Jump to content
Sign in to follow this  
fS_JuMPeR

::YaHooLiGaN's rekrutuje!

Recommended Posts

o6bklj.jpg

Pragnę ogłosić, iż klan ::YaHooLiGaN's po sukcesach na Battlefieldzie 4, gdzie powoli dochodzimy do czolowki, powraca na Call of Duty. W związku z tym rozpoczynamy rekrutacje na najnowszą odsłonę CoD'a na PS4!  Jesteśmy ambitnym zespołem, który ma zamiar niedługo występować grając u boku najlepszych klanów w europie w rozgrywkach European Gaming Leagues. Poszukujemy ambitnych graczy, którzy mają już jakieś doświadczenie w grze klanowej, potrafiących grać zespołowo i co najważniejsze dobrze się przy tym bawić! ::YaHooLiGaN's zawsze cechowała determinacja i kultura, na którą stawiamy największy nacisk. Jak każdy klan mamy swoje wymagania, które muszą zostać spełnione:

- Minimum 16 lat

- Headset 

- Nieprzeciętny skill

- Kultura osobista

- Dużo wolnego czasu

- W przypadku przejścia rekrutacji nick HooLiGaN_

Swoje podania prosimy kierować na nasze forum: http://yahooligans.y0.pl/forum/, bądź na GG:28991049. Czekamy na Ciebie!! 

Intro:

Falisty styl nazwy i nicków to pełen profesjonalizm i +10 do skilla :D

@kubaork. Ponieważ ::YaHooLiGaN's jest rozpoznawalną marką na europejskiej scenie BF'a, gdyby były napisy po polsku to wątpię aby coś zrozumieli :biggrin:

Falisty styl nazwy i nicków to pełen profesjonalizm i +10 do skilla :biggrin:

Tu chodzi o znak firmowy klanu :)

Edited by fS_JuMPeR

"jeden z najlepszych klanów w europie" hehehe, dobre:).W bf nie mielibyście czego szukać w pierwszej 20,30?.

• Like 1

Znak firmowy... patrze na czołowe drużyny światowe (obojętnie jaka gra) i nie ma takich kwiatków... + te chaotyczne typowo dresiarskie i kibolskie logo ;) na turniejach pewnie ortalion i główka na 0 :D

Hahahe przegiecie "jednym z najlepszych klanów w europie"  :thumbsup:

czemu w intrze są angielskie napisy?

z polskim słabo: "po wielu sukcesach na Battlefieldzie 3 i 4, gdzie staliśmy się jednym z najlepszych klanów w europie, powraca na Call of Duty"  

• Like 2

Trochę poleciałeś przy fragmencie "jednym z najlepszych w Europie".
Nie wiem kto się czepia szczegółów, ale jakie to są te sukcesy (tzn. wiele sukcesów) np. w BF3.

Za turniej na PS4 respect.
Chyba jedyne rozgrywki, które jakoś wyglądają i faktycznie dają radę, bo przy małej ilości serwerów (nie każdy klan ma wykupiony) i stosunkowo małej ilości graczy na PS4 aż jestem zaskoczony, że tak ładnie to poszło.

No moze fakt, PRZEPRASZAM i zwracam honor. Ale to nie temat o BF'ie, tylko o Codzie:) Wiec sie juz nie spinajmy :thumbsup:

• Like 2

Trochę poleciałeś przy fragmencie "jednym z najlepszych w Europie".

Nie wiem kto się czepia szczegółów, ale jakie to są te sukcesy (tzn. wiele sukcesów) np. w BF3.

Za turniej na PS4 respect.

Chyba jedyne rozgrywki, które jakoś wyglądają i faktycznie dają radę, bo przy małej ilości serwerów (nie każdy klan ma wykupiony) i stosunkowo małej ilości graczy na PS4 aż jestem zaskoczony, że tak ładnie to poszło.

http://yahooligans.y0.pl/index.php/osiagniecia prosze bardzo siemku skromnie ale coś jest  :)

PS. trzeba trochę podkoloryzować ogłoszenie tak jak się to robi w CV itp. :biggrin:

Edited by matiash91
  • Like 1

W sumie racja Matiash :P

Z finału Defuse jakiś filmik będzie i kiedy w ogóle gracie?

posataram sie zobligować chłopaków by nagrali może nawet stream będzie :)

• Like 2

A jak będziecie nagrywać to niech koniecznie ktoś powie : Zimin to zlagowany placek i noob. Chcę mu zrobić urodzinową niespodziankę. :D

• Like 2