Patricko 8082 Posted September 17, 2016 Naprawdę chcesz iść tą drogą? Napisałeś, że fajnie będzie pograć z dala od dzieciarni to Ci tylko napisałem, żebyś nawet tak nie myślał, bez żadnych podtekstów. Tyle w temacie, a całą teorię o jakiś zakazach dorobliście sobie sami.... Uznaje ten jałowy temat za zamknięty już, bo szkoda postów. Share this post Link to post Share on other sites
cykor 129 Posted September 18, 2016 http://www.gamezilla.pl/newsy/2016/38/call-of-duty-modern-warfare-remastered-kupimy-takze-w-samodzielnej-wersji Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted September 18, 2016 hmm? Później spytano go o osobną wersję i: Cytuj Call of Duty: Modern Warfare remastered will ship with Infinite Warfare Legacy Edition. For now, there are no plans to sell it as a standalone remaster. Share this post Link to post Share on other sites
Żywy 690 Posted September 20, 2016 Zawsze mozna po prostu przeczekac te 2 miesiace i zobaczyc jak sie sytuacja rozwinie, jesli faktycznie nie bedzie samodzielnej wersjii to zawsze mozna pozniej kupic tego bundla, to nie ucieknie, ale jesli przy premierze dodatkowych 6ciu map wydadza samo MWR za 30-40$ to nic tylko brac. Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted September 20, 2016 Cytuj Hey! MWR will only be available via specific editions of Infinite Warfare. Activison w odpowiedzi na moje pytanie na Twitterze. 1 Share this post Link to post Share on other sites
DrakoPL 62 Posted September 25, 2016 Najlepsza gra jak dla mnie Czekam z niecierpliwością. Spędziłem kilkaset godzin grając na PCD w S&D po 16 osób w drużynie (poezja) .Myślicie że dadzą więcej osob do tego trybu jak to było na PC ? Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted September 25, 2016 Team Deathmatch Mercenary Team Deathmatch Free-for-All Domination Ground War Sabotage Headquarters Search and Destroy Team Tactical Old School Free-for-All Cage Match Tryby 16v16 S&D hmm. Do tego bym wrocil Sent from my m2 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
piotrekoka 34 Posted September 29, 2016 Czyli jak ktoś złożył zamówienie z pss to już za tydzień odpali singiel? Czy się mylę? Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
stolarz1916 100 Posted September 30, 2016 13 godzin temu, piotrekoka napisał: Czyli jak ktoś złożył zamówienie z pss to już za tydzień odpali singiel? Czy się mylę? Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Tak A nawet nie za tydzień, a już w środę podobno Share this post Link to post Share on other sites
piotrekoka 34 Posted September 30, 2016 No to czekamy do środy w takim razie Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted September 30, 2016 cdp.pl, Empik, MediaExpert, Agito, Komputronik, Gram, Konsoleigry, Ultima Te sklepy będą miały kody na EARLY ACCESS MWR Sent from my m2 using Tapatalk Lista czułości kontrolera: Share this post Link to post Share on other sites
piotrekoka 34 Posted September 30, 2016 Pany, wiem że temat już był wałkowany ale chciał bym mieć pewność. Jak dam bratu dostęp do swojego konta i ściągnie MW to będziemy mogli razem cykać? Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted October 1, 2016 Pany, wiem że temat już był wałkowany ale chciał bym mieć pewność. Jak dam bratu dostęp do swojego konta i ściągnie MW to będziemy mogli razem cykać? Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Jak z PSS to raczej. Sent from my m2 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted October 2, 2016 Activision na stronie gry potwierdziło - do odpalenia cyfrówki MWR potrzebny bedzie nośnik IW w napędzie. Rozwiali zamiary bambusów, którzy chcieli przycwaniaczyć i sprzedać płytkę zaraz po wpisaniu kodu w PSS Sent from my m2 using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Yarorot 226 Posted October 2, 2016 No cóż każdego szkoda Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted October 3, 2016 Osiągnięcia i trofea w Call of Duty: Modern Warfare Remastered http://www.modernwar.pl/osiagniecia-i-trofea-w-call-of-duty-modern-warfare-remastered-3923.html 1 Share this post Link to post Share on other sites
teamdox 15 Posted October 3, 2016 Na prawdę nic nie wiadomo czy w online będzie podzielony ekran jak w pozostałych częściach ? Za cholerę nie pamiętam czy w oryginale był podzielony ekran. Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted October 4, 2016 Gameplay z kampanii Modern Warfare Remastered wygląda rewelacyjnie 2 Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted October 4, 2016 I to jest klimat a nie kierwa roboty jakieś Za rok poproszę MW2 2 Share this post Link to post Share on other sites
stolarz1916 100 Posted October 4, 2016 24 minut temu, Rambo8 napisał: I to jest klimat a nie kierwa roboty jakieś Za rok poproszę MW2 MW2 to bym się spodziewał dopiero za 3 lata z kolejną odsłoną CoDa od Infinity Ward Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted October 4, 2016 Cyfraki mogą już w PSS znaleźć rematsera i włączyć do pobierania. Natomiast klucze dzisiaj powinny być wysyłane od dzisiaj, ktoś nie dostał to musi pisać do sprzedawcy Sent from my m2 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted October 4, 2016 (edited) Dla pre orderów złożonych w sklepie, kody wysyłane będą JUTRO od rana Wiadomość od dystrybutora gry na Polskę. P.S Dziś ostatni raz odpalam BO3 (czytaj bagno) Edited October 4, 2016 by ziolek 2 Share this post Link to post Share on other sites
MrArt-PL 143 Posted October 4, 2016 4 godziny temu, One™ napisał: Cyfraki mogą już w PSS znaleźć rematsera i włączyć do pobierania. Natomiast klucze dzisiaj powinny być wysyłane od dzisiaj, ktoś nie dostał to musi pisać do sprzedawcy Sent from my m2 using Tapatalk Potwierdzam..............ja już pobieram cyfraka 1 Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted October 5, 2016 Wersja legacy zajmie nam na dysku ok. 130GB, w tym ~50GB remaster Sent from my m2 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites