whiteHussar 10 Posted January 5, 2016 Mam konto na battlelog na którym jest zolnierz z BF3, Hardline i BF4 z PS4. Ostatnio założyłem nowe konto PSN i przy okazji stworzyłem nowego żołnierza. Jak danego żołnierza przypisać do tego starego profilu na battlelog? Jeśli trzeba to i usunę starego żołnierza z BF4 na PS4 Jest taka możliwość bez zakładania nowego konta na battlelog? Share this post Link to post Share on other sites
Naruto_Uzumaki 93 Posted January 6, 2016 Mam konto na battlelog na którym jest zolnierz z BF3, Hardline i BF4 z PS4. Ostatnio założyłem nowe konto PSN i przy okazji stworzyłem nowego żołnierza. Jak danego żołnierza przypisać do tego starego profilu na battlelog? Jeśli trzeba to i usunę starego żołnierza z BF4 na PS4 Jest taka możliwość bez zakładania nowego konta na battlelog? przy pierwszym odpaleniu bf'a na nowym koncie gra prosi o podanie danych do Twojego Orginu. Wpisujesz e-mail do starego konta i gotowe. Share this post Link to post Share on other sites
whiteHussar 10 Posted January 6, 2016 (edited) Gdzie to teraz wpisać? Przecież ja napisałem, że już zrobiłem żołnierza a Twoja instrukcja mówi co zrobić przed założeniem Edited January 6, 2016 by whiteHussar Share this post Link to post Share on other sites
Naruto_Uzumaki 93 Posted January 6, 2016 to tak jak pisałem. Gdy pierwszy raz odpalałeś bf'a na nowym koncie, trzeba było podać login do danego orginu. Jeśli podałeś inny login, battlelog będzie pod ten adres przypisany. Nie wiem czy da się to zmienić. Może spróbuj w ustawieniach orginu. Share this post Link to post Share on other sites
whiteHussar 10 Posted January 7, 2016 Nie da się. Próbowałem już chyba wszystkiego Share this post Link to post Share on other sites
kloose 1500 Posted January 7, 2016 (edited) Chat z supportem EA załatwi sprawę... Edited January 7, 2016 by kloose Share this post Link to post Share on other sites
matrioszka987 1 Posted February 21, 2017 (edited) Nic się nie zmieniło... Rok i oni już odpuścili temat bf4. Produkty reklamowe Poznań Edited February 23, 2017 by matrioszka987 Share this post Link to post Share on other sites