cormack 12 Posted December 23, 2014 Nie mogłem znaleźć tematu" Jaką książkę kupić" czy coś w ten deseń, dlatego zalozylem temat. Znacie jakąś dobrą książkę o opętaniu, demonach i egzorcyzmach? Najlepiej coś w miare na faktach, niż jakieś historyjki autora rodem z horrora.. Share this post Link to post Share on other sites
Cziczaki 95 Posted December 23, 2014 Zacznij sumiennie od pierwszej strony do końca Biblię czytać a wszelkie złe duchy odejdą ustępując miejsca światłości, praworządności i miłości. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 611 Posted December 24, 2014 Słyszałem, że "Szatan z siódmej klasy" jest całkiem demonicznie mroczny... 2 Share this post Link to post Share on other sites
cormack 12 Posted December 24, 2014 Słyszałem, że "Szatan z siódmej klasy" jest całkiem demonicznie mroczny... Haha :) Szukam czegoś mocniejszego. Share this post Link to post Share on other sites
kill 10044 Posted December 24, 2014 http://www.empik.com/ksiazki,31,s?q=egzorcyzmy&qtype=basicForm Share this post Link to post Share on other sites
Zoner 0 Posted December 26, 2014 Egzorcyzmy Anneliese Michael to mocna rzecz i na faktach Share this post Link to post Share on other sites
graqzu 188 Posted December 26, 2014 Egzorcyzmy Anneliese Michael to mocna rzecz i na faktach Całkiem zacne przyznaję... Share this post Link to post Share on other sites