helganin 134 Napisano 13 Wrzesień 2016 Tysiąc lat po ogromnym kataklizmie, który zniszczył świat wikingów, rycerzy i samurajów, wszystkie trzy frakcje powstają wreszcie z popiołów. Każda z nich jest już dość potężna, by zagrozić dwóm pozostałym, więc otwarty konflikt przeistacza się w wojnę totalną. W czwartek wersja alpha która potrwa do 19.09, po filmikach jestem ciekawy tej gry. Walka wygląda ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 13 Wrzesień 2016 dostalem zapke na alpha testy dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 13 Wrzesień 2016 Potwierdzam. Rozsyłają już zaproszenia. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 14 Wrzesień 2016 mam pytanie do tych co zaprosili znajomych do ALFY. w jaki sposób znajomy ma to zapro odebrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 14 Wrzesień 2016 maila dostaje w razie czego radze sprawdzic spam, reklamy itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 14 Wrzesień 2016 Nic nie dostałem :-( Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 14 Wrzesień 2016 A zapisałeś się w ogóle? Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Wrzesień 2016 alpha startuje o 15:00? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 15 Wrzesień 2016 Prócz emaila o rejestracji (o starej dacie) od Ubisoftu nic nie mam, niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Wrzesień 2016 (edytowane) tabcio moze bede mial jeszcze jedno zaproszenie wolne to ci podesle potem, do wszebora juz polecialo edit. @One™ ty juz dostales zapro bo jestes zaznaczony u mnie jako invited, sprawdz spam albo pisz do supportu na http://forhonor.ubisoft.com/game/pl-PL/alpha/index.aspx edit 2. Nawet klimatyczny ten zwiastun na poczatku, szkoda ze nie na silniku gry... Edytowane 15 Wrzesień 2016 przez bany1987 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 15 Wrzesień 2016 tabcio moze bede mial jeszcze jedno zaproszenie wolne to ci podesle potem, do wszebora juz polecialo edit. @One™ ty juz dostales zapro bo jestes zaznaczony u mnie jako invited, sprawdz spam albo pisz do supportu na http://forhonor.ubisoft.com/game/pl-PL/alpha/index.aspx edit 2. Nawet klimatyczny ten zwiastun na poczatku, szkoda ze nie na silniku gry... A jaki jest tytuł tematu tej wiadomości? Spam pusty Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Wrzesień 2016 A jaki jest tytuł tematu tej wiadomości? Spam pusty Sent from my m2 using Tapatalk 1+3@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 15 Wrzesień 2016 Dobra mam, wystarczyło zalogować się na stronie której podales i zaznaczyć że moje ps4 spełnia coś tam i congratulations wyskoczylo. I kodzik na maila wysłano Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Wrzesień 2016 no i git, bedziesz gral o 15tej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 15 Wrzesień 2016 no i git, bedziesz gral o 15tej? Jak Psn pozwoli ściągnąć to tak Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 15 Wrzesień 2016 Poratuje ktoś kodem ? Jak dasz mi kod to splatynuje Ci gre 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 15 Wrzesień 2016 W razie czego zapraszać mnie na ubiclubie nick: Sousso1993 Zaprosił mnie Bany (dzięki wielkie!) więc i ja chcę pomóc innym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 15 Wrzesień 2016 (edytowane) Gdyby ktoś posiadał kod - to poproszę, bo mimo zapisu nie załapałem się Edytowane 15 Wrzesień 2016 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 15 Wrzesień 2016 Musisz dodac mnie na ubisoft club lub daj nick jaki tam masz w ubi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 15 Wrzesień 2016 (edytowane) 40 minut temu, BartexXx20 napisał: Musisz dodac mnie na ubisoft club lub daj nick jaki tam masz w ubi. Jakieś 30 min temu wysłałem zapro na uplay/club, looknij tutaj na PM p. s. ok, dziękuję Edytowane 15 Wrzesień 2016 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 15 Wrzesień 2016 Ja mam też 2 zaproszenia jakby coś Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 15 Wrzesień 2016 Jestem chętny ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 15 Wrzesień 2016 Też się skuszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 15 Wrzesień 2016 O 8:48 dostałem maila od nich z zaproszeniem. Edit: a nie to Bany4k mnie zaprosił :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 15 Wrzesień 2016 Panowie UBI to gó... i hooy Ale for Honor miód gra, system walki mi podchodzi w 100% (świetny ten kierunkowy system), widzę, że są skille, jest EQ który ma wpływ na staty itp. więc jest co robić... (Nie oceniam contentu bo to kto wie ile będzie w finalnej wersji ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach