Ultern 30 Posted December 5, 2014 Witam serdecznie!Zapraszam wszystkich chętnych graczy do plutonu [punk]. Na chwilę obecną jesteśmy malutkim, ale zgranym składem liczącym około 8-10 osób. Gramy głównie dominację, wszelkiego rodzaju sparingi etc. Nie jesteśmy póki co najlepszą drużyną, ale rozwijamy się z dnia na dzień. Jeżeli masz małe doświadczenie w grze klanowej, ale jesteś nią zainteresowany - nasz pluton jest miejscem dla ciebie.Prócz wspólnej gry/sparingów w dominację oferujemy świetną atmosferę. W przyszłości planujemy grać rownież podboje, kiedy skład będzie nieco większy. PSN ID: Ulternhttp://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/6853091760367638035/ 3 Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted December 5, 2014 Wklej linka z Battleloga, będzie łatwiej Was znaleźć :) Share this post Link to post Share on other sites
The_Siemek 1040 Posted December 5, 2014 (edited) O co kaman?"Punk___2233 Z głębokim smutkiem zawiadamiany, iż z powodu braku aktywności i odpowiedzialności graczy pluton Punks Against All zawiesza działalność na czas nieokreślony. 15 min temu • 0 hooahs" Edited December 5, 2014 by The_Siemek Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted December 5, 2014 Szybko sie rozpadł. .. Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted December 5, 2014 Bo chciałeś dołączyć? :D Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted December 5, 2014 Nie zdążyłem wysłać :/ Share this post Link to post Share on other sites
freesssbee 188 Posted December 10, 2014 nie dosc, ze 8-10 zgranych osob to jeszcze nieaktywnych i rozpadaja sie w ciagu jednego dnia ; ] Share this post Link to post Share on other sites
The_Siemek 1040 Posted December 10, 2014 Friz bez przesady - [Punk] grało całkiem sporo spotkań już wcześniej, więc to nie jakiś jednodniowy fioł ;)Z tego co wiem to głównie na dominacji 5v5. Na kanale Punków znajdziesz nagrania chyba z każdego spotkania - z FraggedNation przeciwko RBL na przykład. Share this post Link to post Share on other sites
freesssbee 188 Posted December 10, 2014 wkręcam tylko ;] 1 Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted December 10, 2014 boostujesz temat lamko :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
freesssbee 188 Posted December 10, 2014 w końcu lots of Lamers ;] przynajmniej mam PS4 więc mogę tu bustować :P 4 Share this post Link to post Share on other sites