Jump to content
Sign in to follow this  
pablos_83

AO Tennis

Recommended Posts

Orientuje się ktoś gdzie ta gra będzie dostepna ? bo na razie nigdzie jej nie widać a zaraz premiera

Gdzieś czytałem, że w marcu ma być dostępna w Europie... Oczywiście można kupić zakładając konto na Australię i doładowując zdrapką z jakiegoś ich sklepu. Przyznam, że czekam na fajny tenis od czasu serii Top Spin. AO Tennis wygląda obiecująco, ale 6 zawodników rankingu ATP i 12 zawodniczek WTA (w tym Radwańska) to trochę mało. Mam nadzieję, że kreator pozwoli uzupełnić braki. Oto pełna lista tenisistów i tenisistek: https://stevivor.com/features/unpacked/ao-tennis-roster-lacking-a-lot-of-players/

Edit: Na seagm.com można kupić dwa kody na 50 AUD za 310,18zł. Gra kosztuje 99,95 AUD. Dużo za dużo jak dla mnie. Gdyby tak chociaż połowa tej kwoty była ;)

Edited by leschek87

Miałem okazje zagrać w AO i powiem szczerze dobrze że nie kupiłem tej gry za ponad 300 zł ;/ Jak dla mnie to tragedia strasznie drewniana, zawodnicy dziwnie się poruszają po korcie i odbijają piłki ;/ Prawde mówiąć TOP SPIN 4 na ps3 lepiej wyglądało.

PS. Jedynie + tej gry jest że można wziąć challenge

Edited by Nemsik_PL

Mam tylko nadzieje że tenis world tour który ma wyjść na wiosnę będzie dużo lepszy niż to cos :1_grinning: