cwir 12843 Posted July 9, 2015 ustawki do RL i wszystko związane ze wspólnym graniem w ten słoik miodu ;) Share this post Link to post Share on other sites
haobao_PRO 639 Posted July 9, 2015 Jestem bardziej niż chętny do wspólnej gry :D Śmiało zapraszać :D Genialny szpil :D Share this post Link to post Share on other sites
pitrekssj2 1 Posted July 9, 2015 Zapraszam do gry :) . Moj PSN ID: Pitrek22 Share this post Link to post Share on other sites
jodzio 197 Posted July 10, 2015 Zapraszam -> PSN -> jodzio Share this post Link to post Share on other sites
Baptizia 3 Posted July 10, 2015 Może jakaś mini-liga 2 vs 2, 3 vs 3 lub 4 vs 4? Share this post Link to post Share on other sites
fryz 915 Posted July 10, 2015 fryz1916 - ostatnio mam mało czasu, a gier dużo, ale i na tę perełkę na pewno znajdę chwilę. Share this post Link to post Share on other sites
xantiv 7 Posted July 10, 2015 Yaat2ek - Od niedzieli wieczora mogę grać ;) Share this post Link to post Share on other sites
polo508 54 Posted July 11, 2015 Może jakaś mini-liga 2 vs 2, 3 vs 3 lub 4 vs 4? 3vs3 chyba najlepsza opcja jest :) Share this post Link to post Share on other sites
fryz 915 Posted July 11, 2015 (edited) Byłoby jakieś zapotrzebowanie na ligę? Można coś zrobić, proponowałbym format 3x3, konieczność rozegrania 2, 3 kolejek w tygodniu przy czym jedna kolejka to przykładowo system best of five, czyli drużyny grają ze sobą do 3 zwycięstw, zwycięstwo daje 1 punkt, a zwycięstwo do zera 2 punkty. Byłbym skłonny podjąć się organizacji, pytanie tylko czy będą chętni, więc jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać :) Edited July 11, 2015 by fryz Share this post Link to post Share on other sites
chrono87 171 Posted July 11, 2015 Ostatnio gram tylko w RL, najlepiej 2vs2 lub 3vs3. PSN ID: chrono_pl Share this post Link to post Share on other sites
krokerinio 1 Posted July 12, 2015 Byłoby jakieś zapotrzebowanie na ligę? Można coś zrobić, proponowałbym format 3x3, konieczność rozegrania 2, 3 kolejek w tygodniu przy czym jedna kolejka to przykładowo system best of five, czyli drużyny grają ze sobą do 3 zwycięstw, zwycięstwo daje 1 punkt, a zwycięstwo do zera 2 punkty. Byłbym skłonny podjąć się organizacji, pytanie tylko czy będą chętni, więc jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać :) Jestem jak najbardziej za :) Dostępny jestem po 20 lub 20:30 Share this post Link to post Share on other sites
MrKuba88 0 Posted July 13, 2015 Zapraszam moj PSN ID : Kuba07 Share this post Link to post Share on other sites
Baptizia 3 Posted July 14, 2015 Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do dołączenia do turniej Rocket League. Poniżej jest link z odpowiednim tematem. Wystarczy się zarejestrować pod takim samym nickiem, jaki macie na PSN-ie i zgłosić chęć udziału w odpowiednim temacie. Ewentualnie zagłosować w ankiecie i dodać od siebie jakieś sugestie :) http://zayebyoza.forumoteka.pl/viewtopic.php?p=260#260 Share this post Link to post Share on other sites
mackowiak 18 Posted July 14, 2015 Chętnie zagram PSN ID: mackowiak90 Share this post Link to post Share on other sites
Trooper 0 Posted July 14, 2015 Zapraszać! PSN: MVPtrooper Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
matom 0 Posted July 15, 2015 Również chętnie pogram :D PSN: Matay1 Share this post Link to post Share on other sites
MSDeliQuent 1 Posted July 16, 2015 Jestem w stanie pomóc przy lidze, mam do tego odpowiedni skrypt, potrzebny tylko dobry hosting ale i to jestem w stanie załatwić :) Share this post Link to post Share on other sites
Frankol 7 Posted July 16, 2015 Witam, Frankol1993 - chętnie pogram - zapraszać. (headset jest) Share this post Link to post Share on other sites
Tomi915 173 Posted July 16, 2015 Od wczoraj, czyli od ok. 27 godzin napisałem do 4 osób, które tutaj wyrażały chęć gry - ZERO odzewu. Ja rozumiem, że nie każdy śpi przy konsoli ale piszcie chociaż teoretyczne godziny kiedy można Was zastać...Kolejny raz w kolejnej grze...na konkurencyjnym forum KILKA sekund i załatwione. (chodziło o pucharek). Share this post Link to post Share on other sites
Teynar 28 Posted July 19, 2015 Szukam kogoś do wspólnej gry. Jacyś chętni? Share this post Link to post Share on other sites
sakosusz 169 Posted July 19, 2015 SAKO_DNB Wysłane za pomocą klucza francuskiego :-) Share this post Link to post Share on other sites
crash5 29 Posted July 23, 2015 Chętnie pogram wieczorkiem w Rocket League. nick: gdynia_1987 Share this post Link to post Share on other sites
Kisiel-PL 492 Posted July 25, 2015 (edited) Sam jeszcze nie grałem, ale gra czeka na dysku. Jak ktoś potrzebuje jednej osoby do kompletu to zapraszajcie do znajomych: kisiel-PLHS jest.Fajnie jakby udało się zebrać grupę 6 osób i zagrać 3vs3, między sobą ;) Edited July 25, 2015 by Kisiel-PL Share this post Link to post Share on other sites
szycha_dot1 37 Posted July 28, 2015 Chętnie pogram. HS obecny. Login: szycha_dot1 Share this post Link to post Share on other sites