CzarnuchYO 35 Posted March 17, 2014 Tak mnie ciekawi w jaki sposob mozna oszukiwac na konsoli ? Jakies pomysly? Na Pc rozumiem jakies hacki ale na ps4? Share this post Link to post Share on other sites
kubaork 40 Posted March 17, 2014 wystarczy, że przerobisz konsolę. wtedy masz dostęp do plików gry. Share this post Link to post Share on other sites
kazikosky 270 Posted March 17, 2014 Nie da sie oszukiwac jak na pc.Czyli wlaczyc wh i aimbota.Dlatego przenioslem sie na konsole z pc. Jedyne haxy jakie spotkalem,to byly w starych czesciach call of duty.Koles zdobywal milion pkt, mial niewidzialnosc itp.Jednak to bardzo zadko i zaraz zmienialem lobby. W battlefieldach i innych fpsach tego nigdy nie spotkalem. Share this post Link to post Share on other sites
CzarnuchYO 35 Posted March 17, 2014 No wlasnie, a moje pytanie pojawilo sie po przeczytaniu tego http://www.ppe.pl/news-27405-masowe_i_permanentne_bany_w_call_of_duty___szykuje_sie_gruba_afera.html Share this post Link to post Share on other sites
kazikosky 270 Posted March 17, 2014 No to jest sprawa tych lobby co ci pisalem.Pewnie ci co bana dostali oszukiwali.Pozniej pisali,ze przypadkowo..... Nie spotkalem sie z nikim kto dostal bana przypadkowo.Uwierz,ze za "bieganie i strzelanie" bana nie wylapiesz. Share this post Link to post Share on other sites
CzarnuchYO 35 Posted March 17, 2014 Dobra a o co kaman z tym lobby i oszukiwaniem np w ghost?? Share this post Link to post Share on other sites
Cziczaki 95 Posted March 17, 2014 Da się oszukiwać jak na PC, nie pamiętacie jak R* zapowiadało że będzie walczyć z oszustami w GTA V? Dlaczego DICE nie ma z nimi walczyć? Bo to COD? Na konsole też są oszuści, jedynie w mniejszych ilościach bo konsol na rynku jest mniej niż PCetów. Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted March 17, 2014 Dice nie robi CoD'a :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
cwir 12843 Posted March 17, 2014 Da się oszukiwać jak na PC, nie pamiętacie jak R* zapowiadało że będzie walczyć z oszustami w GTA V? Dlaczego DICE nie ma z nimi walczyć? Bo to COD? Na konsole też są oszuści, jedynie w mniejszych ilościach bo konsol na rynku jest mniej niż PCetów. cóż za mądry post. wszystko już jest jasne. też nie gram w CODa ale co tam, też napiszę :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Cziczaki 95 Posted March 17, 2014 Sory Okoni, ale ja nie odróżniam tych gier. :D Share this post Link to post Share on other sites
snosch 446 Posted March 18, 2014 (edited) Nie rozumiem tego tematu. Autor szuka info jak zaczac oszukiwac na konsoli czy co? Edited March 18, 2014 by snosch Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted March 18, 2014 Wiesz, ale tak z ciekawości ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tomo 11882 Posted March 18, 2014 Sory Okoni, ale ja nie odróżniam tych gier. Sorry Cziczaki więc po co wypowiadasz się na temat czegoś o czym masz znikome pojęcie? Też nie gram w COD'a i dlatego z wielką chęcią wyślę ten temat do piekła, a co mi tam :pardon: 1 Share this post Link to post Share on other sites