TRaCeGuitar 1141 Posted November 30, 2016 (edited) Recenzja najnowszej odsłony serii Final Fantasy, która opuściła Fabula Nova Cristallis żeby zostać czymś więcej. PS: Filmik jeszcze się przetwarza więc jakość HD będzie dopiero po kilku minutach. Edited November 30, 2016 by TRaCeGuitar 4 Share this post Link to post Share on other sites
DigitalMan_PL 1527 Posted November 30, 2016 No w sumie sprawnie namawiasz na FFXV, dlatego dziś odpalam. I to wszystko przez Ciebie! TAK! Ciebie ooooo 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dilerus 485 Posted November 30, 2016 A ja jakoś po obejrzeniu tej recki zracjonalizowałem swoje poglądy i jednak kupię za jakiś czas jak trochę stanieje. Tak czy inaczej recka pomogła mi w podjęciu tego wyboru, więc wielkie dzięki za jej zrobienie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
zdun 1522 Posted November 30, 2016 Spoko powiedziane ale nie zgadzam się : To zdanie o "fanach" Selfie rozbawilo I rozyebalo w doborze słów I "fajnosci" takich czynności. No I zabolaly ostatnie zdania krzywdzące fanów Share this post Link to post Share on other sites