aniolekPL 46 Posted November 20, 2014 (edited) Podobno jest taka opcja split screen online ? Ze gram z kims obok na drugim padzie co jest na jednej konsoli online ? Bo jak tak robilem zapraszalem drugi profil tamta osoba obok mnie zaakceptowala to nie mozna dolaczyc do gry bylo... 2: wpisalem kod z day zero i nie mam na online tych broni... "Ludziska kto ma zwykla wersje coda i nie ma dodatku dayzero ,wbijac na ta strone i zaznaczcie ze mieliscie kupiona ale nie dostaliscie dodatku i wam aktywuja dlc dayzero :) .Potrzebne konto Na stronie coda kto nie ma to zakladac :P aha i w przeciagu 24 h aktywuja dodatekhttps://profile.callofduty.com/dayzero " Edited November 20, 2014 by aniolekPL Share this post Link to post Share on other sites
stolarz1916 100 Posted November 25, 2014 Ktoś chętny pograć exo/multi? Mam od dzisiaj grę i szukam osób do grania. Share this post Link to post Share on other sites
bartek19928 0 Posted January 6, 2015 Czy ktoś miałby chęć pograć? Gram wieczorami :) Share this post Link to post Share on other sites
schranz 488 Posted January 13, 2015 Szukam kogoś do exo i kogoś kto zaprosi do gry na mapie riot(trophy) schranz1985 Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted January 15, 2015 Witam. Szukam klanu jakiegoś;) PSN: Tabciogaraj Share this post Link to post Share on other sites
krisscox1 0 Posted February 5, 2015 ja pogram z przyjemonścią Krisscox1 lub krisscox :)) mój rocznik 1980 więc oczekuję starszych graczy Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
ekwador16 0 Posted February 7, 2015 SD na Hardcore :) Share this post Link to post Share on other sites
dedzior228 0 Posted February 27, 2015 Jakby ktoś był zainteresowany wspólną grą to dodawajcie: DeDziOr1 Share this post Link to post Share on other sites
Dikson 0 Posted March 21, 2015 coda mam od dziś i chętnie zagram, HS jestSkurw_Mateo Share this post Link to post Share on other sites
Kabosh 3 Posted March 22, 2015 Kupiłem wersję cyfrową gry PRO edition, i mimo że mam season passa itp nie mogę uzyskać do jego dostępu. Jak wchodzę do sklepu w grze dostaje komunikat że brak zawartości, że już jej nie ma lub w ogóle nie była dostepna. Czy ktoś miał styczność z tym problemem? Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted March 22, 2015 Kupiłem wersję cyfrową gry PRO edition, i mimo że mam season passa itp nie mogę uzyskać do jego dostępu. Jak wchodzę do sklepu w grze dostaje komunikat że brak zawartości, że już jej nie ma lub w ogóle nie była dostepna. Czy ktoś miał styczność z tym problemem?Ściągasz na tym samym koncie, na którym kupione jest gra? Ja mam też z tym problem ale właśnie mam tę edycję ale na martwiaku i podczas ściągania mam ten sam komunikat Share this post Link to post Share on other sites
Kabosh 3 Posted March 23, 2015 Tak kupiłem na swoim bo na martwiaku nie miałbym dostępu do późniejszych DLC. A tutaj podobno wszystko jest realizowane przez sklep w grze, nie mogę nic znależć na internecie na ten temat poza tym że ludziom tez nie działa Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted April 3, 2015 Szukam ekipy do turnieju CoD'a na ESLu! Brakuje 3! PISAĆ PW! Share this post Link to post Share on other sites
czeskimaster 412 Posted April 2, 2016 Jak tam serwery, ktoś coś gra? Share this post Link to post Share on other sites
okspbzl 2 Posted May 20, 2016 (edited) Witam.Szukam kogoś do trofeum flip flop w exo Coop. Jeśli ktoś ma wszystkie dodatki to również jestem chętny na trofiki w dlc. PSNID: okspbzl Edited May 24, 2016 by okspbzl Share this post Link to post Share on other sites