mataman 661 Napisano 8 Luty BTW.Jak to jest z tymi edycjami. Będę chciał kupić zwykłą wersję w pudełku. Czy ten cały season pass daje tylko i wyłącznie wcześniejszy dostęp? Bo normalne dodatki mają być darmowe dla wszystkich? Dokładnie tak jest, tylko śmieci i wcześniejszy dostęp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 606 Napisano 8 Luty Miałby ktoś jeszcze luźny kodzik do bety ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 661 Napisano 8 Luty Dodaj mnie na uplay mataman_PL. Mam jeszcze dwa zaproszenia na ps4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 606 Napisano 8 Luty 43 minuty temu, mataman napisał: Dodaj mnie na uplay mataman_PL. Mam jeszcze dwa zaproszenia na ps4. Wysłałem zapkę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 661 Napisano 8 Luty Poszło. Musisz się zalogować tutaj aby dostać kod https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/pl-pl/beta 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 606 Napisano 8 Luty 6 minut temu, mataman napisał: Poszło. Musisz się zalogować tutaj aby dostać kod https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/pl-pl/beta Mam!!! Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 806 Napisano 9 Luty Bende gral wf tom gre! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 495 Napisano niedziela o 10:31 Pograłem trochę i już wiem, że to nie dla mnie. Technicznie sporo do poprawy, ale przynajmniej serwery działają. Te początkowe misje spoko, ale w endgame to już tylko strzela się do gąbek. Raczej fani będą zadowoleni, ale wątpię w przypływ sporej ilości nowych graczy. Sytuacje trochę jak z kontynuacją Destiny. To takie Division 1.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 413 Napisano niedziela o 10:47 Też pograłem trochę i ciągle myślę czy wartko kupić na premierę, jedynka była czymś nowym ciekawym grało mi się na prawdę dobrze, dwójka nie ma już według mnie tej magii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 539 Napisano niedziela o 21:08 Nie ma śniegu = nie ma magii :-DWysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 860 Napisano poniedziałek o 10:41 To prawda. Śnieg i ozdoby świąteczne robiły niesamowitą robotę dodając +1 do oceny końcowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 1775 Napisano poniedziałek o 10:43 Podpowiedzcie im z tym śniegiem, to piękne dlc z texture packiem z tego będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 413 Napisano poniedziałek o 11:33 Anulowałem już zamówienie i tak chciałem tylko kod do bety. Chyba jednak nie zdecyduję się na kupno nawet na bazarku, wole DMC 5 i Sekiro ostatnio single sprawiają mi dużo więcej radości niż multi. Co do Division to po becie mam wrażenie że jest nijakie, w pełnej wersji pewnie będzie dobrą grą ale ja odpuszczam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 7940 Napisano poniedziałek o 11:55 Podpowiedzcie im z tym śniegiem, to piękne dlc z texture packiem z tego będzie Gdyby ten Waszyngton był rzeczywiście w śniegu to klimat byłby jeszcze lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 413 Napisano środa o 06:17 Otwarta beta od 1 do 4 marca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach