Eloszki 184 Posted November 13, 2017 Ludzie tu kręcą poniżej 3 minut - jakieś boty chyba To mój Max i jestem z niego dumny : Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted November 13, 2017 Wyglada to mega arkejdowo Share this post Link to post Share on other sites
Eloszki 184 Posted November 13, 2017 Te przejazd jest po 4 h prób, wiec już mniej więcej wiedziałem jak to jechać. Nie jest ta gra łatwa na haka wyglada. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Bartek_Red 667 Posted November 13, 2017 @Eloszki odstaw te rajdy dla dzieci i odpal Dirt Rally, zobaczysz co to krew, pot i łzy 2 Share this post Link to post Share on other sites
Eloszki 184 Posted November 13, 2017 Hehe. Nie nie mam kiery ( to ta ważniejsza sprawa ) , a druga rzecz ze nie podobają mi się samochody których nie ma w obecnych rajdach tzn brak licencji. Z tego zakupu jestem mega zadowolony a trochę się bałem ze będzie kupa. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Kolos28 550 Posted November 13, 2017 WRC 7 choć nie jest w pełni symulacyjną grą to gra się na prawdę przyjemnie - zwłaszcza na padzie.To, że nie jest to w pełni symulacja nie oznacza, że jest to typowa arcadowka gdyż warunki pogodowe, droga hamowania , jazda z górki i pod górkę ma duże znaczenie. Czuć jazdę po lodzie, śniegu, błocie. Oczywiście jak ktoś szuka większych wyzwań, zwłaszcza na kierownicy to Dirt Rally będzie lepszym wyborem Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted December 8, 2017 (edited) W dniu 13.11.2017 o 13:44, Kolos28 napisał: WRC 7 choć nie jest w pełni symulacyjną grą to gra się na prawdę przyjemnie - zwłaszcza na padzie. To, że nie jest to w pełni symulacja nie oznacza, że jest to typowa arcadowka gdyż warunki pogodowe, droga hamowania , jazda z górki i pod górkę ma duże znaczenie. Czuć jazdę po lodzie, śniegu, błocie. Oczywiście jak ktoś szuka większych wyzwań, zwłaszcza na kierownicy to Dirt Rally będzie lepszym wyborem Kolos, czy WRC 7 lub DIRT 4 wspiera HDR? Edited December 8, 2017 by Lewy69 Share this post Link to post Share on other sites
Kolos28 550 Posted December 8, 2017 Obie gry mają wsparcie dla pro ale nie wiem czy obie wspierają HDR. Myślę , że WRC 7 tak a Dirt 4 może nie wspierać HDR.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted December 9, 2017 (edited) 9 godzin temu, Kolos28 napisał: Obie gry mają wsparcie dla pro ale nie wiem czy obie wspierają HDR. Myślę , że WRC 7 tak a Dirt 4 może nie wspierać HDR. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Dzięki, Kolos.Pytam,bo do niedawna używałem telewizora full hd. Teraz po kupnie tv 4K z HDR - em gry takie jak GT Sport czy F1 2017 wyglądają obłędnie po przejściu w tryb HDR.Graficznie to zupełnie inne gry. Edited December 9, 2017 by Lewy69 Share this post Link to post Share on other sites
Kolos28 550 Posted December 9, 2017 Domyślam się, że 4k z HDR robi mega robotę!Wiesz co, gdzieś na YT widziałem, opis filmu "Dirt Rally PS4 Pro 4k HDR" a więc możliwe, że Dirt 4 również wspiera ten tryb.Ogólnie gratuluję nowego zakupu i życzę pełnego zadowolenia w użytkowaniu Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Fuczak 43 Posted February 16, 2018 Gra ktoś online? Czy tylko jak ja szukam jakiegoś lobby to gra mi nic nie znajduje? Share this post Link to post Share on other sites
helganin 134 Posted February 17, 2018 Dla mnie gra gorsza od Dirt 4 szczególnie w modelu jazdy. Jest progres ale jeszcze to nie to WRC Każdy tak grę chwali a dla mnie średnia gra. Share this post Link to post Share on other sites
Fuczak 43 Posted February 20, 2018 Moim zdaniem całkiem niezła, przyjemnie się spędza czas. Share this post Link to post Share on other sites
Fuczak 43 Posted February 27, 2018 Po ciszy w temacie sam sobie odpowiem na pytanie dlaczego nie potrafię znaleźć publicznego lobby 1 Share this post Link to post Share on other sites
Eloszki 184 Posted February 27, 2018 Dlatego od razu po zakupie na szybko wbiłem pucharki z multi bo przypuszczałem ze się tak skończy . Ogólnie gra bardziej nastawiona na single player lub do udostępniania swoich czasów i porównywania. Ściganie się z duchami „live” jest takie sobie. Share this post Link to post Share on other sites
Shatan 48 Posted March 21, 2018 czemu ta gierka w porównywaniu do dirt rally dziwnie chodzi (jakby nie płynnie)? to ma 60 klatek ? kupiłem to dziś na promocji za 75 zeta, ale w porównaniu do dirt rally to jest cienkie Share this post Link to post Share on other sites
Lewy69 46 Posted March 21, 2018 4 godziny temu, Shatan napisał: czemu ta gierka w porównywaniu do dirt rally dziwnie chodzi (jakby nie płynnie)? to ma 60 klatek ? kupiłem to dziś na promocji za 75 zeta, ale w porównaniu do dirt rally to jest cienkie Nie wszystkie gry chodzą w 60 klatkach. WRC zawsze przycinało. Gdzie taka promocja? Share this post Link to post Share on other sites
Shatan 48 Posted March 22, 2018 9 godzin temu, Lewy69 napisał: Nie wszystkie gry chodzą w 60 klatkach. WRC zawsze przycinało. Gdzie taka promocja? W playstation store. Pogralem wczoraj, gierka na pada - do kierownicy sie nie nadaje. Zostaje przy dirt rally choc zawartosc sie juz praktycznie dla mnie skonczyla Share this post Link to post Share on other sites
Patryk-1980 24 Posted August 21, 2018 Koledzy nie ma możliwości ustawić sterowania na padzie by prawa gałka odpowiadała za gaz i hamulec? Gdyż próbuje i nie można - przypisana gałka do obrotu kamerą :( Share this post Link to post Share on other sites