pablos_83 4001 Napisano 28 Marzec 2014 Gra kwietnia PS+ dla PS4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 28 Marzec 2014 Dla mnie bomba ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 28 Marzec 2014 Kolejny crap w plusie na ps4, w takie gierki to ja sobie mogę na telefonie pograć, a nie na ps. :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 28 Marzec 2014 Znowu się narzekania zaczną :p Pewnie też w to nie będę grał, ale równie dobrze mogliby nic nie dawać póki biblioteka tytułów się nie powiększy,a rzucają nam indykami, z których trzy były całkiem niezłe (Resogun, Contrast, Outlast). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 28 Marzec 2014 (edytowane) Już nie przesadzajmy z tymi gównianymi grami,chyba za bardzo nas "te SONY" rozpieszcza. Czego się spodziewałeś po starcie konsoli nowego Need For Speed'a ? a może Knack ? Mercenary Kings miała premierę 25 marca,tak więc dostajemy nowość. Edytowane 28 Marzec 2014 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Marzec 2014 Haaaa zaleciało mi trochę takim starym tytułem z Amigi Fire Force :P :D ;) Zobaczymy bo może gra zacna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 28 Marzec 2014 (edytowane) :shok: to po co mi AMD Jaguar 8 rdzeniowy... ?! :shok: 2k poszło w błoto ?! :shok: Edytowane 28 Marzec 2014 przez haobao_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Marzec 2014 czemu w błoto?? GRY na PS4 są wartością dodaną w ramach abonamentu :P więc nie wymagaj cudów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 28 Marzec 2014 Generalnie odniosłem się do ostatnich newsów... same odgrzewane kotlety, a na deser indyki... :shok: dobrze że jest BF4, bo pogoniłbym te PS4 w pi*du! :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 28 Marzec 2014 Zagrywać sie w zbugowany bf4 lol 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 28 Marzec 2014 Do indyków mam smartfona ;) Co do BFa - nie narzekam, gra mi się bardzo dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Marzec 2014 Jakie gry są wrzucane w plusie dla PS4 to już wiadomo od dosyć dawna. Nie były, nie są i długo nie będą to hity klasy AAA Jeżeli nie macie nic ciekawego do dodania o samej grze Mercenary Kings to proponuję nie wypowiadać się w temacie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 29 Marzec 2014 Zajefajnie - co by nie klnąć ;)Metal Slug wylewa się z tej gry wiadrami :) Grafika, animacja, gameplay, styl kreski.... Pierdzielona nostalgia do starych tytułów - tyle kasy w salonie na dworcu poszło... a potem PSX [chlip-chlip] Dawać mi tą grę :D Struktura misji, kasa i upgadey Fuck Yeh! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drozda 1 Napisano 29 Marzec 2014 Przypomina mi kontre z pegasusa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 29 Marzec 2014 Wygląda zacnie ale dalej design metal sluga jest niedościgniony ale pograłbym gdybym miał ps4 aż zazdroszczę że niema tego na ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Marzec 2014 (edytowane) Ojj gierka śmierdzi Metal Slugiem na kilometr...i to się chwali ! jak wzorować się to od najlepszych ;D Gierka jest kozacka i w sam raz na imprezki ;D Szkoda że wszystko nie dzieje sie na jednym ekranie ale na splitach :( Edytowane 30 Marzec 2014 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 30 Marzec 2014 Nie wiecie czy to będzie miało online multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 30 Marzec 2014 Gra ma mieć podobno platynkę, nie standardową psn-ową ,,12-tkę'', sympatycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 31 Marzec 2014 Nie wiecie czy to będzie miało online multi? Gra jest już dostępna na tej stronie http://mercenarykings.com/index.php za ok 14$ :) Jest tryb online co-op dla 4 graczy Na jednej konsoli też może grać 4 graczy :D FTW! PS. jak by co to słać zaproszenia do mnie, z chęcią zagram :) - Jeśli zobaczycie mnie na PSN grającego w tą grę to zajrzyjcie, też do party-chat - będzie tam pokój z tytułem gry :) zawsze lepiej się po-komunikować :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 31 Marzec 2014 Właśnie czytałem komentarze z góry na dół :) Połowa jak zwykle o tym co to w tym PS Plus nie jest, a co jest... Czytałem komentarz mając nadzieję, że ktoś odpowie na moje pytanie :) Coś świetnego, że ten co-op czy multi tam się znajdzie. Dla mnie to nie Mercenary Kings, a METAL SLUG i tyle. Wszystkie wersje Metal Sluga ograłem. Uwielbiałem tamtą serię to i na pewno tą wersję pokocham :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 31 Marzec 2014 Pojawiły się pucharki. Gra ma platynę co lekko mnie zaskoczyło :P Może nie będzie to taka "popierdółka" ;) http://psnprofiles.com/trophies/2525-Mercenary-Kings Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shintokatana 54 Napisano 2 Kwiecień 2014 gra juz do pobrania w pss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 2 Kwiecień 2014 jakos jej nie widze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 2 Kwiecień 2014 (edytowane) jakos jej nie widze musisz użyć opcji szukaj. Ja już pobieram na ps4. Edytowane 2 Kwiecień 2014 przez Kenet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 2 Kwiecień 2014 (edytowane) Tutaj macie bezpośredni link do gry: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/mercenary-kings/cid=EP2114-CUSA00404_00-0000000000000001 Nie widzę nigdzie Online Multi. Szkoda. Grając solo albo z przyjaciółmi, wyruszaj aby obalić organizację CLAW i uratować świat! 1-4 graczyLiczba Graczy W Sieci: 2–4 - Tryb online dla wielu graczy w pełnej wersji gry jest dostępny tylko dla członków PlayStation®Plus ...dobra, RTFM!! Obóz robi za lobby Trzeba przejść krótki tutorial. Edytowane 2 Kwiecień 2014 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach