Skocz do zawartości
Michaelius

Wyprzedaze na model 40gb ?

Rekomendowane odpowiedzi

Moze i dobra oferta, ale osobiscie wole kupic w normalnym sklepie niz na aukcji. Ludziom po prostu nie ufam. Zreszta jesli pudlo zostalo otwarte i konsola wyciagnieta to nie jest to nowka:)

W sklepie też nie wiadomo ile osób oglądało sprzęt przed Tobą więc takie gadanie nic nie daje. Ale również ja wolę kupowac w sklepie, szczególnie wartościowy sprzęcior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Licytuję na 1000 zł - jak się uda, to sprzedam koledze swoją 80-kę, a jak nie to trudno... a jak coś nie pasuje to mam 10 dni na zwrot!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W sklepie też nie wiadomo ile osób oglądało sprzęt przed Tobą więc takie gadanie nic nie daje. Ale również ja wolę kupowac w sklepie, szczególnie wartościowy sprzęcior

No raczej nikt konsoli nie wypakowywuje z pudelek a potem ja odklada. To nie sa bulki, ktore sie wymacuje przed kupnem:) Sa modele wystawowe i tyle. Reszta jest raczej nie tknieta.

xAndre77x ciezko bedzie to za 1000 wylapac, ale powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż jeszcze pomyślę czy się opłaca - dodatków z 60-ki bym nie wykorzystywał, a i się konsola bardziej grzeje; chyba 80 lepsze...

A co do tematu: wyprzedaży już nie ma zbyt dużo, ale najlepsza była w MM: 40GB za 1200 zł. Osobiście wolę 80-kę z DS3 i więszym HDD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez sensu - wymieniać nową dobrą 80-tkę, na używany rupieć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od jutra w krakowskim MediaMarkt jest promocja, PS3 80GB DS3 za 1300 zł, myśle, że się opłaca.

Nie wiem jak w pozostałych MM, ale myśle, że podobnie.

beztytuufq2.th.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu Blueray Jakaś zmowa w tych wielkich elektromegamarketach. Ale cena niezła moim zdaniem, szkoda że jakiś gierek nie dorzucają. Taki zestaw + U:DF i Motostrom za 1349zł byłby wręcz wymarzony dla nowo kupujących...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Media Markt rownież widziałem za 1099 zł 40Gb - lepsze to niż 1300 za 80Gb (za tą róznicę kupić mozna 250-300 Gb hdd)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W Media Markt rownież widziałem za 1099 zł 40Gb - lepsze to niż 1300 za 80Gb (za tą róznicę kupić mozna 250-300 Gb hdd)

Dla kogo lepssze, dla tego lepsze - mi 80GB wystarcza i zostaje jeszcze dużo miejsca na HDD, ale z 40-stką by mi zabrakło.

A i DualShock 3 jest - po 1. nie wyobrażam sobie gry bez wibracji (dużo realistyczniejsze granie); po 2. nie mam zamiaru mieć jednego pad'a z wibracjami, a drugiego bez, więc 40-stka w moim przypadku odpada.

Wszystko to kwestia gustu i potrzeb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ema,

a wiecie moze po ile teraz w saturnie stoi 80gb albo w media markcie jakims w Rzeszowie albo Krakowie, albo ew na Sląsku??

dzieki za odpowiedz...bo wlasnie mam zamiar kupic konsole...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ema,

a wiecie moze po ile teraz w saturnie stoi 80gb albo w media markcie jakims w Rzeszowie albo Krakowie, albo ew na Sląsku??

dzieki za odpowiedz...bo wlasnie mam zamiar kupic konsole...

jak masz zamiar to najlepiej zadzwoń. Ja nie słyszałem ostatnio o żadnych promocjach (np. w ich gazetce), a bez promocji bardziej opłaca się poszukać na allegro, albo w sklepach internetowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem swoja 80GB z Ratchet&Clank i Ridge Racer 7 za 1399zl jakis tydzien temu w Saturnie w Warszawie, teraz widzialem ten sam zestaw za 1499, takze cos wachluja cenami..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W saturnie w Gdańsku jest promocja na wersję 80GB. Dodawane jest 5 gier - m.in. Uncharted, Ratchet, Warhawk, tych 2-óch ostatnich nie pamiętam, bo mnie nie zainteresowały. Cena - 1799.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawro, w zestawie są takie gry:

Uncharted Drakes Fortune, Ratchet&Clank: Tools of Destruction, Warhawk, Medal of Honor Airborne oraz Fight Night Round 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Srednia ta oferta, a wlasciwie kiepska, liczac 1300 za konsole "gola" to gry wychodza po 100zl.. a wszystkie te tytuly mozna kupic ponizej tej ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w MM jest 40GB za 1200zł tanio to nie jest ale drożej też można kupic. Ja za swoja własnie tyle dałem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Srednia ta oferta, a wlasciwie kiepska, liczac 1300 za konsole "gola" to gry wychodza po 100zl.. a wszystkie te tytuly mozna kupic ponizej tej ceny.

W ostatniej gazetce z Electroworld dodanej do newsweeka stoi cena 1290 za gola 80gb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja widzialem ze 3 tyg temu gołą 80gb w wawie w mediamarkt za 1450zeta... a z tymi grami to i tak sam se wole kupic bo te co dołączają to zazwyczaj jakies resztki....

Jak uwazacie...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że ta oferta była średnio atrakcyjna. Tyle, że w tym samym Saturnie 80-tka z jedną grą stała za 1499 zeta, tak więc...

I tak na razie nie kupię ps3 z braku funduszy, najpierw chcę uzbierać na prawko, potem na całe kino domowe (TV+ps3+zestaw audio), więc mam nadzieję, że ceny spadną po nowym roku. Choć już teraz uważam, że cena ps3 jest zadowalająca, zwłaszcza, gdy mamy na uwadze, że jest to także odtwarzacz Blu-ray.

@ Campos - jeśli miałbym do wyboru gołą ps3, a ps3 z grami, to wybrałbym tą drugą opcję, ale tylko wtedy, gdybym chciał zatrzymać te gry dla siebie, no i gdyby cena naprawdę za taki zestaw była promocyjna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Poznańskim Saturnie jest PS3 80GB za 1400 zł z grami: Ratchet & Clank: Quest for Booty i GT5: Prologue - to chyba jedna z najlepszych ofert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W Poznańskim Saturnie jest PS3 80GB za 1400 zł z grami: Ratchet & Clank: Quest for Booty i GT5: Prologue - to chyba jedna z najlepszych ofert!

no...niezła oferta. Szkoda tylko, że te gry nie zaoferują długiej zabawy, bo Ratchet to podobno 2-3h, GT5P też nie jest grą specjalnie długą, chyba że ktoś lubi grind dla F1...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi