pietrzu1910 22 Posted June 26, 2014 witajcie mam problem z premium do bf4 na ps4 kupilem dzisiaj sciagnolem i dupa nie dziala.W menu pss powiadomienia>pobrane>pod wszystkimi dodatkami i premium jest napisane gotowe do instalacji nie wiem co robic pomozcie.Usuwalem to sciagalem od nowa i nic a w menu bf4 wyswietla sie komunikat brak zawartosci lub cos tam witajcie mam problem z premium do bf4 na ps4 kupilem dzisiaj sciagnolem i dupa nie dziala.W menu pss powiadomienia>pobrane>pod wszystkimi dodatkami i premium jest napisane gotowe do instalacji nie wiem co robic pomozcie.Usuwalem to sciagalem od nowa i nic a w menu bf4 wyswietla sie komunikat brak zawartosci lub cos tam Wyczytalem ze moze byc taka mozliwosc > bfa 4 mam w wersji ang cyfrowa a premium kupilem w polskiej to moze nie dzialac ? Share this post Link to post Share on other sites
PLasgoogle 469 Posted June 26, 2014 Najnowsza wersja oprogramowania PS4(Systemu) zainstalowałeś?Najnowszą aktualizację do Battlefield 4 pobrałeś?Masz pewność ze gra jest zainstalowana na dysku konsoli? Share this post Link to post Share on other sites
pietrzu1910 22 Posted June 27, 2014 wszystko jest pobrane zainstalowane chodzi ladnie.Wydaje mi sie ze to jest problem wersji gry angielska a premium kupione w polskim pss :/ Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted June 27, 2014 Znaczy sie gra jest pewnie z amerykanskiego pss? Share this post Link to post Share on other sites
splacz 31 Posted June 27, 2014 Znaczy sie gra jest pewnie z amerykanskiego pss? Miałem coś podobnego i u mnie pomogła opcja "odnowienie licencji" czy jakoś tak w menu konsoli. Wcześniej wyglądało tak jakby premium był ale grać nie mogłem. Share this post Link to post Share on other sites
cwir 12843 Posted June 27, 2014 jeśli gra jest z innego regionu niż dlc (premium) to nie będzie działac i ani odnowienie licencji ani kontakt z supportem nie pomoże. najprawdopodobniej kasa wyrzucona w błoto, chyba że się support zlituje i odda ale mocno w to wątpię. Share this post Link to post Share on other sites
Nath_147 267 Posted June 27, 2014 (edited) Cos mi tu smierdzi kombinowaniem ze slotami, bo jak inaczej można kupić gre w wersji cyfrowej z amerykanskiego PSS a premium do niej z polskiego PSS? Edited June 27, 2014 by Nath_147 Share this post Link to post Share on other sites
cwir 12843 Posted June 27, 2014 premium można kupić na wiele sposobów, nie musisz nawet mieć gry. Share this post Link to post Share on other sites
kyuuz 1 Posted July 26, 2014 (edited) konsolke kupie po10 sierpnia ale juz zaczalem kupywac gry i w tym mam plytke bf4 i widze po pudelku ze nie ma on polskiego jezyka, wiec nie bede mogl kupic premium na psstore? Czy na pudelku mozna odczytac gdzies wersje regionu czy to europejska czy amerykanska? EDIT. widze ze na plytce napisane ze licencja w europie to premka powinna dzialac ;) Edited July 27, 2014 by kyuuz Share this post Link to post Share on other sites