Jump to content
Sign in to follow this  
Wszebor

Black OPS III - Klan Future Hussars

Recommended Posts

Chciałbym poinformować o turnieju kwalifikacyjnym do Mistrzostw Świata!

The following timetable applies for a 512 teams bracket. It will be adjusted once the final amount of participating teams is known.

Monday, December 14

Round 1: 6pm CET Round 2: 8pm CET Round 3: 10pm CET

Tuesday, December 15

Round 4: 6pm CET Round 5: 8pm CET Round 6: 10pm CET

Wednesday, December 16

Quarter-finals: 6pm CET

=> Winning 4 teams quaifiy for CWL directly.
Losing 4 teams play out a GSL group for remaining 2 spots

System gry to 4v4 + 1 rezerwowy!

Reku, Wszebor, Yogi + ew. ktoś jeszcze jest chętny! ZAWSZE MOŻEMY WYSTAWIĆ KILKA SKŁADÓW!

Każdy jest proszony o założenie konta na esl.eu! Proszony jest także o dodanie PSN ID do konta ESL!

Każdy chętny niech wpisuje się w temacie   :)

Strona naszej drużyny: 
http://www.cwlregistration.com/team/9652638/

Hasło do dołączenia u mnie na PW!

Edited by One™

Miałem ostatnio mini przerwę od CoD'a. Szczególnie od trybu multi. Widzę jednak, że czas wrócić :D

Chętnie z wami popykam mój psn. Adi1725  (posiadam słuchawkę :D ) napiszcie wiadomość co i jak . Pozdro !

Wszyscy którzy chcą zagrać to dodawać do znajomych ;) W pierwszym poście tego wątku macie PSN ;)

Ja gram codziennie wieczorami - Tabciogaraj ;)

Wysłane z Meizu M2

Panowie kto ma mapkę Nuketown?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Posłałem Ci zaproszenie.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Jeżeli jest jakiś klan, który chciałby rozegrać CW dla funu, treningu proszę o PW do jednego z nas :)

Cześć, mógłby ktoś zaprosić mojego brata do klanu lub do gry? Bo on na żadnym forum nie przesiaduje, a grać nie ma z kim. Gra bardzo średnio. Jego psn id: libertypartseu

Ma 25 lat.

Dzięki! :)

Tapnięte dłutem do kamienia

• Like 1

Dzisiaj zakupiłem grę, pewnie do jutra się ściągnie, więc będę miał cały weekend na szarpanie. Chętnie bym z Wami pograł

psn id: Kazuo_PL

Gram przeważnie wieczorami jak położę syna spać. Chętnych zapraszam do dodania mnie do znajomych. Posiadam HS.
Pozdrawiam :thanks:

Zapisało sie sporo ludzi :) a jak coś strzelam to zazwyczaj tylko z Wszeborem i Tabciem:) Tak sobie myśle ze raz na jakiś czas zagrał bym lokalnie, we własnym gronie:) Impreza na HS , podział na 2 drużyny i 2-3 tryby do ogrania:) Mooooze po kilku takich sesjach udało by sie nauczyć grać taktycznie , bardziej zespołowo;)

W sumie 12 osób zebrało by sie bez problemu ...raczej:)

Termin do ustalenia . Myślałem wstępnie o sobocie , z tym ze w najbliższa odpadam bo jest KSW , chyba ze po gali, ale pewnie będę juz mocno na bani wiec ...inny termin jakiś:) Narazie spotkajmy sie rekreacyjnie;) ale...docelowo widzę to tak : 2 drużyny po 6 osób , dwie oddzielne imprezy , dwie taktyki przygotowywane pod mecz. Co tydzień sie umawiamy , mieszamy składy , przygotowujemy taktyki i w sobotę lub inny termin;) ostra jatka we własnym gronie , w stabilnym pokoju , na wybranych przez nas mapkach i trybach. A nóż jakaś lokalna , wewnętrzna liga powstanie ;)

Poniżej zamieszczę listę , jak ktoś chętny to niech sie dopisze z adnotacja jaki najbliższy termin mu pasuje :) Hehe , ciekawe jak to wyjdzie:)

Oczyma wyobraźni juz widzę jak tworzymy zgrana taktycznie , technicznie doskonała i perfekcyjna maszynę do niszczenia HIHI.

Na liście prosze wpisywać pełny i aktualny nick z PSN i wysłać mi zapkę do znajomych o ile juz sie nie znamy;)

Lista Startowa:

1) dr-yogi-reborn ( niedziela 6.02 godz 20)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)

Edited by dr-yogi-reborn
  • Like 1

2) i_kill_you_pl_ godziny wieczorne miedzy 19:30 a 23:59

3) Backspace141 pon-pią 18-23 +-, sob-niedz elastyczny w granicach normy

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)

Edited by bany1987
  • Like 1

Backspace141 pon-pią 18-23 +-, sob-niedz elastyczny w granicach normy.

Spotkać się trudno bo niektórzy jadą na HC :)  

Lista Startowa:

2) Backspace141
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)

Edited by ziolek
  • Like 1

Jak już niektórzy wiedzą, mam synka rocznego także za dnia ciężko z czasem, wieczorami gdzieś po godzinie 20.00 jak kładę go spać, wtedy mam czas żeby pograć z Wami. Także u mnie bedzie mały problem umawiać się na konkretną godzinę, ale jestem bardzo, bardzo chętny i jak najbardziej za :)

4) grassek_69  najczęściej wieczorami po godzinie 20.00
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)

• Like 1

Prrzydał by sie jakiś reprezentant Polski południowej spod Tatr Hej!

• Like 2

To ja się piszę ale u mnie z czasem loteria zależy od pracy.

4) grassek_69 najczęściej wieczorami po godzinie 20.00

5) Yarorot

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)

Edited by Yarorot
  • Like 1

Zapisało sie sporo ludzi :) a jak coś strzelam to zazwyczaj tylko z Wszeborem i Tabciem:) Tak sobie myśle ze raz na jakiś czas zagrał bym lokalnie, we własnym gronie:) Impreza na HS , podział na 2 drużyny i 2-3 tryby do ogrania:) Mooooze po kilku takich sesjach udało by sie nauczyć grać taktycznie , bardziej zespołowo;)

W sumie 12 osób zebrało by sie bez problemu ...raczej:)

Termin do ustalenia . Myślałem wstępnie o sobocie , z tym ze w najbliższa odpadam bo jest KSW , chyba ze po gali, ale pewnie będę juz mocno na bani wiec ...inny termin jakiś :) Narazie spotkajmy sie rekreacyjnie;) ale...docelowo widzę to tak : 2 drużyny po 6 osób , dwie oddzielne imprezy , dwie taktyki przygotowywane pod mecz. Co tydzień sie umawiamy , mieszamy składy , przygotowujemy taktyki i w sobotę lub inny termin;) ostra jatka we własnym gronie , w stabilnym pokoju , na wybranych przez nas mapkach i trybach. A nóż jakaś lokalna , wewnętrzna liga powstanie ;)

Poniżej zamieszczę listę , jak ktoś chętny to niech sie dopisze z adnotacja jaki najbliższy termin mu pasuje :) Hehe , ciekawe jak to wyjdzie:)

Oczyma wyobraźni juz widzę jak tworzymy zgrana taktycznie , technicznie doskonała i perfekcyjna maszynę do niszczenia HIHI.

Na liście prosze wpisywać pełny i aktualny nick z PSN i wysłać mi zapkę do znajomych o ile juz sie nie znamy;)

Lista Startowa:

2) i_kill_you_pl

3) Backspace141

4) grassek_69

5) Yarorot

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)

Po ilości osób które się zapisały widać że klan FH jest bardzo wirtualny, gdzie nawet dwunastu członków nie jest się w stanie znaleźć żałosne

A był to naprawdę za...y pomysł i jakaś odskocznia od typowego klepania tego samego w kółko, no cóż ...śmiało można stwierdzić że żaden forumowy klan FH nie istnieje :sad:  .