One™ 525 Posted December 5, 2015 Tylko szkoda, że obie beznadziejne :/ Tyś jest znów dobry :D Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted December 11, 2015 (edited) Chciałbym poinformować o turnieju kwalifikacyjnym do Mistrzostw Świata! The following timetable applies for a 512 teams bracket. It will be adjusted once the final amount of participating teams is known. Monday, December 14 Round 1: 6pm CET Round 2: 8pm CET Round 3: 10pm CET Tuesday, December 15 Round 4: 6pm CET Round 5: 8pm CET Round 6: 10pm CET Wednesday, December 16 Quarter-finals: 6pm CET => Winning 4 teams quaifiy for CWL directly.Losing 4 teams play out a GSL group for remaining 2 spotsSystem gry to 4v4 + 1 rezerwowy! Reku, Wszebor, Yogi + ew. ktoś jeszcze jest chętny! ZAWSZE MOŻEMY WYSTAWIĆ KILKA SKŁADÓW!Każdy jest proszony o założenie konta na esl.eu! Proszony jest także o dodanie PSN ID do konta ESL!Każdy chętny niech wpisuje się w temacie :)Strona naszej drużyny: http://www.cwlregistration.com/team/9652638/Hasło do dołączenia u mnie na PW! Edited December 11, 2015 by One™ Share this post Link to post Share on other sites
Wszebor 610 Posted December 11, 2015 Miałem ostatnio mini przerwę od CoD'a. Szczególnie od trybu multi. Widzę jednak, że czas wrócić :D Share this post Link to post Share on other sites
fin3st19 31 Posted December 11, 2015 Panowie pograłbym z Wami, jak będzie ktoś grał to niech doda mnie do znajomych z dopiskiem, że chodzi o CoD Share this post Link to post Share on other sites
Adi95pl 0 Posted December 21, 2015 Chętnie z wami popykam mój psn. Adi1725 (posiadam słuchawkę :D ) napiszcie wiadomość co i jak . Pozdro ! Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted December 21, 2015 Wszyscy którzy chcą zagrać to dodawać do znajomych ;) W pierwszym poście tego wątku macie PSN ;) Ja gram codziennie wieczorami - Tabciogaraj ;) Wysłane z Meizu M2 Share this post Link to post Share on other sites
Yarorot 226 Posted January 29, 2016 Panowie kto ma mapkę Nuketown? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Wszebor 610 Posted January 29, 2016 Ja mam żołnierzu. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Andersen 0 Posted January 31, 2016 Również chętnie z Wami pogram, PSN: LaRisch89 ;) Headset będzie w przyszłym tygodniu :) Share this post Link to post Share on other sites
Dantos94 0 Posted February 3, 2016 Chętnie pogram z wami,PSN Dantos94 Share this post Link to post Share on other sites
Yarorot 226 Posted February 3, 2016 Posłałem Ci zaproszenie. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted February 3, 2016 Jeżeli jest jakiś klan, który chciałby rozegrać CW dla funu, treningu proszę o PW do jednego z nas :) Share this post Link to post Share on other sites
ruseus 3 Posted February 9, 2016 Cześć, mógłby ktoś zaprosić mojego brata do klanu lub do gry? Bo on na żadnym forum nie przesiaduje, a grać nie ma z kim. Gra bardzo średnio. Jego psn id: libertypartseu Ma 25 lat. Dzięki! :) Tapnięte dłutem do kamienia 1 Share this post Link to post Share on other sites
duzyBYK 99 Posted February 11, 2016 https://www.facebook.com/THE-MOST-DANGEROUS-108083662582468/ TMD chętnie zagra jakiś spar 4fun. Zapraszamy też na nasz fb. Share this post Link to post Share on other sites
Kazuo 12 Posted February 12, 2016 Dzisiaj zakupiłem grę, pewnie do jutra się ściągnie, więc będę miał cały weekend na szarpanie. Chętnie bym z Wami pograł psn id: Kazuo_PL Share this post Link to post Share on other sites
Grassek 120 Posted February 24, 2016 Gram przeważnie wieczorami jak położę syna spać. Chętnych zapraszam do dodania mnie do znajomych. Posiadam HS.Pozdrawiam :thanks: Share this post Link to post Share on other sites
valdii1 0 Posted February 25, 2016 Witam. Z chęcią pogram mój psn valdii1 . Aktywność dość duża, gram przeważnie wieczorami po pracy.pozdr Share this post Link to post Share on other sites
dr-yogi-reborn 1094 Posted February 29, 2016 (edited) Zapisało sie sporo ludzi :) a jak coś strzelam to zazwyczaj tylko z Wszeborem i Tabciem:) Tak sobie myśle ze raz na jakiś czas zagrał bym lokalnie, we własnym gronie:) Impreza na HS , podział na 2 drużyny i 2-3 tryby do ogrania:) Mooooze po kilku takich sesjach udało by sie nauczyć grać taktycznie , bardziej zespołowo;) W sumie 12 osób zebrało by sie bez problemu ...raczej:) Termin do ustalenia . Myślałem wstępnie o sobocie , z tym ze w najbliższa odpadam bo jest KSW , chyba ze po gali, ale pewnie będę juz mocno na bani wiec ...inny termin jakiś:) Narazie spotkajmy sie rekreacyjnie;) ale...docelowo widzę to tak : 2 drużyny po 6 osób , dwie oddzielne imprezy , dwie taktyki przygotowywane pod mecz. Co tydzień sie umawiamy , mieszamy składy , przygotowujemy taktyki i w sobotę lub inny termin;) ostra jatka we własnym gronie , w stabilnym pokoju , na wybranych przez nas mapkach i trybach. A nóż jakaś lokalna , wewnętrzna liga powstanie ;) Poniżej zamieszczę listę , jak ktoś chętny to niech sie dopisze z adnotacja jaki najbliższy termin mu pasuje :) Hehe , ciekawe jak to wyjdzie:) Oczyma wyobraźni juz widzę jak tworzymy zgrana taktycznie , technicznie doskonała i perfekcyjna maszynę do niszczenia HIHI. Na liście prosze wpisywać pełny i aktualny nick z PSN i wysłać mi zapkę do znajomych o ile juz sie nie znamy;) Lista Startowa: 1) dr-yogi-reborn ( niedziela 6.02 godz 20) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) Edited February 29, 2016 by dr-yogi-reborn 1 Share this post Link to post Share on other sites
bany® 907 Posted February 29, 2016 (edited) 1) dr-yogi-reborn ( niedziela 6.02 godz 20) 2) i_kill_you_pl_ godziny wieczorne miedzy 19:30 a 23:59 3) Backspace141 pon-pią 18-23 +-, sob-niedz elastyczny w granicach normy 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) Edited February 29, 2016 by bany1987 1 Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted February 29, 2016 (edited) Backspace141 pon-pią 18-23 +-, sob-niedz elastyczny w granicach normy. Spotkać się trudno bo niektórzy jadą na HC :) Lista Startowa:1) dr-yogi-reborn ( niedziela 6.02 godz 20)2) Backspace1413)4)5)6)7)8)9)10)11)12) Edited February 29, 2016 by ziolek 1 Share this post Link to post Share on other sites
Grassek 120 Posted February 29, 2016 Jak już niektórzy wiedzą, mam synka rocznego także za dnia ciężko z czasem, wieczorami gdzieś po godzinie 20.00 jak kładę go spać, wtedy mam czas żeby pograć z Wami. Także u mnie bedzie mały problem umawiać się na konkretną godzinę, ale jestem bardzo, bardzo chętny i jak najbardziej za :) 1) dr-yogi-reborn ( niedziela 6.02 godz 20)2) i_kill_you_pl_ godziny wieczorne miedzy 19:30 a 23:593) Backspace141 pon-pią 18-23 +-, sob-niedz elastyczny w granicach normy4) grassek_69 najczęściej wieczorami po godzinie 20.005)6)7)8)9)10)11)12) 1 Share this post Link to post Share on other sites
bany® 907 Posted February 29, 2016 Prrzydał by sie jakiś reprezentant Polski południowej spod Tatr Hej! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Yarorot 226 Posted February 29, 2016 (edited) To ja się piszę ale u mnie z czasem loteria zależy od pracy. 1) dr-yogi-reborn ( niedziela 6.02 godz 20) 2) i_kill_you_pl_ godziny wieczorne miedzy 19:30 a 23:59 3) Backspace141 pon-pią 18-23 +-, sob-niedz elastyczny w granicach normy 4) grassek_69 najczęściej wieczorami po godzinie 20.00 5) Yarorot 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) Edited February 29, 2016 by Yarorot 1 Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted March 7, 2016 Zapisało sie sporo ludzi :) a jak coś strzelam to zazwyczaj tylko z Wszeborem i Tabciem:) Tak sobie myśle ze raz na jakiś czas zagrał bym lokalnie, we własnym gronie:) Impreza na HS , podział na 2 drużyny i 2-3 tryby do ogrania:) Mooooze po kilku takich sesjach udało by sie nauczyć grać taktycznie , bardziej zespołowo;) W sumie 12 osób zebrało by sie bez problemu ...raczej:) Termin do ustalenia . Myślałem wstępnie o sobocie , z tym ze w najbliższa odpadam bo jest KSW , chyba ze po gali, ale pewnie będę juz mocno na bani wiec ...inny termin jakiś :) Narazie spotkajmy sie rekreacyjnie;) ale...docelowo widzę to tak : 2 drużyny po 6 osób , dwie oddzielne imprezy , dwie taktyki przygotowywane pod mecz. Co tydzień sie umawiamy , mieszamy składy , przygotowujemy taktyki i w sobotę lub inny termin;) ostra jatka we własnym gronie , w stabilnym pokoju , na wybranych przez nas mapkach i trybach. A nóż jakaś lokalna , wewnętrzna liga powstanie ;) Poniżej zamieszczę listę , jak ktoś chętny to niech sie dopisze z adnotacja jaki najbliższy termin mu pasuje :) Hehe , ciekawe jak to wyjdzie:) Oczyma wyobraźni juz widzę jak tworzymy zgrana taktycznie , technicznie doskonała i perfekcyjna maszynę do niszczenia HIHI. Na liście prosze wpisywać pełny i aktualny nick z PSN i wysłać mi zapkę do znajomych o ile juz sie nie znamy;) Lista Startowa: 1) dr-yogi-reborn ( niedziela 6.02 godz 20) 2) i_kill_you_pl 3) Backspace141 4) grassek_69 5) Yarorot 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) Po ilości osób które się zapisały widać że klan FH jest bardzo wirtualny, gdzie nawet dwunastu członków nie jest się w stanie znaleźć żałosne A był to naprawdę za...y pomysł i jakaś odskocznia od typowego klepania tego samego w kółko, no cóż ...śmiało można stwierdzić że żaden forumowy klan FH nie istnieje . Share this post Link to post Share on other sites