Velans 57 Napisano 19 Listopad 2015 Rainbow Moon zmierza ku PS4, więc temat musi być :). Wydawca: eastasiasoft Deweloper: SideQuest Studios Data wydania (PS4): 2016 Data wydania (PS3): 04/07/2012 Data wydania (Vita): 04/12/2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 19 Listopad 2015 Kupujcie, super giera dla ludzi lubiacych turowy system walki.Jest co robic mnie pochlonela na 150h. Pytanie co z rainbow moon ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Listopad 2015 Mam na PS3 od dobrych 2 lat, a jeszcze jej nie ruszyłem. Wiadomo coś, czy dla posiadaczy wersji PS3 będzie darmowa na PS4? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 19 Listopad 2015 Rainbow Moon to gra na setki godzin ;). Jeśli chodzi o cene portu to nie znam, ale myśle, że nie będzie na początku za mała ale też nie za duża :). Wiadomo coś, czy dla posiadaczy wersji PS3 będzie darmowa na PS4? :) Na razie nic nie znalazłem o tym ale z osobistego zdania sądzę, że wątpie by tak było :). Z tego co wiem to, że port na PS4 jest ukończony w 90% :). Jeszcze wspomnę, że Rainbow Moon na PS4 będzie z wsparciem Cross-Save ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach