Jump to content
Sign in to follow this  
pietrzu1910

bf4 ps4 problem premium

Recommended Posts

witajcie mam problem z premium do bf4 na ps4 kupilem dzisiaj sciagnolem i dupa nie dziala.W menu pss powiadomienia>pobrane>pod wszystkimi dodatkami i premium jest napisane gotowe do instalacji nie wiem co robic pomozcie.Usuwalem to sciagalem od nowa i nic a w menu bf4 wyswietla sie komunikat brak zawartosci lub cos tam

witajcie mam problem z premium do bf4 na ps4 kupilem dzisiaj sciagnolem i dupa nie dziala.W menu pss powiadomienia>pobrane>pod wszystkimi dodatkami i premium jest napisane gotowe do instalacji nie wiem co robic pomozcie.Usuwalem to sciagalem od nowa i nic a w menu bf4 wyswietla sie komunikat brak zawartosci lub cos tam

Wyczytalem ze moze byc taka mozliwosc > bfa 4 mam w wersji ang cyfrowa a premium kupilem w polskiej to moze nie dzialac ?

Najnowsza wersja oprogramowania PS4(Systemu) zainstalowałeś?Najnowszą aktualizację do Battlefield 4 pobrałeś?Masz pewność ze gra jest zainstalowana na dysku konsoli?

wszystko jest pobrane zainstalowane chodzi ladnie.Wydaje mi sie ze to jest problem wersji gry angielska a premium kupione w polskim pss :/

Znaczy sie gra jest pewnie z amerykanskiego pss?

Miałem coś podobnego i u mnie pomogła opcja "odnowienie licencji" czy jakoś tak w menu konsoli. Wcześniej wyglądało tak jakby premium był ale grać nie mogłem.

jeśli gra jest z innego regionu niż dlc (premium) to nie będzie działac i ani odnowienie licencji ani kontakt z supportem nie pomoże. najprawdopodobniej kasa wyrzucona w błoto, chyba że się support zlituje i odda ale mocno w to wątpię.

Cos mi tu smierdzi kombinowaniem ze slotami, bo jak inaczej można kupić gre w wersji cyfrowej z amerykanskiego PSS a premium do niej z polskiego PSS?

Edited by Nath_147

premium można kupić na wiele sposobów, nie musisz nawet mieć gry.

konsolke kupie po10 sierpnia ale juz zaczalem kupywac gry i w tym mam plytke bf4 i widze po pudelku ze nie ma on polskiego jezyka, wiec nie bede mogl kupic premium na psstore? Czy na pudelku mozna odczytac gdzies wersje regionu czy to europejska czy amerykanska?

EDIT. widze ze na plytce napisane ze licencja w europie to premka powinna dzialac ;)

Edited by kyuuz