Jump to content
Sign in to follow this  
DEL

Problem po aktualizacji 1.20

Recommended Posts

Witajcie,

po zainstalowaniu aktualizacji 1.20 usuneły mi się wszystkie dodatki z Premium, musiałem wszystko pobierać na nowo. Po dwóch dniach odpalam konsole i ponownie usuneły mi się wszystkie mapy z Premium oraz cała aktualizacja 1.20. Właśnie wszystko pobieram ponownie wraz z łatką 1.20.

Powiedzcie mi czym to jest spowodowane? Jak temu zaradzić?

Witajcie,

po zainstalowaniu aktualizacji 1.20 usuneły mi się wszystkie dodatki z Premium, musiałem wszystko pobierać na nowo. Po dwóch dniach odpalam konsole i ponownie usuneły mi się wszystkie mapy z Premium oraz cała aktualizacja 1.20. Właśnie wszystko pobieram ponownie wraz z łatką 1.20.

Powiedzcie mi czym to jest spowodowane? Jak temu zaradzić?

Taki (nie)urok BF  :shok:

Taki (nie)urok BF  :shok:

O kuźwa to mnie zaskoczyłeś mam nadzieje, że nie będę musiał co drugi dzień instalować na nowo map, bo się nerwowo wykończę :( dziwi mnie to, że one są w jakiś dziwny sposób usuwane z dysku.

Zawsze możesz zrobić reset konsoli (szybki lub pełny) i pobrać wszystko od nowa i zobaczyć czy to pomoże nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Zawsze możesz zrobić reset konsoli (szybki lub pełny) i pobrać wszystko od nowa i zobaczyć czy to pomoże nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Dzięki za poradę, jeżeli znowu cała zawartość mi się usunie to ją zresetuje :)