobaczyć jakiś fajny filmik z BF.

• Like 1

Tutaj odemnei kolejny filmik z zadowalającym wynikiem w TDM jak na niedzielnego gracza. W jednym momencie się zamyśliłem i zachowałem jak 5 latek z padem w ręku :) ale skorzyształ przeciwnik na tym 

Nie mogę ze śmiechu z tego video:

Gość czołgający się przed pociągiem mnie rozwalił :P

• Like 2

wygląda to na celowe wykolejenie lokomotywy :laugh:

#UP Hej Rojber, w ostatnich sekundach filmu rzuciłeś granat. Który zamiast się odbić przeleciał przez kraty. WTF?

nie zawsze Ci się odbije :laugh:

Edited by portek

powyżej setki przed ostatnim patchem mieli, teraz już nie ma tak

Edited by matispidi

wygląda to na celowe wykolejenie lokomotywy :laugh:

nie zawsze Ci się odbije :laugh:

O,żyjesz tam jeszcze. Grasz na pececie dalej czy ps4? 

Edited by kyron

Kilka lepszych akcji które złożyły się na mój pierwszy montaż jaki kiedykolwiek zrobiłem :)

• Like 4

Też kiedyś coś takiego składałem 4fun tylko,że z Battlefield 3 :biggrin:

Wrzucam filmik o karabinie szturmowym AEK-971,tak jak niektóre osoby prosiły obadałem który zestaw wydaję się być najbardziej optymalny.

Edited by PLasgoogle
  • Like 4

Dziekować :) Później wejdę na BF i dam znać jak to wszystko działa. Tylko mi się tak wydaje że zawsze są bardzo podobne zestawy do każdej broni czyli kompensator i jakiś chwyt ?

A co do montaży to zajrzyjcie na kanał mojego znajomego(http://www.youtube.com/user/Eurofighter1998/videos) tutaj jeden z jego filmów

Edited by Hubcio-com

Jeżeli chodzi o karabiny Szturmowe to rownież zauważyłem taką prawidłowość.Najwidoczniej DICE tak to sobie wymyśliło.Dlatego chce teraz przejść na Karabinki być może będzie jakaś różnorodność.

Jeżeli chodzi o karabiny Szturmowe to rownież zauważyłem taką prawidłowość.Najwidoczniej DICE tak to sobie wymyśliło.Dlatego chce teraz przejść na Karabinki być może będzie jakaś różnorodność.

Jak już nie będziesz miał tematu to pograj "wsparciem" z użyciem ciężkich km.Stosunkowo mało ludzi gra tą klasą i może warto by było troszkę ją wyciągnąć na światło dzienne? :pardon:

no właśnie , dobry pomysł. rzeczywiście w porównaniu z bf3 mało ludzi biega z krowami. mam wrażenie że je jeszcze bardziej znerfili. co prawda także i w bf3 przy fullauto strasznie padała celność, ale teraz w bf4 wydaje mi się że totalnie strzelają ślepakami.

Coś w tym jest,mam podobne odczucia.Przynajmniej ten początkowy jest słaby,grałem też chyba TYP-88 czy coś takiego i również lipa,ale tylko kilka minut bo stwierdziłem,że nie ma sensu.

No ja tłukę od początku "krowami",ale nie czuję się na siłach by doradzać jak grać.Dlatego z chęcią porównam swoje odczucia z innymi "człowiekami" grającymi tą klasą.Obecnie gram "kolejką"(pkp) choć moją ulubioną bronią w bf3 było m249 (coś ponad 38 tys kili) w bf4 ta broń jest zupełnie inna,kompletnie nie mogę się nią wstrzelić."Setap" identyczny jak w bf3 a jednak to nie to samo...

A swoją drogą wydaje mi się,że zdecydowanie mniej ludzi wybiera klasę wsparcia w bf4 niż w bf3...,szkoda.

• Like 1

SA weapon guide

Asfalt Rajfyl guide

Carabine guide

Pistol guide