Skocz do zawartości
MAGpl

Ghost Rider

Rekomendowane odpowiedzi

Szukając jakiś ciekawych filmików na youtube natknąłem się na coś,co według mnie zasługuje na to aby podzielić się tym z Wami.Gość nazywa się Patrik Furstenhoff,podobno:) pochodzi ze Szwecji i jest członkiem "Swedish Wheelie Team".Jest to grupa świrów jeżdżących na motorach.

Chociaż nie do końca jest to pewne,ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje o nim.Jest tylko wiele teorii,że to właśnie ten gość,ale mniejsza o to.Zapraszam do oglądania:)

Ghost Rider

Ghost Rider - Basta Turbo

Ghost Rider - Jump the Globe

Gość ma jaja ze stali i umiejętności,których pozadrości mu nie jeden zawolennik takiej jazdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem kiedyś o nim info ale nie mogłem znaleźc.

To jest taki rasowy motocyklista z olejem silnikowym zamiast krwi. Mam nadzieje, że innym ludziom nie imponuje bo mi bardzo;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie osbiście nie ma w tym nic fajnego wkońcu sie wypier... i bedze tyle z tego dobrego;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plotka głosi, że facet zginął w ubiegłym roku w wypadku. Inni z kolei mówią, że po prostu wycofał się z interesu.

Tak czy inaczej gość ma nierówno pod sufitem i za takie "zabawy" na drogach publicznych powinni posadzić go (o ile jeszcze żyje) na tak długo, aby po wyjściu nie pamiętał już jak wygląda motocykl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Plotka głosi, że facet zginął w ubiegłym roku w wypadku. Inni z kolei mówią, że po prostu wycofał się z interesu.

Tak czy inaczej gość ma nierówno pod sufitem i za takie "zabawy" na drogach publicznych powinni posadzić go (o ile jeszcze żyje) na tak długo, aby po wyjściu nie pamiętał już jak wygląda motocykl.

Fak faktem,że ma nierówno pod sufitem,ale ma też spore umiejętności i jest dobry w tym co robi,pomimo że jest to niezgodne z prawem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Talent, talent, talent. Tak tego człowieka można opisać. To że łamie prawo? No cóż... trudno. Nie jest to mądre, ale talentu mu nie odmówicie.

Dziwi mnie jedno... po co policja go goniła?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Talent, talent, talent. Tak tego człowieka można opisać. To że łamie prawo? No cóż... trudno. Nie jest to mądre, ale talentu mu nie odmówicie.

Dziwi mnie jedno... po co policja go goniła?

Po autograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Jak Się Wywali To Będzie Kaleką Do Końca Życia ;/

Mądre?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A Jak Się Wywali To Będzie Kaleką Do Końca Życia ;/

Mądre?

Jak to się mówi "kto nie ryzykuje,ten nie jedzie" Życie,co zrobisz.Jeden całe woli siedzieć przed TV,bądź komputerem a drugi woli czegoś bardziej extremalnego,jak ten gość np.Przynajmniej może się poszczycić ponadprzeciętnymi umiejętnościami,bo taki TV maniak to raczje nie ma czym:) Nową kablówką

Pozdrawiam

(bez obrazy dla TV maniaków,to tylko taki przykład)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało mnie interesuje, czy facet po wypadku zostanie kaleką czy trupem. Mimo że umiejętności nie można mu odmówić, to jeżdżąc z prędkością 300 km/h po drogach publicznych stwarza poważne zagrożenie nie tylko dla siebie, ale również (albo raczej przede wszystkim) dla innych. No ale przecież taka jazda na zamkniętym torze nie byłaby tak efektowna i nie powodowałaby zachwytów ludzi na forach dyskusyjnych. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech jeździ. Filmiki fajne. Wogole to o nim juz w necie bylo glosno dawno temu:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niech jeździ. Filmiki fajne. Wogole to o nim juz w necie bylo glosno dawno temu:)

Tak,masz rację.Te nagrania pochodzą z ubiegłego roku,tyle że ja je dopiero odkryłem:P HeHe

P.S. Później zamieszczę linki do nowych materiałów,nieco innej treści.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koles kozak ! Tez tak chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.