LetGetMedicated 0 Napisano 17 Październik 2014 Witam tych starszych weteranów i młodszych. :) Otóż szukam klanu w Call Of Duty Ghosts i Mw3 oczywiście nie jaki PRO,lecz na poziomie moje KD 1.2 na początek oczywiście . Wymagam (Oczywiście ja mam obowiązki wiec czasami mnie nie ma )Jak i wy może wymagać ode mnie piszemy proszę na PSN oraz w Wiadomościach także przejdę może do oczekiwań jakie stawiam :HeadSetPoczucie HumorykulturaSzanowanie to tak przykładowoZ góry dziekuje za szybko odpowiedz dopisze cos aby mieć wgląd także pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 7 Listopad 2014 (edytowane) Witam szukam klanu Cod AW dla średnio zaawansowanych, mam czas na granie przeważnie 3 4 godz dziennie pracuje na 3 zmiany wiec nie zawsze wieczorem jestem dostępny średnia wieku 18-100 lat nie wymagam jakiejś kultury potrafię dostosować się do otoczenia, Miło by było jak by w klanie była dyscyplina bądź dowódca który byłby w stanie podczas rozgrywki mówić jak się dzielimy ile osób w te lub w druga stronę miało by iść itp itd ogólnie jak na wojnie;) a nie że każdy sobie biega jak chce mój ps Szymik24 pozdro!!! Edytowane 7 Listopad 2014 przez Aborygen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach