Mati91 23 Posted November 16, 2015 Potrzebna pomoc przy dwoch trofikach -eliminacja jako pasazer - i wyzwolenie straznicy w coopie Chętnie pomogę bo też zostały mi oba trofea. Share this post Link to post Share on other sites
medzik1992 3 Posted November 16, 2015 Mam takie pytanko. Czy jest sens przechodzić wszystkie zadania poboczne, zbierać wszystkie itemki skoro tylko w nagrodę zobaczę status 100% w menu ? Jest za to chociaż jakiś aczik, że ukończyłem grę w 100% ? Share this post Link to post Share on other sites
Teynar 28 Posted November 16, 2015 Nie ma żadnego achi za 100% gry. Share this post Link to post Share on other sites
medzik1992 3 Posted November 17, 2015 Więc zasadniczo to nie warto przechodzić gry dla samego napisu 100%. Dziękuję ! Share this post Link to post Share on other sites
Sieni4 7 Posted December 1, 2015 (edited) Witam, zostały mi dwa trofea do zrobienia, eliminacje jako pasażer i wyzwolenie strażnicy w coop, czy jest jeszcze ktoś kto nie ma tego trofea i chce zrobić, albo ktoś kto byłby chętny pomóc ? Sieni4_ edit: Żadnych chętnych? :/ Edited December 3, 2015 by Sieni4 Share this post Link to post Share on other sites
Ojwee1234 0 Posted December 29, 2015 Witam, zostały mi dwa trofea do zrobienia, eliminacje jako pasażer i wyzwolenie strażnicy w coop, czy jest jeszcze ktoś kto nie ma tego trofea i chce zrobić, albo ktoś kto byłby chętny pomóc ? Sieni4_ edit: Żadnych chętnych? :/ Jeżeli jeszcze nie udało Ci się zdobyć z chęcią pomogę. Jako że sam mam do wykonania tego trofa. Share this post Link to post Share on other sites
Sieni4 7 Posted December 29, 2015 Już udało mi się zrobić, ale mogę pomóc jak potrzebujesz. Share this post Link to post Share on other sites
Ricko1425 0 Posted December 29, 2015 Witam ja też potrzebuje kogos do coopa po trofki Ricko1425 Share this post Link to post Share on other sites
Mandi 121 Posted January 1, 2016 Potrzebny ktoś do pomocy z trofeum zmiana pasa :P Mój nick mandiWLKP Share this post Link to post Share on other sites
DarkVampire217 19 Posted January 23, 2016 Witam, poszukuję pomocy przy obu trofeach co-op, odwdzięczę się tym samym jeżeli ktoś potrzebuje.Nick: DarkVampire217, HS chwilowo brak niestety, ale trofea są proste więc obejdzie się raczej bez niego. Share this post Link to post Share on other sites
josephineola 567 Posted January 23, 2016 Witam, poszukuję pomocy przy obu trofeach co-op, odwdzięczę się tym samym jeżeli ktoś potrzebuje. Nick: DarkVampire217, HS chwilowo brak niestety, ale trofea są proste więc obejdzie się raczej bez niego. Dodaj do znajomych - josephineola, jutro chętnie to wbiję ;) Share this post Link to post Share on other sites
Elviss81 2 Posted February 1, 2016 Witam również dołączam do potrzebujących wbicia trofeów z coopa jeżeli ktoś jeszcze potrzebuje się na to ustawić to mój nik psn elvisss81 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Tasma_Boss 3 Posted March 31, 2016 Witam również szukam kogos do trofeum online ;) Share this post Link to post Share on other sites
Stanlejsg 2 Posted May 17, 2016 (edited) Ktoś chętny do trofeów on-line? PSNid: Stanlejsg Edited May 17, 2016 by Stanlejsg Share this post Link to post Share on other sites
Tomisior 110 Posted July 3, 2016 Witam, czy komuś brakuje jeszcze tych dwóch trofików w coopie? widzę, że temat ucichł a fajnie byłoby je wbić. Wysyłajcie inv pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
emilps4 0 Posted November 27, 2017 Witam. Potrzebuje osoby która pomoże zdobyć dwa trofea tj. Zmiana pasa oraz Towarzysz broni. Oczywiście pomogę Ci je również wbić mój psn Emil-Przemysl Share this post Link to post Share on other sites
Tyrys 5 Posted January 6, 2018 witam ktoś chętny na "Zmiana pasa" Nick: Tygrys23 Share this post Link to post Share on other sites
arturnk 1 Posted February 7, 2018 Witam, ktoś jeszcze pomoże zrobić trofea u co-op na PS4? Share this post Link to post Share on other sites
golas83 1 Posted November 18, 2018 Grywa ktoś z Was w FC5 i pomógłby wbić trofika: Może będzie z tego coś więcej / Hitting it Off ?? Odrazu drobne pytanie jak to zrobić najszybciej, gdy niemal cała plansza jest już wyczyszczona - od zera zacząć nową ? Share this post Link to post Share on other sites