meritum96 0 Posted December 26, 2014 Witam jestem początkujący w bf4 i chciałbym dostać kilka rad od doswiadczonych graczy żeby nie psuć ludzia gry Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted December 26, 2014 Ty tak serio? Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted December 26, 2014 Kakaroto, chociaż raz w roku byłbyś litościwy i dał jakieś rady :) Choć w sumie rady kampera to żadne rady :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted December 26, 2014 Kakaroto, chociaż raz w roku byłbyś litościwy i dał jakieś rady :) Choć w sumie rady kampera to żadne rady :P No to poradze. Wez snajperke, zaloz do niej tlumik. Znajdz jakies krzaki i dalej bedziesz wiedzial co robic... Share this post Link to post Share on other sites
malpka 931 Posted December 26, 2014 Tak nie do końca bo w końcu w krzakach różne rzeczy można robić. Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted December 27, 2014 Tak nie do końca bo w końcu w krzakach różne rzeczy można robić. Czekam na propozycje :) Ja z kumplami w podstawówce jaraliśmy Kapitany. Share this post Link to post Share on other sites
bananek 149 Posted December 27, 2014 W krzakach to możesz co najwyżej zrobić papierzaka. Biegam po mapie jak wariat, 12 flag przejętych, 15 obronionych, 45-15, przegrywamy 10 kuponami i słyszę na tsie "ale heada je.nąłem z 1200 metrów". Patrzę na gościa na liście a tam 2-3 i siedział całą mapę na wyspie pod krzakiem. No rence opadujo... Share this post Link to post Share on other sites
meritum96 0 Posted December 27, 2014 No to poradze. Wez snajperke, zaloz do niej tlumik. Znajdz jakies krzaki i dalej bedziesz wiedzial co robic... może jestem początkujący ale chyba widać że bf to gra zespołowa i nie powinno się całej gry w krzakach wylegiwac żeby dbać o własny interes Share this post Link to post Share on other sites
kakaroto 3892 Posted December 27, 2014 http://www.ps3site.pl/forum/topic/79118-pocz%C4%85tki-z-bf4/ Share this post Link to post Share on other sites
juza_88 136 Posted December 28, 2014 Najlepiej na camperow dzialala "strzalka naprowadzajaca" z Bad Company 2 :D Siedzial taki camper w krzakach to strzelales mu w glowe, a przeciwny team od razu wiedzial co z nim zrobic :D Share this post Link to post Share on other sites