Jump to content
Sign in to follow this  
bany®

Tidal HiFi - FLAC 1411kbps --> Heos

Recommended Posts

Orientuje sie ktoś czy muzyka z konta Tidal HiFi puszczana z apki Heos (android) na amplituner kina domowego jest odtwarzana w bezstratnym formacie FLAC?

btw. na allegro można kupić konto Tidal HiFi w przystępnej cenie

@TeraJacek

No tak, możesz jeszcze puścić w jakości Master, ale na razie tylko z aplikacji na PC.

@bany® korzystałeś z tych tidali i spotify z allegro? Na jakiej zasadzie to działa? Masz swoje konto czy dostajesz  dane do jakiegoś konta które dzielisz z jakimś typem? I jak jest z przedłużaniem ważności. Tam piszą o jakiś kuponach co 60 dni. Tzn dostajesz jakiś kod? 

wziąłem chyba na 180 dni za 9zł. Dostajesz login(adres email) i haslo na 90dni. Po 90dniach wysyłają kolejny login i hasło na nastepne 90dni. Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa. Czy konta są dzielone czy nie. W aukcji było napisane że "konto na własność". Raczej nie powinno być problemu żeby stworzyć playliste i dodać ją do ulubionych na kolejnym koncie.

Z tym że ja słucham muzyki prawie tylko w domu. Apki tidala nawet jeszcze nie instalowałem bo wszystko idzie przez Heos

Edited by bany®
  • Like 1

W dniu 4.09.2018 o 09:48, bany® napisał:

wziąłem chyba na 180 dni za 9zł. Dostajesz login(adres email) i haslo na 90dni. Po 90dniach wysyłają kolejny login i hasło na nastepne 90dni. Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa. Czy konta są dzielone czy nie. W aukcji było napisane że "konto na własność". Raczej nie powinno być problemu żeby stworzyć playliste i dodać ją do ulubionych na kolejnym koncie.

Z tym że ja słucham muzyki prawie tylko w domu. Apki tidala nawet jeszcze nie instalowałem bo wszystko idzie przez Heos

Fajna sprawa tylko, co 3 miesiące masz nowe konto.  Czyli automatycznie wszystkie playlisty itp idą w pi... :siara:

Nie wiem czy jest jakiś łatwy sposób przeniesienia playlist pomiędzy kontami. Bo jeżeli się nie da to działa to wtedy podobnie jak  darmowy plus na 14dni i zakładanie co dwa tygodnie nowego konta. :30vm3cw:

Ja jebie tidal kosztuje 19.90 albo 39 zyla za wersje z flac. Bany, skończyło ci się źródełko u teścia?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk