Jump to content

Recommended Posts

W iRacing i Raceroom fizyka jest jeszcze lepsza, ale tych tytułów konsole niestety nie zobaczą.

W wersji konsolowe mają być niby wszystkie fury jaki do tej pory wyszły na pc, a trochę tego jest.

No nie żartuj można być nieźle zajaranym Iracingiem, ale bez przesady. Sam byłem mocno napalony na iceracing i ogólnie simy jakiś czas temu i o mało nie złożyłem kompa pod to. Nawet natrafiłem na jakiś filmik z wywiadem(chyba przeprowadzał go jeden z tych gości z isr) z  jakimś pro graczem iracing i jego opinia jak i wielu osób, to to że fizyka w AC jest jednak lepsza w ogólnodostępnych simach. Iracing bez tego wszystkiego online, całej społeczności pewnie nie byłby niczym nadzwyczajnym.

Na chwilę obecną dla mnie to tak wygląda. Szczególnie Raceroom przeszedł mega ewolucję.

Ale wracając do AC, okrążenie na Spa z ps4.

Szkoda że ta produkcja nie jest tak pompowana jak było pompowane pC bo AC jest po prostu dużo lepsze, model jazdy w pC w porównaniu z tym to jakiś arcade, tak uważam. 

W pcars gra się dobrze na padzie. To wciąż nie gt ale po konfiguracji jest naprawdę dobrze, do przyjęcia.

Czyli tutaj też dasz rade, ale już chyba najwyższy czas na jakieś kółko ;)

Edited by mataman

Czyli tutaj też dasz rade, ale już chyba najwyższy czas na jakieś kółko ;)

Daj sensowną porę i jedziemy ;)

Kółko miałem i sprzedałem. Czy zastanawiam się nad kolejnym? Nie jest to wykluczone :)

Edited by cieglo

Daj sensowną porę i jedziemy ;)

Kółko miałem i sprzedałem. Czy zastanawiam się nad kolejnym? Nie jest to wykluczone :)

Co miałeś?

Można chyba zapomnieć o ściganiu ligowym na konsolach, na stronie assetto jest info o 12 graczach w multi, ale mam jeszcze nadzieję, że to żart.

Można chyba zapomnieć o ściganiu ligowym na konsolach, na stronie assetto jest info o 12 graczach w multi, ale mam jeszcze nadzieję, że to żart.

No bez jaj.

Brak cieni w lusterku wstecznym wygląda ubogo, ale poza tym gra zapowiada się naprawdę smakowicie :)

Premiera przesunięta na 3 czerwca, niby chcą dopracować produkt, podobnie jak było przy PC.

Skąd my to znamy...

16 osob musi byc...do wspolnego partowania. Nie mniej na podstawie Project Cars wiac ze bysmy sie cieszyli z 10 osob mogacych pograc wspolnie.

Lepsza obsuwa niż gdyby wypuścili mocno zabugowaną grę, ale i tak boli ta wiadomość :/

I tak bedzie lipa....

Sent from Xiaomi Mi5 ver Karramba!