Wojek_gacek 0 Napisano 4 Listopad 2008 A to mi to i tak nic nie robi... Widzisz jestem nadpobudliwym człowiekiem i jak gram np w CoD-a to biegam jak szalony po całej planszy, dużo ginę ale też dużo zabijam. Jakoś specialnie nie lubie się czaić za "krzokiem" Ale dzieki wielkie za odp...Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 4 Listopad 2008 Dlatego takie auto aim'y najczęściej się zauważa w HS&D jak np. 6 kolesi szuka jednego, który leży gdzieś tam obstawiony claymore'ami ze snajperką w ręce i czeka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil78 0 Napisano 17 Marzec 2009 Siemka. A propos AutoAima :D ja do tej pory grałem w FPS itp na kompie z klawą i mycha w ręku i cholernie ciężko mi się gra w Army Of Two bez mychy. Czy po dłuższym obcowaniu z PSem i padem w FPSach TPSach będzie mi się dobrze grało? Bo strasznie mnie to zniechęca do grania w AoT i do kupienia chociażby Killzone 2 i innych tego typu gierek. Czy ktoś z Was miał takie problemy z przejściem ze sterowania klawa+ mycha na pada w PS3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 17 Marzec 2009 Czy ktoś z Was miał takie problemy z przejściem ze sterowania klawa+ mycha na pada w PS3? Ja właściwie od razu po przejściu na pada nie miałem problemów. Jako, że NIGDY wcześniej nie grałem na padzie (poza może dwoma razami u kolegi), uważam, że pad jest stosunkowo łatwy do opanowania. Z biegiem czasu Auto-Aim zacznie ci przeszkadzać, a bez niego będziesz osiągał lepsze wyniki :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil78 0 Napisano 17 Marzec 2009 Rozumiem że nie zrażać się i grać ile wlezie w tego typu gierki - i sie przyzwyczaję? Ja na padzie nawet na kompie grałem, ale nigdy w FPSy :( Będę ćwiczył - dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 17 Marzec 2009 W życiu nie miałem takiej sytuacji, żeby w codzie mi się sam przesuwał celownik lol. Nie koloryzujecie trochę? Moim zdaniem nie mia auto-aima w COD4. Jest, jest ale to jest perk "Stady Aim" i mozna go sobie nie wybierac. Napewno nie polecam go razem, z karabinem snajperskim. Jezeli cel jest daleko, a przez linie strzalu przebignie ktorys z przeciwnikow to celownik lekko sie do niego "przyklei" i nie trafimy, ani celu, ani tego co przebiegl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluha 2 Napisano 17 Marzec 2009 (edytowane) Steady Aim zmniejsza rozrzut broni w czasie strzelania z biodra i raczej nie ma nic wspólnego z Auto-Aim.Wiele razy mi sie zdarzyło że celownik podążał delikatnie za przeciwnikiem a nie korzystam z tego perka. [ Edytowane 22 Marzec 2009 przez kluha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 17 Marzec 2009 steady-aim nie ma nic wspolnego z auto-aimem, ten perk po prostu powoduje zmniejszenie bialego krzyzyka czyli jak kolega wyzej powiedzial zmniejsza rozrzut po strzale z biodra, szczegolnie przydatne do mp5 w bliskim starciu ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 19 Marzec 2009 Rozumiem że nie zrażać się i grać ile wlezie w tego typu gierki - i sie przyzwyczaję?Ja na padzie nawet na kompie grałem, ale nigdy w FPSy :( Będę ćwiczył - dzięki za odpowiedź. jak pierwszy raz zagrałem w szotera na padzie to myślałem, że gra jest zepsuta :) trenuj i będzie git, co do auto aima to rzeczywiście później przeszkadza ale niektórym pasuje na początku obcowania z anologami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 20 Marzec 2009 (edytowane) Jest, jest ale to jest perk "Stady Aim" i mozna go sobie nie wybierac. Większej bzdury nie słyszałem... A co do tematu to: AUTO-AIM w CoD4 JEST i niech nikt nie próbuje tutaj dowieść swojej racji, że nie ma bo starzy wyjada3e zjedzą was śmiechem. Pozdrawiam niedowiarków. Edytowane 20 Marzec 2009 przez MAATSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 20 Marzec 2009 (edytowane) Jest, jest ale to jest perk "Stady Aim" i mozna go sobie nie wybierac. Większej bzdury nie słyszałem... Dlaczego to w/g Ciebie jest bzdura? "Stary wyjada3u"... :rofl: Edytowane 20 Marzec 2009 przez Fayabusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 20 Marzec 2009 Dlaczego to w/g Ciebie jest bzdura? "Stary wyjada3u"... :rofl: Chodziło mi o to, że stwierdziłeś, że Steady-Aim jest odpowiedzialny za AUTO-AIM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach