Jump to content
Sign in to follow this  
cwir

Rocket League Online

Recommended Posts

rocket-league_PS4-9947.jpg

ustawki do RL i wszystko związane ze wspólnym graniem w ten słoik miodu ;)

Jestem bardziej niż chętny do wspólnej gry :D Śmiało zapraszać :D Genialny szpil :D

fryz1916 - ostatnio mam mało czasu, a gier dużo, ale i na tę perełkę na pewno znajdę chwilę.

Może jakaś mini-liga 2 vs 2, 3 vs 3 lub 4 vs 4?

3vs3 chyba najlepsza opcja jest :)

Byłoby jakieś zapotrzebowanie na ligę? Można coś zrobić, proponowałbym format 3x3, konieczność rozegrania 2, 3 kolejek w tygodniu przy czym jedna kolejka to przykładowo system best of five, czyli drużyny grają ze sobą do 3 zwycięstw, zwycięstwo daje 1 punkt, a zwycięstwo do zera 2 punkty. Byłbym skłonny podjąć się organizacji, pytanie tylko czy będą chętni, więc jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać :)

Edited by fryz

Byłoby jakieś zapotrzebowanie na ligę? Można coś zrobić, proponowałbym format 3x3, konieczność rozegrania 2, 3 kolejek w tygodniu przy czym jedna kolejka to przykładowo system best of five, czyli drużyny grają ze sobą do 3 zwycięstw, zwycięstwo daje 1 punkt, a zwycięstwo do zera 2 punkty. Byłbym skłonny podjąć się organizacji, pytanie tylko czy będą chętni, więc jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać :)

Jestem jak najbardziej za :)

Dostępny jestem po 20 lub 20:30

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do dołączenia do turniej Rocket League.

Poniżej jest link z odpowiednim tematem.

Wystarczy się zarejestrować pod takim samym nickiem, jaki macie na PSN-ie i zgłosić chęć udziału w odpowiednim temacie. Ewentualnie zagłosować w ankiecie i dodać od siebie jakieś sugestie :)

http://zayebyoza.forumoteka.pl/viewtopic.php?p=260#260

Zapraszać! PSN: MVPtrooper

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Jestem w stanie pomóc przy lidze, mam do tego odpowiedni skrypt, potrzebny tylko dobry hosting ale i to jestem w stanie załatwić :)

Od wczoraj, czyli od ok. 27 godzin napisałem do 4 osób, które  tutaj wyrażały chęć gry - ZERO odzewu. Ja rozumiem, że nie każdy śpi przy konsoli ale piszcie chociaż teoretyczne godziny kiedy można Was zastać...Kolejny raz w kolejnej grze...na konkurencyjnym forum KILKA sekund i załatwione. (chodziło o pucharek).

Sam jeszcze nie grałem, ale gra czeka na dysku. Jak ktoś potrzebuje jednej osoby do kompletu to zapraszajcie do znajomych: kisiel-PL
HS jest.
Fajnie jakby udało się zebrać grupę 6 osób i zagrać 3vs3, między sobą ;)

Edited by Kisiel-PL