piotras3 224 Posted January 21, 2016 W iRacing i Raceroom fizyka jest jeszcze lepsza, ale tych tytułów konsole niestety nie zobaczą. W wersji konsolowe mają być niby wszystkie fury jaki do tej pory wyszły na pc, a trochę tego jest. No nie żartuj można być nieźle zajaranym Iracingiem, ale bez przesady. Sam byłem mocno napalony na iceracing i ogólnie simy jakiś czas temu i o mało nie złożyłem kompa pod to. Nawet natrafiłem na jakiś filmik z wywiadem(chyba przeprowadzał go jeden z tych gości z isr) z jakimś pro graczem iracing i jego opinia jak i wielu osób, to to że fizyka w AC jest jednak lepsza w ogólnodostępnych simach. Iracing bez tego wszystkiego online, całej społeczności pewnie nie byłby niczym nadzwyczajnym. Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted January 21, 2016 Na chwilę obecną dla mnie to tak wygląda. Szczególnie Raceroom przeszedł mega ewolucję. Ale wracając do AC, okrążenie na Spa z ps4. Share this post Link to post Share on other sites
MateoF1 59 Posted January 22, 2016 Szkoda że ta produkcja nie jest tak pompowana jak było pompowane pC bo AC jest po prostu dużo lepsze, model jazdy w pC w porównaniu z tym to jakiś arcade, tak uważam. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 977 Posted January 23, 2016 A zagram w to na padzie? :) Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted January 23, 2016 Skutek może być podobny jak w przypadku pCARS ;) Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 977 Posted January 23, 2016 W pcars gra się dobrze na padzie. To wciąż nie gt ale po konfiguracji jest naprawdę dobrze, do przyjęcia. Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted January 23, 2016 (edited) Czyli tutaj też dasz rade, ale już chyba najwyższy czas na jakieś kółko ;) Edited January 23, 2016 by mataman Share this post Link to post Share on other sites
Sir Siekier 861 Posted January 23, 2016 mozesz zawsze zaczac od kolka graniastego :) Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 977 Posted January 23, 2016 (edited) Czyli tutaj też dasz rade, ale już chyba najwyższy czas na jakieś kółko ;)Daj sensowną porę i jedziemy ;)Kółko miałem i sprzedałem. Czy zastanawiam się nad kolejnym? Nie jest to wykluczone :) Edited January 23, 2016 by cieglo Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted January 24, 2016 Daj sensowną porę i jedziemy ;) Kółko miałem i sprzedałem. Czy zastanawiam się nad kolejnym? Nie jest to wykluczone :) Co miałeś? Share this post Link to post Share on other sites
piotras3 224 Posted January 29, 2016 Można chyba zapomnieć o ściganiu ligowym na konsolach, na stronie assetto jest info o 12 graczach w multi, ale mam jeszcze nadzieję, że to żart. Share this post Link to post Share on other sites
TeraJacek 2089 Posted January 29, 2016 Według mnie w zupełności wystarczy ;) Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted January 29, 2016 Można chyba zapomnieć o ściganiu ligowym na konsolach, na stronie assetto jest info o 12 graczach w multi, ale mam jeszcze nadzieję, że to żart. No bez jaj. Share this post Link to post Share on other sites
WahaczPL 43 Posted February 14, 2016 Brak cieni w lusterku wstecznym wygląda ubogo, ale poza tym gra zapowiada się naprawdę smakowicie :) Share this post Link to post Share on other sites
TeraJacek 2089 Posted February 25, 2016 Premiera przesunięta na 3 czerwca, niby chcą dopracować produkt, podobnie jak było przy PC. Skąd my to znamy... Share this post Link to post Share on other sites
Sir Siekier 861 Posted March 5, 2016 16 osob musi byc...do wspolnego partowania. Nie mniej na podstawie Project Cars wiac ze bysmy sie cieszyli z 10 osob mogacych pograc wspolnie. Share this post Link to post Share on other sites
voic3d 2 Posted April 9, 2016 Ile tras i samochodów ma być na starcie ? Multi jest lepszy niż w ProjectCash ? Share this post Link to post Share on other sites
TeraJacek 2089 Posted May 6, 2016 Kolejna obsuwa. 26 Sierpnia... Share this post Link to post Share on other sites
Tachograf 211 Posted May 6, 2016 a wczoraj sobie uświadomiłem że już nie cały miesiąc został ... Share this post Link to post Share on other sites
WahaczPL 43 Posted May 6, 2016 Lepsza obsuwa niż gdyby wypuścili mocno zabugowaną grę, ale i tak boli ta wiadomość :/ Share this post Link to post Share on other sites
Sir Siekier 861 Posted May 31, 2016 I tak bedzie lipa.... Sent from Xiaomi Mi5 ver Karramba! Share this post Link to post Share on other sites
dr-yogi-reborn 1094 Posted June 1, 2016 Bo to nie GT;)))) 1 Share this post Link to post Share on other sites