Patricko 8082 Napisano 26 Wrzesień 2018 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Wrzesień 2018 DiRT Rally byl cieplo przyjety. W imieniu wszystkich graczy ktorzy polubili ta gre - ktora pokazala ze mozna zrobic cos ze wsparciem i dla spolecznosci (wczesny dostep) mam tylko jedna prosbe do CodeMasters - nie spierd0lcie tego!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 26 Wrzesień 2018 No i to jest wiadomość:D Liczę na ciekawszą karierę i żeby nie poszli bardziej w arcadem tylko rozwinęli to co było w Dirt Rally. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 25 Luty 2019 Gra ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 1 Marzec 2019 Ja gram ale na xox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 30 Marzec 2019 (edytowane) Gra ktoś na padzie? Zastanawiam się nad zakupem bo w niezłej cenie jest na xboxie. Dobra już nie ważne, sam zaraz sprawdzę Edytowane 30 Marzec 2019 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 30 Marzec 2019 Ja gram na padzie. Nie jest łatwo ale nie ma tragedii. Bardzo przyjemnie się jeździ.Dla mnie najlepsze rajdy jakie są obecnie dostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 31 Marzec 2019 Zmieniałeś ustawienia jakieś? Poziom trudności mam 75 (średni) ale nie wiem czy na 80 (wysoki) nie przerzucić bo pierwsze wyścigi łatwe i sporo błędów wybaczają W padzie czułość zmieniłem na 65 i martwą strefę zmniejszyłem z 20 na 10. Assysty dodałem kontrole trakcji, stabilizacje i blokowanie kół na 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 31 Marzec 2019 Wiesz co, gram na domyślnych i nie gram kariery a szybkie przejazdy niestandardowe i nie jest mi łatwo. Ciężko mi przegonić liderów i zająć dobre miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 31 Marzec 2019 W tej grze w ogóle nie ma kariery raczej luźne wyścigi. W dirt 4 była lepsza kariera. Zobaczę potem na lepszych autach może będzie trudniej bo teraz lider jest kilka sekund za mną choć robię duzo błędów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 3 Listopad 2019 Gra w to ktoś? Kupiłem nowe pojazdy do gry , ale nie pojawiają się w grze, ktoś wie dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach