CePeeN 402 Posted July 22, 2017 Nie wiem czy jakakolwiek gra na ps4 ma 3D. Ale może się mylę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted July 22, 2017 3D to zapomniana już technologia. Nikt nie pcha już w to kasy. Share this post Link to post Share on other sites
cwir 12843 Posted July 27, 2017 O 22.07.2017 o 11:42, CePeeN napisał: Nie wiem czy jakakolwiek gra na ps4 ma 3D. Ale może się mylę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zen Pinball ma bo graliśmy ostatnio na imprezie 1 Share this post Link to post Share on other sites
korwin 242 Posted October 14, 2017 Dobra promka jest. Brać i się nie zastanawiać. Kwintesencja arcadowych ścigałek Share this post Link to post Share on other sites
adick007 872 Posted October 31, 2019 Sorry, że odkopuję temat.Przede wszystkim kto posiada VR to obowiązkowo musi spróbować Wipeouta!!Po drugie, prawie właśnie miałem zawał.Odnowiłem sobie doznania z grą (po PS3) i zakochałem się ponownie. Łapy spocone... udało się wygrać Tournament8 Elite w kampanii HD i przypuszczam atak na platynę.Niesamowita gra. 1 Share this post Link to post Share on other sites
CePeeN 402 Posted October 31, 2019 Sorry, że odkopuję temat.Przede wszystkim kto posiada VR to obowiązkowo musi spróbować Wipeouta!!Po drugie, prawie właśnie miałem zawał.Odnowiłem sobie doznania z grą (po PS3) i zakochałem się ponownie. Łapy spocone... udało się wygrać Tournament8 Elite w kampanii HD i przypuszczam atak na platynę.Niesamowita gra.Jedna z moich ulubionych ale na platynę bym się nie porwał. Wystarczył mi flatland flyer na ps3...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
adick007 872 Posted November 19, 2019 (edited) Jeeest!! To chyba moja najbardziej wyżyłowana platyna. Łapy z padem weszły w symbiozę. Dark Soulsy itp to pikuś No, w niezłą zajawkę wpadłem, co trudniejsze momenty z wyłączoną muzyką i bez mrugania. A teraz odświeżam wersję z PS3 i z aktywowanym skillem tam dokończę platynować (po 11 latach...) Edited November 19, 2019 by adick007 4 Share this post Link to post Share on other sites
sLk 1405 Posted November 19, 2019 Godzinę temu, adick007 napisał: Jeeest!! To chyba moja najbardziej wyżyłowana platyna. Łapy z padem weszły w symbiozę. Dark Soulsy itp to pikuś No, w niezłą zajawkę wpadłem, co trudniejsze momenty z wyłączoną muzyką i bez mrugania. A teraz odświeżam wersję z PS3 i z aktywowanym skillem tam dokończę platynować (po 11 latach...) Gratulację, dla mnie masakra. Ja w Wipeouta mogę casualowo pojeździć, ale platyna dla mnie nieosiągalna 1 Share this post Link to post Share on other sites
CePeeN 402 Posted November 19, 2019 Ja tak samo. Kocham ta serie grałem w większość części ale do platyny nawet nie startuje.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
adick007 872 Posted November 22, 2019 Udało mi się zrobić coś, co jakiś czas temu wydawało mi się niemożliwe. Platynka w Wipeout z PS3 :) Po platynie z Omega wróciłem do wersji z PS3... Szybki rzut okiem i brakowało tylko Elitarnej Kampanii na Hardzie i 75 Zone. Największym problemem był uszkodzony DualShock - statek cały czas lekko skręcał w lewo, walnięty analog. Ale się udało. Platynowałem to 11 lat :) 2 Share this post Link to post Share on other sites