mefix 1 Napisano 29 Październik 2017 (edytowane) Witam Próbuję pograć w Call of Duty Black Ops. Wkładam płytę do napędu, jest ona całkowicie czysta i bez choćby minimalnych rysek, pojawia się Cod Black Ops w menu. Klikam na ikonę płyty, gra sie ładuję i standardowo wyłącza mi się na chwilę obraz, po czym ten nowy powinien pojawić się z ładującą się grą lub aktualizacją, a tutaj wyskakuje brak sygnału, tak jakbym odpiął konsole z telewizora. Za 1 razem był tylko czarny ekran, za drugim wyskoczyło brak sygnału, za 3, 4 itd. dalej jest brak sygnału, nie wiem o co chodzi, skoro płyta jest wykrywana przez konsolę jako Call of Duty. Pierwszy raz zdarza mi się taka sytuacja i nie wiem za bardzo o co chodzi. Gra jest BLES, czyli EU, konsola bez zająknięcia czyta np. Dishonored BLES. Dokładnie jest to BLES01031 Ten sam problem co tu http://community.eu.playstation.com/t5/Technical-Help/Black-Ops-Wont-load/m-p/11850845 Edytowane 29 Październik 2017 przez mefix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
langi 0 Napisano 30 Grudzień 2017 sprawdzałeś u kogoś innego czy działa , a czy inne gry działają normalnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach