mataman 680 Posted March 14, 2017 Ostatnio mi wypadł ten MDR i jak ją nie czuje tej broni to masakra http://thedivision.wiki.fextralife.com/Refreshed ale Ferro imo lepsza,.. Dlaczego lepsza? Jest mocno sytuacyjna. Share this post Link to post Share on other sites
Sipap 34 Posted March 27, 2017 Mam pytanie czy robiłeś kalibrację sprzętu,bo zauważyłem ,że każdy ma dużo punktów w elektronikę ? Czy po prostu znajdowałeś takie sety wyposażenia z tymi parametrami? Share this post Link to post Share on other sites
Edmunt 218 Posted March 28, 2017 Wszystko rekalibrowane. A mody kupione 2-3 tygodnie temu. Były wtedy 263 elektroniki i 3% przyspieszenia a mak to 266. Share this post Link to post Share on other sites
Jednorekiq 0 Posted March 8, 2018 (edited) Siema jestem swiezak, moze ktos by podeslal lub podsunął pomysl na bulid z Ninja bike na ten moment nic ciekawego 2x predator 2x wedrowiec maska ferro z gory dzieki za wszelkie sugestie Edited March 8, 2018 by Jednorekiq Share this post Link to post Share on other sites
Edmunt 218 Posted March 9, 2018 Ten temat był martwy od prawie roku ale spoko.. wszystko zależy od twojego indywidualnego podejścia i stylu gry. Wiec możliwości jest naprawdę wiele.: - 3x odzysk + 2x taktyk + ninja - 3x samotna gwiazda + 2x taktyki + ninja - 3x drapierznik + 2x bunshee + ninja itp.. itd.. do wyboru do koloru.. Share this post Link to post Share on other sites