Yarorot 226 Posted October 4, 2018 " userid="27993"] Cyk, wjechał patch 1.22 z nowym contentem i halloween event ;DNo proszę to trzeba będzie oblukać.Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted October 4, 2018 2 godziny temu, Yarorot napisał: No proszę to trzeba będzie oblukać. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka ciebie to już chyba nie było w grze dość sporo Share this post Link to post Share on other sites
Almarcino 57 Posted December 2, 2018 Kupiłem ostatnio ww2 za 6o zl używke i powoli kończę singla. Cos pięknego, kocham takie fpsy, pełno akcji, dobra narracja. W tym zalewie długich sanboxow raz na jakiś czas chce się pograć w coś liniowego. Szkoda, że już tak mało wojennych gier się robi, a kosmicznych niestety nie trawie :(. 2 Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted December 2, 2018 Kupiłem ostatnio ww2 za 6o zl używke i powoli kończę singla. Cos pięknego, kocham takie fpsy, pełno akcji, dobra narracja. W tym zalewie długich sanboxow raz na jakiś czas chce się pograć w coś liniowego. Szkoda, że już tak mało wojennych gier się robi, a kosmicznych niestety nie trawie . Zagraj w multi i zmienisz zdanie Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Almarcino 57 Posted December 2, 2018 Nieee, jutro jadę wymienić. Nie mam neta na multi i nerwów ale singla właśnie skończyłem. Gdyby trwał może z 3 godziny dłużej to byłoby ekstra, śmiało można bylo pogłębić relacje itd. Ale fajne, podobało mi się :). Niestety w bf1 było średnio więc pewnie piątka będzie podobnie lujowa Share this post Link to post Share on other sites
Yarorot 226 Posted December 6, 2018 " userid="27993"]Zagraj w multi i zmienisz zdanie Sent from my MI 8 SE using Tapatalkja zagrałem w multi i nie zmieniłem zdania Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka 2 Share this post Link to post Share on other sites
Mantf 15 Posted February 16, 2019 (edited) Co to jest scrambler w multiplayerze i co zmienia jego włączenie/wyłączenie? (lewy przycisk na D-padzie) Edited February 16, 2019 by Mantf Share this post Link to post Share on other sites
lukasog 1 Posted August 14, 2019 Cześć. Chciałem zadać pytanie odnośnie wyboru języka. WIem, że w polskiej dystrybucji jest narzucony polski dubbing i nie znalazłem informacji o możliwości jego zmiany, więc pomyślałem, że zapytam tutaj. Czy taka możliwość jest? Mam na myśli wariant polskich napisów + angielski dubbing. A jeżeli nie, czy lepiej w takim wypadku kupić angielską wersję, która jest tańsza? No i pytanie odnośnie aktywności na serwerach. Czy ta gra w multiplayerze jeszcze żyje, czy pozostaje tylko trzaskanie w zombiaki na split screenie? Share this post Link to post Share on other sites