Jump to content
Sign in to follow this  
Velans

Dura Rex - drużyna w Hardline

Recommended Posts

Witam :).

Jak pisałem w głównym temacie o Battlefield: Hardline chciałbym stworzyć zespół 5-6 osobowy jeszcze przed pojawieniem się PlayStation Plus League do pogrania wspólnego w turniejach ESL :).

Link do turniejów ESL: http://play.eslgaming.com/battlefield/playstation/

Nazwa zespołu to Dura Rex.

Nazwa zespołu pochodzi z języka łącińskiego i tłumaczyć można ją na "Twardy Król". Ale tłumaczenie zostawiam jako opcjonalne :).

Czy znajdą się chętni? :).

Link do naszej drużyny w ESL: http://www.esl.eu/pl/team/9559563/ :).

Jeśli ktoś chce dołączyć do drużyny to proszę śmiało kontaktować się ze mną ;).

Velans ;).

Edited by Velans

Odpycha mnie ten tryb, ale jak trzeba to pomogę : )

Raju, poproszę więc o Twój PSN ;). Albo jak chcesz to zaproś mnie do znajomych ;).

Jeszcze z dwie/trzy osoby i można grać. Jeśli ruszy już PS Plus League to sądzę, że będzie nie mały natłok w tej kwestii :).

Jest nas równa piątka, ale fajnie było by jakby jeszcze szósta osoba by się znalazła :). Wtedy jakby ktoś odpadł na przykład z powodu braku czasu 15 listopada to wciąż możemy grać pełnym składem 5vs5 :). Ale mam nadzieję, że jakoś nikt nie odpadnie teraz w niedzielę i uda nam się zagrać dlatego nie musi to byś super gracz, bo sam nim nie jestem ;) ale fajnie jakby ktoś się jeszcze znalazł do gry ;].

Pluton oraz konto drużyny w ESL już istnieję :].

• Like 1

Jak wspomniał Velans - szukamy 6 gracza. Jesteśmy ostrym plutonem egzekucyjnym, a moje epickie staty z naszej gry wczoraj to.....1-7  :pardon: Więc jak ktoś ma ochotę, a obawia się, że u nas sami pro - to bez obaw  :yes: Kolega Velans jak kupił sobie noktowizor do 1 mapy, to potem 2 dni w nim biegał, bo zapomniał zdjąć, więc i atmosfera jest  :thumbsup:

• Like 1

Hehe sama prawda :P. A tak na poważnie to miałem tylko na jednej z stron po mapie Noc w lesie :P bo po prostu zapomniałem zmienić :]. Ale najważniejsze, że nie biegałem w dzień z tym gadżetem bo miałem wyłączony ^^.

Ogólnie to myśle, że jak będziemy grali następne rozgrzewki czy wojny klanowe to chyba jedną z lepszych taktyk jest czekanie na przeciwnika aż on przyjdzie do nas, a tym bardziej jak przeciwnik atakuje :). Czyli gdzieś przykucnąć, każdy obserwuję jakąś część mapy i starać się wygrać :).

Jeśli odpalicie życzę wam powodzenia. Mam nadzieję że trochę poćwiczyliście schematy albo chociaż pooglądaliście jakieś klanówki na Youtube? Uprzedzam że w takich eventach biorą udział ekipy które są mocno zgrane i ze sporym skillem. Także, z hasłem Żryj Granat, trzymam kciuki i mam nadzieję że wrócicie z tarczą ;)

Panowie, jutro turniej, a Was dalej na ESL nie ma prócz Velansa i mnie, co jest?

Przyczajony tygrys..

Mam nadzieję że trochę poćwiczyliście schematy

Nie, ale Velans ma nokto i na freestyle wbijamy..

• Like 2

Każdy kiedyś musi zacząć, a teraz zaczynamy My ;). A jeśli chodzi o inne drużyny w nabliższym turnieju w niedzielę to według moich oględzin są drużyny dobre i trochę gorsze czyli balans jest :). A trenować to trenowaliśmy ale mam nadzieję, że spędzimy jeszcze więcej czasu na treningach :].

Edited by Velans
  • Like 1

Coraz pewniej działamy w ESL ;).

Kilka godzin temu stworzyłem nowe logo do profilu ESL i muszę się nim pochwalić bo jest zacne ;).

9s80th.jpg

Nasz główny profil zespołu zaś można znaleźć tutaj: http://www.esl.eu/pl/team/9559563/.

Jeśli ktoś by chciał do nas dołączyć to wciąż rekrutujemy ;), aktualnie jest nas siedmiu w drużynie :).

Jeśli za jakiś czas rozegramy jakiś porządny mecz w ESL to postaram się tutaj też wrzucić nagrany mecz :).

Coraz pewniej działamy w ESL ;).

przegapiłem coś? :shok:

Raju z każdym nowym dniem, z każdą grą zdobywamy nowe doświadczenia w ESL i w tego typu sprawach na przykład ;). A już o dołączeniu do "Otwartej drabinki" ESL nie wspomnę, gdzie ja osobiście poznaję różne smaczki tego systemu :). Próbuję dzielić się w miarę tym i myśle, że na razie jakoś to wychodzi ;].

Jeśli są chętni do teamu to z przyjemności przygarniemy do siebie takie osoby ;).

Udostępniam kilka naszych treningów ;).

Treningi mamy w soboty o 19:00 :).

W drużynie jest nas aktualnie ośmiu. Jeśli ktoś chciałby dołączyć, można pisać do mnie :).