Jump to content
Sign in to follow this  
djbochen

[Poradnik] Jak strzelać do helikopterów ze SMAW/RPG ?

Recommended Posts

Pierwsze co pomyślałem to "to chyba troll i zaraz powie coś w stylu "strzelać należy końcem który wysyła pocisk XD"".

• Like 2

Ani to celnie, ani to dobrze...  W wiekszosci to czysty przypadek, ze trafil. :)

• Like 1

Poradnik w porządku, wszystko wytłumaczone, z różnymi przykładami no i z komentarzem, a nie jak w większości z napisami.
Co prawda, gram w BFa na PC i czasami udaje mi się tak heli ściągnąć, ale nie wyobrażam sobie tego zrobić na padzie ;p Szacun!

Co do komentarza, to cały dzień się zastanawiałem do kogo masz podobny styl mówienia, aż teraz mnie oświeciło:

http://youtu.be/ugN5zlwQ45U

Oczywiście bez obrazy ;)

Podobnie pauzy robisz ;P 

Edited by Kisiel-PL
  • Like 1

Pierwsze co pomyślałem to "to chyba troll i zaraz powie coś w stylu "strzelać należy końcem który wysyła pocisk XD"".

Ja? Trolem? tylko na PoluBitwy :)

Ani to celnie, ani to dobrze...  W wiekszosci to czysty przypadek, ze trafil. :)

W sumie pierwsze celne strzały, na początku Battlefieldowej "kariery"  to była kwestia przypadku :)

Co do komentarza, to cały dzień się zastanawiałem do kogo masz podobny styl mówienia, aż teraz mnie oświeciło:

http://youtu.be/ugN5zlwQ45U

Oczywiście bez obrazy ;)

Podobnie pauzy robisz ;P 

Buhaha :) Aż prawie monitor oplułem :) 

• Like 1

Ja używam RPG7 jako PLOT. Trafienia nie są przypadkowe i dają więcej frajdy niż jakieś igły/strzały. Kiedyś dużo grałem w Q3A na q3dm17 i tam podobne założenia - trzeba przewidzieć gdzie poleci śmigło i posłać pocisk aby przeciął tor lotu śmigła. Czysty przypadek to jest jak walniesz na pałę w niebo i nagle Vehicles Destroyed 100  jak na moim poniższym montażu w pierwszej akcji. Ja tego samolotu tam nawet nie widziałem...

Edited by melankolic
  • Like 4

Ja używam RPG7 jako PLOT. Trafienia nie są przypadkowe i dają więcej frajdy niż jakieś igły/strzały. Kiedyś dużo grałem w Q3A na q3dm17 i tam podobne założenia - trzeba przewidzieć gdzie poleci śmigło i posłać pocisk aby przeciął tor lotu śmigła. Czysty przypadek to jest jak walniesz na pałę w niebo i nagle Vehicles Destroyed 100  jak na moim poniższym montażu w pierwszej akcji. Ja tego samolotu tam nawet nie widziałem...

Pięknie, pięknie. Tylko w dwóch czy trzech momentach zdaję się jakby pocisk minął już helikopter a tu nagle punkty wpadają.