emtek 134 Posted November 4, 2014 Temat służący ustawkom online w najnowszej odsłonie Call of Duty. PSN: mattedPL Gram głównie wieczorami. Share this post Link to post Share on other sites
Bryzyt 3 Posted November 4, 2014 psn: Bryzyt znajdz i zniszcz hardcore do tygodnia powinienem mieć headset, bez spiny Share this post Link to post Share on other sites
wesoly33 0 Posted November 4, 2014 Psn:wesoly33 Gram głównie wieczorem, headset jest. Share this post Link to post Share on other sites
Majk1911 0 Posted November 4, 2014 PSN: majk1911 Headset jest. Najczesciej dom hc Share this post Link to post Share on other sites
mati_bba 41 Posted November 4, 2014 matibba zapraszam Share this post Link to post Share on other sites
Veezo 24 Posted November 5, 2014 Veezo_ Headset Wiek 22 lat Share this post Link to post Share on other sites
bartasblack 29 Posted November 5, 2014 bartasblack Zapraszam do luźnego klanu Okrutne Dziady [OKDZ] który założyłem. Preferuje graczy przynajmniej po przejściu mutacji ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
BERT_1978 2 Posted November 9, 2014 Bert--007 jestem wieczorami Share this post Link to post Share on other sites
dext3rr 47 Posted November 10, 2014 dext3rr_93 Gram głównie "Znajdz i zniszcz." Share this post Link to post Share on other sites
traanZ 0 Posted November 11, 2014 Chętnie postrzelam wspólnie w różnych trybach. Głównie wieczorami, bo już jestem stary i w dzień bawię się w dorosłość. PSN id: traanZ Share this post Link to post Share on other sites
Jackal_7 0 Posted November 12, 2014 (edited) psn: macgru Głównie wieczorem DM Drużynowy ale nie tylko. Mam headset jak by co :) Edited November 12, 2014 by Jackal_7 Share this post Link to post Share on other sites
DobryWariat 0 Posted November 12, 2014 DobryWariat Headset jest w ciagu dnia i wieczorami :) Share this post Link to post Share on other sites
laska 23 Posted November 13, 2014 RekuPL HS jest. Bardzo ładnie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
splinter 0 Posted November 15, 2014 Panowie, szukam klanu w COD:AW (PS4). Wiek członków 20+, nie interesuje mnie granie z dzieciakami po 14,15 lat. Jeżeli jakiś ogarnięty team szuka doświadczonego gracza nastawionego na TP, to piszcie na PM Share this post Link to post Share on other sites
Reku 65 Posted November 16, 2014 Również szukam ekipy na rankingi albo chociaż takiej, ktora trenuje do nich :) Share this post Link to post Share on other sites
Okulista 69 Posted November 18, 2014 Również szukam ekipy na rankingi albo chociaż takiej, ktora trenuje do nich :) Niewiadomo ile będziesz trenował to lag compensation zawsze wygra.Śmieszy mnie granie klanowe w teraźniejszego coda.Cod 4 byl i bedzie najlepsza gra jezeli chodzi o klanowki na konsolach.Nie rozumiem dlaczego nie utrzymują czegoś co jest dobre tylko wymyślają badziewia (chodzi mi o polaczenie) :/ Ja chce Cod 4 Remastered !!!!!!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
DeraIeS 42 Posted November 18, 2014 (edited) Co prawda to prawda. Edited November 19, 2014 by DeraIeS Share this post Link to post Share on other sites
Reku 65 Posted November 18, 2014 Rankingi w tej grze to największe gówno na świecie, dość często jak daje grę rankingową to dołącza mnie od razu już do gry w toku, która oczywiście się kończy za 2 minuty albo ostatnia runda i przegrana do zera. A nawet jak już się gra od początku i trochę nie wyjdzie, to od razu każdy wychodzi, nikt nie powalczy do końca, nie spróbuje. I na końcu najlepsze jest to, ze zazwyczaj jest Klan vs random player,.. Kozacki filmik, ledwo odpaliłem ranked'a, wszedłem na killcam i oczywiście odjeło mi punkty rankingowe za przegraną..... Share this post Link to post Share on other sites
DeraIeS 42 Posted November 18, 2014 To moze znajdz sobie trojke ludzi i z nimi graj mhm? Wtedy nie bedzie Cie juz wrzucac do jakiegos meczu. Share this post Link to post Share on other sites
ferdas_mufc 9 Posted November 19, 2014 (edited) Podobno jest taka opcja split screen online ? Ze gram z kims obok na drugim padzie co jest na jednej konsoli online ? Bo jak tak robilem zapraszalem drugi profil tamta osoba obok mnie zaakceptowala to nie mozna dolaczyc do gry bylo... 2: wpisalem kod z day zero i nie mam na online tych broni... Edited November 19, 2014 by ferdas_mufc Share this post Link to post Share on other sites