Kerm 11 Napisano 3 Sierpień 2009 Jesli chodzi o logowanie sie do gry, najprostszym sposobem żeby nie mieć nerwicy przy oczekiwaniu na połączenie jest .... bycie hostem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 3 Sierpień 2009 łooo jak ja się cieszę na tą łatkę co wyjdzie. Co prawda udaje mi się częściej dołączyć niż na początku ale to i tak nie może tak zostać.... Wie ktoś co oznacza że postać się zaczyna świecić (taką żółtą obwódkę ma wokoło siebie)? Z tego co zauważyłem to dzieje się tak przy healerze ale nie wiem czy po leczeniu czy samej obecności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 3 Sierpień 2009 łooo jak ja się cieszę na tą łatkę co wyjdzie. Co prawda udaje mi się częściej dołączyć niż na początku ale to i tak nie może tak zostać.... Wie ktoś co oznacza że postać się zaczyna świecić (taką żółtą obwódkę ma wokoło siebie)? Z tego co zauważyłem to dzieje się tak przy healerze ale nie wiem czy po leczeniu czy samej obecności. Zdaje się, że jest to czasowa tarcza, którą postać zyskuje, jeżeli Priest leczył ją dość długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 3 Sierpień 2009 (edytowane) znalazłem coś takiego na GameSpot: "This is the Chart of RANKS ( It goes from lowest to highest rank ) your RANK is based on your total score for the 10 most recent games you have played Lv 1 - Squire Lv 2 - Private Lv 3 - Corporal Lv 4 - Sergeant Lv 5 - Ensign Lv 6 - Lieutenant Lv 7 - Captain Lv 8 - General Lv 9 - Warlord Lv 10 - Sir Lv 11 - Baron Lv 12 - Earl Lv 13 - Duke Lv 14 - King Lv 15 - Legend" Czyli wynikało by z tego że ranga zależy od wyników za ostatnie 10 rozegranych gier.... Jeżeli ktoś gdzieś ma jakieś info oficjalne niech potwierdzi ;) Edytowane 3 Sierpień 2009 przez Kerm_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 3 Sierpień 2009 Jest to całkiem logiczne :) będzie to dawać jakiś obiektywny obraz czy ktoś jest niesamowitym rakiem, czy osobą z którą można sobie przyjemnie pograć ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 3 Sierpień 2009 A odblokowywanie nowych rzeczy w tworzeniu postaci za co dokładnie jest?? Za wygrane mecze? Czy za uzbieranie określonej liczby całkowitej sumy punktów? Czy za co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 3 Sierpień 2009 Za dodanie mnie do listy friendsow :P bo nei mam w sumei z kim pograc jak juz zasiadam do partyjki. psn id mam taki jak jest pod moim awatarem po lewej, a dokladnie mowiac jest taki sam jak nick na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
true 0 Napisano 3 Sierpień 2009 qgar jaki masz tam dokladnie psn to Cie dodam ;) ? Rangi sa przyznawane za wygrane mecze, ale jak np twoja druzyna wygrywa pod wzgledem pkt w meczu o przejecie fp to chyba trzeba wygrac 2 albo 3 takie gry zeby ranga skoczyla, albo nabic w ch.. pkt ;) przedewszystkicj najlepiej jest stac na 1 meczy i jeszcze wykonac glowne zadanie to ranga gwarantowana ;) ja mam teraz BarAna gramy dzisiaj ?;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodecki 41 Napisano 3 Sierpień 2009 ja z checia pogram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 3 Sierpień 2009 Przypuszczam że najbliższy patch nie tylko poprawi rozgrywke online ale wprowadzi tez zmiany do zasad punktacji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
true 0 Napisano 3 Sierpień 2009 mysle ze mozna juz zaczac zbierac ekipe do clanu ? tak wiec jak ma ktos ochote dluzej pograc w stalym gronie to zapraszam do zapisów... tylko niech nie zapisuja sie osoby ktore gre odpalaja raz w tygodniu ;) http://grupa-kryzys.info/forum/viewthread.php?thread_id=19&pid=71#post_71 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
true 0 Napisano 3 Sierpień 2009 znalazłem coś takiego na GameSpot: "This is the Chart of RANKS ( It goes from lowest to highest rank ) your RANK is based on your total score for the 10 most recent games you have played Lv 1 - Squire Lv 2 - Private Lv 3 - Corporal Lv 4 - Sergeant Lv 5 - Ensign Lv 6 - Lieutenant Lv 7 - Captain Lv 8 - General Lv 9 - Warlord Lv 10 - Sir Lv 11 - Baron Lv 12 - Earl Lv 13 - Duke Lv 14 - King Lv 15 - Legend" Czyli wynikało by z tego że ranga zależy od wyników za ostatnie 10 rozegranych gier.... Jeżeli ktoś gdzieś ma jakieś info oficjalne niech potwierdzi ;) Zamiast king jest Lord ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 3 Sierpień 2009 A odblokowywanie nowych rzeczy w tworzeniu postaci za co dokładnie jest?? Za wygrane mecze? Czy za uzbieranie określonej liczby całkowitej sumy punktów? Czy za co? Na pewno za singla (Legend of the Fat Princes) odblokowuje się kilka. Pewnie za arenę tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Sierpień 2009 Poniżej lista błędów które mają zostać naprawione/poprawione. Obecnie pracują nad patchem. The following bugs and imbalances have been well reported and documented. In general, there is no need to send additional information. If you come across something new – please send it on. * Failed Game Connections * Lag * Hosting Problems * AoE Scoring Exploits * Stalemates * Missing Princess (on certain levels) * Dead Hat Machines * Scoreboard Issues (only top 1000 scores shown) * Ranking System Problems Klik - http://titanstudios.com/blog/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 4 Sierpień 2009 Zwiesiła się komuś ta gierka?? Mi już 2 razy <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 4 Sierpień 2009 tak mi tez sie zdarzyły zwisy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 4 Sierpień 2009 Zwiechy jako takiej nie mialem, ale bugow jest sporo. Raz dolaczajac sie do gry ekran migna na bialo tak jakbym mial dostac komunikat ze nie mogl sie polaczyc i wrocic do menu, ale .... no wlasnie :P dalej mialem leading screen z zegarkiem i krecacymi sie lapkami. Po pewnej chwili oczekiwania znudzilo mi sie i zaczalem wciskac guziczki na padzie i na szczescie uslyszalem dzwieki, ktore zazwyczah wydobywaja sie podczas poruszania sie po menu. Na slepo odpalilem nowa gre i poszlo. Najbardziej denerwuja mnie: - bug z niedzialajaca machina produkujaca czapki workerow - sekundowe stopklatki co chwile, zapewne powodowane przez lagi BTW, nikt nie chce rangi? Co tak malo osob mnie dodalo do friendsow ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 4 Sierpień 2009 Ten z loading screenem mega irytujacy. Oprócz wymienionych przez Ciebie zadażyło mi się jeszcze raz dołączyć do gry, w którj nie mogłem się poruszać. Stałem i nic nie mogłem zrobić. Miałem nadzieje, że po respawnie będzie ok, ale nic z tego. Musiałem odpalić grę na nowo. BTW. Mam nadzieje, że dzisiaj będe już miał działającego HS, więc może uda się coś zadziałać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Splesh 5 Napisano 4 Sierpień 2009 Co do bugów to mnie najbardziej irytuje jeden, który już kilka razy podczas rozgrywki się zdarzył - znikająca księżniczka. Na mapie jest pokazane, że gdzieś się znajduje, ale niestety jej tam nie ma. Wydawało mi się, że może ktoś próbował ją gdzieś ukryć, ale to jest niemożliwe, żeby jej nie można było znaleźć! Przez ten bug nie można ukończyć gry, bo do zwycięstwa potrzeba księżniczki na tronie i w więzieniu. Tak więc najczęściej gra kończy się poprzez wywalenie serwera, albo gdy zakończy się czas (ale nie wiem dokładnie ile maksymalnie może trwać jedna partia). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 4 Sierpień 2009 Raz nam się zniknięta księżniczka odrodziła po jakichś 10 minutach czy coś. Pojawiła się z powrotem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 4 Sierpień 2009 ten bug jest dosyc czesto spotykany, ale zostanie naprawiony w patchu :) tak samo jak te problemy z logowaniem... ktore swoja droga dzisiaj przeszly juz same siebie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 4 Sierpień 2009 Wyjaśnijcie mi jak to jest. Wychdzi długo dopracowywana gra i kosztuje wcale nie mało. Wiadomo, że będzie się OPIERAĆ na grze online i są z nią takie problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 4 Sierpień 2009 nigdy nie dopracujesz tak gry zeby sama rozwiazywala jakiekolwiek problemy, testy sa zeby zmiejszyc ilosc bugow w grach online, ale nigdy ich calkowicie nie wyeliminuja :) ile uzytkownikow tyle moze wystapic dziwnych problemow... pamietam jak WoW byl taki, ze normalnie questow sie nie dalo robic :/ cierpliwosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodecki 41 Napisano 4 Sierpień 2009 Grunt ze gra ma potencjal i jezeli beda nad nia pracowac (bugi/dodatki) to moze byc naprawde gra na godziny..... Btw. co mi sie bardzo podoba ze jak zbierzemy juz kilka osob to bedzie sie nam fajnie gralo w teamie dzis juz poszlo kilka fajnych akcji :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 5 Sierpień 2009 No moglibyśmy zrobić jakąś ustawke. Stworzylibyśmy własną gre i grali w jednym teamie przeciwko leszczom :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach