Emir 2 Napisano 4 Wrzesień 2008 INFO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skr3czu 1 Napisano 4 Wrzesień 2008 Miało być demko dzisiaj, ale nie widzę... No chyba, że źle szukam ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaskus 0 Napisano 4 Wrzesień 2008 Musisz poczekać na aktualizacje store która zazwyczaj jest gdzieś wieczorkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 4 Wrzesień 2008 Rany jacy niecierpliwi. Pewnie będzie tylko na PSSUS czyli po 23:00 naszego czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 4 Wrzesień 2008 Standardowo X już ma demo, my czekamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 4 Wrzesień 2008 Wbiłem na gamersyde, by zobaczyć filmiki z dema i w pewnym momencie leci muzyka z Motorstorma. Ponieważ oni nie upiększają filmików, twórcy musieli być bardzo spokojni o poziom gry, skoro do gry kopiującej Motorstorm wrzucają jeszcze jego muzykę... Czyżby miała sprawić, że ludzie zapomną o MS ? Po gameplayu nie sądzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 4 Wrzesień 2008 PSS UK - 1617MB. U mnie burza to nie ściągam. Enjoy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crseven 2 Napisano 4 Wrzesień 2008 Sciagnąłem pogralem i musze powiedziec, ze naprawde fajna gra;) +ciekawy model jazdy, łatwy do opanowania i przyjemny +grafika - blur, kolorystyka i szczegołowosc +wykonanie trasy, switne widoki i pare konkretnych skokow +sterownia - latwe i przyjemne +skoki i tricki -brak mozliwosci "bicia" rywala jak to jest na motorze w motorstormie(albo jeszcze tego nie odkrylem ) Ogolnie jestem bardzo pozytywnie nakrecony po zagraniu w demko, jak starczy siania i nie wyjdzie zadna lepsza scigałka to moze sie skusze. Jak dla mnie gra lepsza od Motorstora, zobaczymy czy lepsza od M:Pacific Rift... Ale radze sciagnac bo 2 godziny czekania ale zabawa przednia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max Shadow 0 Napisano 5 Wrzesień 2008 Jak dla mnie, nie ma w niej nic poza grafika. Wyskoki z leksza za dlugie a triki kompletnie zbedne i "naciagane". Model jazdy i dynamika byla lepsza w MS. Muzyka faktycznie z Motorstorm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 5 Wrzesień 2008 Zagrałem i nie ma tego klimatu Motorstorma, pomimo podobnej (a niekiedy identycznej) ścieżki dźwiękowej i modelowi jazdy. Grafika fajna, ale oprócz tego nie zachwyca. System tricków to moim zdaniem niepotrzebny bajer i udziwnienie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 5 Wrzesień 2008 W MotorStormie mozna bylo bic przeciwnika na motorze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 5 Wrzesień 2008 Zagrałem i wrażenia są dobre, ale nie takie jakich się spodziewałem. PLUSY - fenomenalna grafika (kurz, dym, latające gałązki, błoto itd. ; świetna widoczność; przepiękne widoki, motion blur) - tutaj należało by dodać, ze jest o niebo lepiej niż na screenach czy trailerach, - świetna oprawa dźwiękowa (w końcu zżynano od najlepszych: NFS Most Wanted i Motorstorm), - proste model jazdy (i dobry) i sterowanie, - tricki może w demie nie są zbyt dobre, ale z tego co widać na filmie po ukończeniu dema, zapowiada się niezła jatka), - szybkość, - świetne trasy, niczym te z MS, - animacje kierowcy (choć lepiej od MS nie jest jak dla mnie pod względem wychyleń, czy zmiękczenia lądowania, a wiadomo, tricków porównywał nie będę) MINUSY - nie będzie nudzić? - czy tworzenie własnego quada jest tak słabe, iż twórcy wstydzili się tego spakować do dema? - czy to nie symulator lotnictwa? Co do przepychania to nie odkryłem tej funkcji w MS, ale w Pure na pierwszym okrążeniu już odepchnąłem przeciwnika (a właściwie zrobiło to za mnie PS3, choć mi to nie przeszkadza, ważne, że pusta droga). Grę kupię, ale nie od razu. Na razie czekam na MC: LA, czy MS: PR z samochodówek, więc w grudniu może sobie sprawię. Wie ktoś jak tam z ceną gier Disneya? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 5 Wrzesień 2008 W motorstormie można był rąbnac przeciwnika na motorze lub quadzie. Jesli chodzi o Pure to rzeczywiście ładnie to wygląda ale jakos brak mi dynamiki z motorstorma i pełnej kontroli nad pojazdem. W pure jak skoczymy to mam wrażenie, że tracę kontrolę nad quadem, a wszystko jakby leci po sznurku chociaz faktyczenie przy pierwszym dużym skoku widoczek zapiera dech w piersiach.Triki niczego nie wnoszą do gry i tylko przeszkadzają w podziwianiu krajobrazu. Wolałbym mozliwość sterowani pojazdem w locie tzn. trzymam do przodu=frontflip, do tyłu backflip i obroty. Duzo przyjemniej gra mi się w motorstorma. Graficznie tez nie ma takiej przepaści, żeby sie przesiadac. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteo 0 Napisano 5 Wrzesień 2008 Pure... podchodzilem troche jak do jeża. A w skrócie? Demo jest rewelacyjne, 100% zabawy, świetna grafika, bardzo dobry gameplay, genialny model jazdy (w sensie arcade, arcade!) i doskonała oprawa dźwiękowa. Oczywiście, trzeba pamiętać, że to jest tytuł, który ma dostarczać możliwie najwięcej radochy. A czy dostarcza? Nie mam co do tego żadnych wątpliwości, gram, gram i gram (póki co tylko w demo) Szczerze Wam powiem, że dawno żadna produkcja nie zaskoczyła mnie tak pozytywnie jak Pure! Motorstorm nie rzucił mnie na kolana, nie zachwycił, była to poprawna produkcja, także porównanie Motorstorm <> Pure wypada na korzyść tej drugiej gry, poza tym triki tutaj dają bardzo dużo, gdyby nie to to Pure nie byłby w połowie tak ciekawy. Z zaciekawieniem sprawdze jak radzi sobie też druga odsłona Motorstorm, może być gorąco P.S. Kiedy będzie premiera Pure w naszym pięknym kraju? Bo się doczytać nigdzie nie mogę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 5 Wrzesień 2008 Dla mnie duzo lepsze niz motorstorm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 6 Wrzesień 2008 Pograłem trochę w demo i muszę powiedzieć, że gra bardzo fajna. Gra się miło i przyjemnie, a feeling z gry jest taki jak za czasów PSX lub PS2 ("pure" arcade) Grafika jednak nie jest jakaś rewolucyjna, jest dobra i nic więcej. Większych minusów nie stwierdziłem, no może brak możliwości zmiany kamery, ale to w pełnej wersji może się zmienić. Znalazłem dzisiaj porównanie Xbox360 VS PS3 i nie wiem skąd oni wzięli tą dziwną kolorystykę w wersji PS3 bo u mnie gra ma dokładnie takie same kolory co wersja X360 na tym porównaniu Poza tym "drobnym" szczegółem niczym się nie różnią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 6 Wrzesień 2008 W MotorStormie mozna bylo bic przeciwnika na motorze? Tak. Całkiem przyjemna gierka z dobrą grafiką, ale MotorStorm to to nie jest. Pure to taki SSX tylko na kładach. MotorStorm oferuje znaaacznie więcej. To co mi sie nie podoba, to błoto, a raczej jego brak, w MS wszystko pięknie się deformuje, po 2-3 okrążeniu trasa już wygląda zupełnie inaczej, tu jest ciągle tak samo. Poza tym chętnie bym się zatrzymał i pokręcił jakieś bączki w błocie, ale nic z tego. Po premierze MS: PR nikt nie będzie pamiętał o Pure. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saperman 0 Napisano 6 Wrzesień 2008 bo dosyc długim oczekiwaniu - nie wiedziałem ze akutalizacje są wieczorem ^^ - wresczcie zassałem pure'a i... ? gra jest konkretna, grafika cudna, tricki tez dosyc fajne, w ogole podobna do motorstorma ALE ! mysle ze PURE i MS to dwie rozne gry ktore nie powinny byc rywalami poniewaz założenia obydwu gier jest troszke inne takie jest moje zdanie, i gdy PURE stanieje to kupie na 100% ale juz wczesniej zapewne po przejsciu MotorStorma:PR ktorego i tak wole od PURE'a plusy(PURE): +grafika na bardzo wysokim poziomie (mowie tutaj o otoczeniu bo sam kierowca i quad nie stoją na najwyzszym poziomie acz jest dobrze ^^) +możliwość zbudowania własnego quada praktycznie od ramy (niestety tworcy nie umiescili tego w demku ^^) +naprawde duzo trickow +przyjemny fizyka jazdy +/- skoki, ktore jedni zaliczą do minusów a drudzy do plusow, mi jest trudno je okreslic bo z jednej strony są cholernie długie ale z drugiej strony, combosy trickow podczas takiego skoku są imponujące minusy: -lądowanie... co to do cholery ma byc ?! koles ląduje quadem z ponad 100 m i siada jak na poduszeczce bo skoku z 2 metrow... tego tworcy nie dopiescili ale ta gra w zalozeniu ma sprawiac przyjemnosc i jesli ktos lubi te klimaty nie bedzie zwracał na to wielkiej uwagi -narazie nie odkryłem mozliwosci zepchniecia rywala z quada, a szkoda... wiecej wad mu trudno znalezc (a moze nie chce ich widziec... ?) podsumowując, gierka przy ktorej demku bawie sie super, warta zajecia pozycji obok MotorStorma na naszej półce (mowie tutaj o demku, czy single nie bedzie nudny itd dowiemy sie gdy gra wyjdzie czyli ok 26 wrzesnia ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 6 Wrzesień 2008 -lądowanie... co to do cholery ma byc ?! koles ląduje quadem z ponad 100 m i siada jak na poduszeczce bo skoku z 2 metrow... tego tworcy nie dopiescili ale ta gra w zalozeniu ma sprawiac przyjemnosc i jesli ktos lubi te klimaty nie bedzie zwracał na to wielkiej uwagi To może do minusów dodać jeszcze to, że ustanie takiego skoku jest niemożliwe? Zwykła zręcznościówka, więc czego się można spodziewać? Realnego zachowania kierowcy po skoku niemożliwym do ustania?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 6 Wrzesień 2008 wiadomo może czy pełna wersja będzie mieć multi na 2 graczy na split screenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 7 Wrzesień 2008 Mi sie demko bardzo spodobało ale raczej nie kupie bo kasy starczy tylko na jedną grę a wychodzą jescze lepsze tytuły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 7 Wrzesień 2008 Ja się strasznie zawiodłem i nie mam ochoty na więcej Porównań do Motorstorma nie da się uniknąc. Tak mi się nasunęło grając, że twórcy za dużo chcieli spapugowac i bardzo nie wyszło, a gdy zaczął się kawałek z Motorstorma to szybko grę wyłączyłem. To ma byc jakas tania prowokacja? Żart? Nie ważne. Jedyne plusy to ładna grafika i płynnośc. Peace! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacobiCrash 0 Napisano 8 Wrzesień 2008 Ja się strasznie zawiodłem i nie mam ochoty na więcej Porównań do Motorstorma nie da się uniknąc. Tak mi się nasunęło grając, że twórcy za dużo chcieli spapugowac i bardzo nie wyszło, a gdy zaczął się kawałek z Motorstorma to szybko grę wyłączyłem. To ma byc jakas tania prowokacja? Żart? Nie ważne. Jedyne plusy to ładna grafika i płynnośc. Peace! Oj! Specjalnie się zarejestrowałem na forum, aby Ci odpisać (co nie znaczy, że to mój pierwszy i ostatni post, co to, to nie) IMO właśnie o to chodzi, że PURE ciężko porównywać z Motorstorm. Właściwie jedyną wspólną rzeczą, jest to, że obie gry to wyścigi offroad. Tak naprawdę obie produkcje to zupełnie inny gameplay. Motorstorm stawia na bardziej techniczną jazdę, wyszukiwanie najlepszej trasy dla wybranego przez nas pojazdu i walkę "koło w koło", że się tak wyrażę. Natomiast Pure idzie w stronę przyjemnej i bezstresowej (przynajmniej w demie, czyli na pierwszej trasie i najniższym poziomie trudności) jazdy, co ma się przełożyć na czysty fun płynący z rozgrywki. Myślę, że większą kalką Motorstorm będzie Baja (która chyba wychodzi na dniach), a Pure to bardziej taki SSX, tylko że na kołach. W sumie ciężko jest porównywać pełną produkcję (i to kiedy wydaną!) z demem oferującym jedną trasę. Pewne jest, że Pure oferuje prześliczną grafikę, ciekawy gameplay i dobrą ścieżkę dźwiękową (sądząc po dostępnej liście utworów). Z końcową oceną trzeba się wstrzymać do zagrania w pełną wersję. Ta sama piosenka (i to świetna) w obu grach? No proszę, bądźmy poważni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 8 Wrzesień 2008 Gdyby MX Vs ATV Untamed miał grafikę jak pure (wiem mówiłem że grafika nie jest najważniejsza ale już MX Vs ATV Untamed na PSP mi się bardziej podoba) to bym nie grał w żadne motorstormy, pure czy fuel'e bo Mx Vs ATV to najlepsza gra z tego typu, ma wszystko co potrzebuje, mtory, quady i monster trucki a reszta mnie zbytnio nie interesuje i muzę w moich klimatach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 8 Wrzesień 2008 Oj! Specjalnie się zarejestrowałem na forum, aby Ci odpisać (co nie znaczy, że to mój pierwszy i ostatni post, co to, to nie)IMO właśnie o to chodzi, że PURE ciężko porównywać z Motorstorm. Właściwie jedyną wspólną rzeczą, jest to, że obie gry to wyścigi offroad. Tak naprawdę obie produkcje to zupełnie inny gameplay. Motorstorm stawia na bardziej techniczną jazdę, wyszukiwanie najlepszej trasy dla wybranego przez nas pojazdu i walkę "koło w koło", że się tak wyrażę. Natomiast Pure idzie w stronę przyjemnej i bezstresowej (przynajmniej w demie, czyli na pierwszej trasie i najniższym poziomie trudności) jazdy, co ma się przełożyć na czysty fun płynący z rozgrywki. Myślę, że większą kalką Motorstorm będzie Baja (która chyba wychodzi na dniach), a Pure to bardziej taki SSX, tylko że na kołach. W sumie ciężko jest porównywać pełną produkcję (i to kiedy wydaną!) z demem oferującym jedną trasę. Pewne jest, że Pure oferuje prześliczną grafikę, ciekawy gameplay i dobrą ścieżkę dźwiękową (sądząc po dostępnej liście utworów). Z końcową oceną trzeba się wstrzymać do zagrania w pełną wersję. Ta sama piosenka (i to świetna) w obu grach? No proszę, bądźmy poważni. Zależy co kto wymaga Dla mnie to ta sama kategoria gier dlatego porównuję. (gdyby ktoś pokazałby mi kawałek i nie mówiłby co to, strzeliłbym w MS) Do tych gier dojdzie jeszcze FUEL. I powiem tak, z tych 3 gier na pewno jedną kupię i na pewnno nie będzie to Pure. Miło mi, że dzięki mnie się zarejestrowałeś! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach