Naruto_Uzumaki 93 Posted February 16, 2014 #UP Hej Rojber, w ostatnich sekundach filmu rzuciłeś granat. Który zamiast się odbić przeleciał przez kraty. WTF? Share this post Link to post Share on other sites
fryderyk123 95 Posted February 16, 2014 Już jest taki temat w dziale ogólnym PS4. Nazywa się Share. Share this post Link to post Share on other sites
Lijon 74 Posted February 16, 2014 Tak i ludzie dzielą się klipami i screenami ze wszystkich gier. To jest temat tylko dla BFa. Ja nie chcę kopać w tamtym temacie po to aby zobaczyć jakiś fajny filmik z BF. 1 Share this post Link to post Share on other sites
matispidi 237 Posted February 16, 2014 Tutaj odemnei kolejny filmik z zadowalającym wynikiem w TDM jak na niedzielnego gracza. W jednym momencie się zamyśliłem i zachowałem jak 5 latek z padem w ręku :) ale skorzyształ przeciwnik na tym Share this post Link to post Share on other sites
duzyBYK 99 Posted February 16, 2014 Już jest taki temat w dziale ogólnym PS4. Nazywa się Share. A jak się nazywa ten temat kolego? Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted February 16, 2014 Nie mogę ze śmiechu z tego video: Gość czołgający się przed pociągiem mnie rozwalił :P 2 Share this post Link to post Share on other sites
portek 142 Posted February 16, 2014 (edited) wygląda to na celowe wykolejenie lokomotywy :laugh: #UP Hej Rojber, w ostatnich sekundach filmu rzuciłeś granat. Który zamiast się odbić przeleciał przez kraty. WTF? nie zawsze Ci się odbije :laugh: Edited February 16, 2014 by portek Share this post Link to post Share on other sites
Lightbringer 403 Posted February 16, 2014 Marynarzem być :laugh: 1 Share this post Link to post Share on other sites
PLasgoogle 469 Posted February 16, 2014 (edited) Też byłem marynarzem :) Edited February 16, 2014 by PLasgoogle 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lightbringer 403 Posted February 16, 2014 (edited) Panie kapitanie :laugh: Edited February 16, 2014 by Lightbringer Share this post Link to post Share on other sites
Hubcio-com 17 Posted February 16, 2014 Czemu niektórzy mają fioletowe lvl ? : o Share this post Link to post Share on other sites
matispidi 237 Posted February 16, 2014 (edited) powyżej setki przed ostatnim patchem mieli, teraz już nie ma tak Edited February 16, 2014 by matispidi Share this post Link to post Share on other sites
kyron 62 Posted February 16, 2014 (edited) wygląda to na celowe wykolejenie lokomotywy :laugh: nie zawsze Ci się odbije :laugh: O,żyjesz tam jeszcze. Grasz na pececie dalej czy ps4? Edited February 16, 2014 by kyron Share this post Link to post Share on other sites
Lijon 74 Posted February 17, 2014 Kilka lepszych akcji które złożyły się na mój pierwszy montaż jaki kiedykolwiek zrobiłem :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
PLasgoogle 469 Posted February 17, 2014 (edited) Też kiedyś coś takiego składałem 4fun tylko,że z Battlefield 3 Wrzucam filmik o karabinie szturmowym AEK-971,tak jak niektóre osoby prosiły obadałem który zestaw wydaję się być najbardziej optymalny. Edited February 17, 2014 by PLasgoogle 4 Share this post Link to post Share on other sites
Hubcio-com 17 Posted February 17, 2014 (edited) Dziekować :) Później wejdę na BF i dam znać jak to wszystko działa. Tylko mi się tak wydaje że zawsze są bardzo podobne zestawy do każdej broni czyli kompensator i jakiś chwyt ? A co do montaży to zajrzyjcie na kanał mojego znajomego(http://www.youtube.com/user/Eurofighter1998/videos) tutaj jeden z jego filmów Edited February 17, 2014 by Hubcio-com Share this post Link to post Share on other sites
PLasgoogle 469 Posted February 17, 2014 Jeżeli chodzi o karabiny Szturmowe to rownież zauważyłem taką prawidłowość.Najwidoczniej DICE tak to sobie wymyśliło.Dlatego chce teraz przejść na Karabinki być może będzie jakaś różnorodność. Share this post Link to post Share on other sites
unki 1394 Posted February 18, 2014 Jeżeli chodzi o karabiny Szturmowe to rownież zauważyłem taką prawidłowość.Najwidoczniej DICE tak to sobie wymyśliło.Dlatego chce teraz przejść na Karabinki być może będzie jakaś różnorodność. Jak już nie będziesz miał tematu to pograj "wsparciem" z użyciem ciężkich km.Stosunkowo mało ludzi gra tą klasą i może warto by było troszkę ją wyciągnąć na światło dzienne? :pardon: Share this post Link to post Share on other sites
PLasgoogle 469 Posted February 18, 2014 Zobaczę jak się mają ciężkie km. hhmm akurat metro wyszło,może bipod :) hehehe 1 Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted February 18, 2014 no właśnie , dobry pomysł. rzeczywiście w porównaniu z bf3 mało ludzi biega z krowami. mam wrażenie że je jeszcze bardziej znerfili. co prawda także i w bf3 przy fullauto strasznie padała celność, ale teraz w bf4 wydaje mi się że totalnie strzelają ślepakami. Share this post Link to post Share on other sites
PLasgoogle 469 Posted February 18, 2014 Coś w tym jest,mam podobne odczucia.Przynajmniej ten początkowy jest słaby,grałem też chyba TYP-88 czy coś takiego i również lipa,ale tylko kilka minut bo stwierdziłem,że nie ma sensu. Share this post Link to post Share on other sites
unki 1394 Posted February 18, 2014 No ja tłukę od początku "krowami",ale nie czuję się na siłach by doradzać jak grać.Dlatego z chęcią porównam swoje odczucia z innymi "człowiekami" grającymi tą klasą.Obecnie gram "kolejką"(pkp) choć moją ulubioną bronią w bf3 było m249 (coś ponad 38 tys kili) w bf4 ta broń jest zupełnie inna,kompletnie nie mogę się nią wstrzelić."Setap" identyczny jak w bf3 a jednak to nie to samo... A swoją drogą wydaje mi się,że zdecydowanie mniej ludzi wybiera klasę wsparcia w bf4 niż w bf3...,szkoda. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Entliczeq 257 Posted February 19, 2014 SA weapon guide Asfalt Rajfyl guide Carabine guide Pistol guide Share this post Link to post Share on other sites
Lijon 74 Posted February 21, 2014 Rundka po mapce, 3 flagi i ładny killstreak :) 1 Share this post Link to post Share on other sites