Skocz do zawartości
Jedrek

Wymiana Gier

Rekomendowane odpowiedzi

no to tez się dopiszę do takiego ewentualnego spotkania, może miejsce Biblioteka ? A czas, czas pokaże kiedy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierki wymieniają na placu wolności 9 sklep się nazywa irydium :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak piwko w Biblio to proponuje studenckie środy. Btw. Polecam sklepik na nowomiejskiej za niezła cenę sprzedałem tam swego czasu parę gier. Pozdrawiam wszystkich Widzewiaków ;) i nie zresztą też ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przybyszewskiego, max 200 metrów od rzgowskiej od lat jest komis z grami na konsole. Mają PS2, PS3, X360, PSP oprócz tego naprawiają konsole, mają akcesoria. A w pokoju obok części do kompów. Ogólnie wszystko fajnie i pięknie, tylko jak czasami pojadą z ceną to chce się plakać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze ktoś z was ma albo wie gdzie kupie PES2009 bo Allegro narazie nima, game over oraz na Piotrkowskiej 49 to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo Łódź ja też z Łodzi a co do wymianki gierek można by też miedzy sobą a no i ten browarek kusi pozdro :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam od pół roku wymieniam i kupuje gry w Checkpointcie na Piotrkowskiej 46 i jestem bardzo zadowolony z tego sklepu. Cenny mają naprawdę atrakcyjne a i o samych grach można sobie pogadać. Jeżeli jeszcze tam nie byliście, to musicie to nadrobić :).

Dla zainteresowanych oto ich strona www: www.checkpoint.lodz.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc

rowniez polecam Checkpoint na Piotrkowskiej 46, mozna kupic nowe gry w bardzo dobrych cenach, uzywki w cenach porownywalnych z allegro no i oczywiscie wymienic gry jak czasami wiekszej gotowki brak a chcialoby sie w cos pograc. Sklep jest swiezutki otwarcie bylo w listopadzie 2009 a ze podobaja mi sie takie inicjatywy i dlugo szukalem tego typu sklepu to zachecam do odwiedzin.

No i strona jest na biezaco aktualizowana wiec w kazdej chwili mozna wejsc i zobaczyc co jest na stanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM SERDECZNIE JESTEM TU NOWY CHCIAL BYM WAS NA LAMACH TEGO FORUM ZAPROSIC NA OTWARCIE NOWEGO SKLEPU GALAXY GAMES STUDIO ULICA PIOTRKOWSKA 31 LEWA OFICYNA DNIA 25 O9 2010.

W NASZYM SKLEPIE ZNAJDUJE SIE 60 GIER NA PS3 I INNE KONSLOE. ORGANIZUJEMY TURNIEJE ,PIERWSZY TO GUITAR HERO ORAZ FIFA 10.POSIADAMY GAMING ROOM :biggrin::biggrin::teehee (HC ROOM) 3 STANOWISKA GRASZ ZA DARMO NIE POBIERAMY ZADNYCH OPLAT DLA NOCNYCH MARKOW Z SOBOTY NA NIEDZIELE ORGANIZUJEMY GAMING CLUBS

MOZLWOSC KUPEINIA GRY I PO DZIESIECIU DNIACH JEJ ZWROTU (SZCZEGULY NA MIEJSCU)

ORAZ WIELE INNYCH PROMOCJI I ZECZY JAKICH INNE SKLEPY NIE OFERUJA .ZAPRASZAM SERDECZNIE

Edytowane przez Tomo
Rozmiar czcionki: nikt tu nie jest ślepy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ŁÓDZ ZAPRASZAM NA TURNIEJE GUITAR HERO FIFA 10 ORAZ SPLIT/SECOND PIOTRKOWSKA 31 OTWARCIE SKLEPU 25.09.2010…..

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA TURNIEJ KTORY ODBEDA SIE W NASZYM SKLEPIE NA LAMACH TEGO FORUM CHCIAL BYM SIE DOWIEDZIEC CZY BEDZIE KTOS ZAITERESOWANY Z NASZEGO MIASTA, DO WYGRANIA FAJNE NAGRODY BONY DO SILVERA NA DOWOLNE FILMY

O WARTOSCI 100 ZL PODKOSZULKI KUBKI PLAKATY RABATY ITP

PS.MOZE MACIE JAKIES PROPOZYCJIE JAK POWINIEN WYGLADAC TAKI TURNIEJ, PROPOZYCJIE GIER ,CZY LOKAL ZAMKNIETY CZY OTWARTY MOZE JAKIES PIWKO POZDRAWIAM ;-]

post-27821-089562700 1283890827_thumb.jp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się wybiorę ,widzę że sklepik będzie miał potencjał , granie-testowanie gier które bym chciał zakupić uważam za dobry pomysł

Turnieje -może jakieś bijatyki - ale dla starszych i poważnych typ UFC 2010 ,FIGHT NIGHT Round 4 ,

Dla młodszych lub też lubiących luźne mordobicia tekken 6 ,sf4

Piłka nożna Fifa i pes obowiązkowo

Może turniej w fps np. call of duty , Battlefield: Bad Company™ 2

Sklepik powinien być otwarty ale dla stałych bywalców , lub dla jakiś wyróżniających się przydał by się jakiś pokoik zamknięty , no i piwko mile widziane

Z tym zwrotem po 10 dniach -ciekawa propozycja chociaż ja jak coś kupię i mi tytuł podpasuje zostawiam go w kolekcji :biggrin:,chyba że tytuł okaże się średni .

Kurcze super że taki sklepik powstanie mam nadzieję żę uda wam się przebić ,trzymam kciuki no i na mnie możecie liczyć pozdrawiam i do zobaczyska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się wybiorę ,widzę że sklepik będzie miał potencjał , granie-testowanie gier które bym chciał zakupić uważam za dobry pomysł

Turnieje -może jakieś bijatyki - ale dla starszych i poważnych typ UFC 2010 ,FIGHT NIGHT Round 4 ,

Dla młodszych lub też lubiących luźne mordobicia tekken 6 ,sf4

Piłka nożna Fifa i pes obowiązkowo

Może turniej w fps np. call of duty , Battlefield: Bad Company™ 2

Sklepik powinien być otwarty ale dla stałych bywalców , lub dla jakiś wyróżniających się przydał by się jakiś pokoik zamknięty , no i piwko mile widziane

Z tym zwrotem po 10 dniach -ciekawa propozycja chociaż ja jak coś kupię i mi tytuł podpasuje zostawiam go w kolekcji :biggrin:,chyba że tytuł okaże się średni .

Kurcze super że taki sklepik powstanie mam nadzieję żę uda wam się przebić ,trzymam kciuki no i na mnie możecie liczyć pozdrawiam i do zobaczyska

DZIEKI DZIEKI JESZCZE RAZ DZIEKI I MY ROWNIEZ MAMY NADZIEJE ZE NAM SIE UDA W POKOJU Z KONSOLAMI JEZELI WYSTARCZY FUNDUSZY BEDZIE ODDZIAL ZAMKNIETY NARAZIE SA JUZ 3 KONSOLE (POKOJIK 11 M2) ZAGOSPODAROWALISMY LONCZNIE 37 METROW :thumbsup: JEZELI BEDZIE TAKA POTRZEBA ZAMYKAMY WIECZOREM LOKAL I WTEDY BEDZIE SIE DZIALO BROWAR PALUSZKI I PADZIK W REKU POZDRAWIAM:teehee: Edytowane przez GALAXY GAMES STUDIO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie w Łodzi znajde Fife 11 tanio ? ;] a tak w ogole musze sie wybrac do checkpointu i tego galaxy sa jeszcze jakies nowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam stronke do darmowej wymiany gier miedzy graczami www,wymiengierke.pl. gierki mozna wysylac poczta - tak jak ja to zazwyczaj robie - albo tez umawiac sie na odbior osobisty - zaleznie od upodoban

mamy obecnie konkurs, w ktorym mozna zgarnac gierke, w tym tygodniu na pc, ale w przyszlym byc moze bedzie cos na ps3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę spóźniony pomysł. Gametrade.pl już się chyba zbyt mocno zakorzenił na rynku i mam wrażenie że analogicznie do allegro nikt i nic nie będzie w stanie mu zagrozić ...

Poza tym portal (moje odczucia) nie przyciąga wyglądem, zbyto dużo wszystkiego naraz, ramka ramkę ramką pogania ;) no i stronka nie mieści mi się na ekranie czyli poszaleliście z jej szerokością - wkurzające

Mimo wszystko powodzenia. BTW Link który wkleiłeś nie działa :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie na 19" (monitor 4:3) jest na styk... zawsze można kliknąć formułkę ctrl + minus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie na 19" (monitor 4:3) jest na styk... zawsze można kliknąć formułkę ctrl + minus

Nad rozdzielczością będę musiał popracować (jak i nad poroma innymi elementami)

Przepraszam, za niedziałającego linka - wstawiam poprawny www.wymiengierke.pl

Wprowadziłem kilka zmian w wyglądzie i w działaniu, napiszcie proszę co teraz o tym myślicie, dzięki :)

PS

Mam nadzieję, że GT nie zostanie niedoścignionym monopolistą, bo jak wiadomo monopol zbyt fajny dla użytkowników nie jest. Mam nadzieję, że uda mi się wnieść coś pozytywnego i coś czego nie było :) - pomysłów mam mnóstwo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27821-0-96843700-1296157214_thumb.j Zapraszam do naszego sklepu Piotrkowska 31. Na chwile obecną posiadamy około 120 gier na ps3 nowe i używki .SKUP/SPRZEDAŻ/ZAMIANA :) Edytowane przez GALAXY GAMES STUDIO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@GALAXY GAMES STUDIO

Szkoda tylko że olewacie klientów na gametrade. Dwa razy wysyłałem do Was PW w sprawie zakupu/wymiany LBP2. Zero odzewu i grę kupiłem w Świecie Gier z Warszawy. Jeśli wszystkie interesy robicie w ten sposób to cud że jeszcze funkcjonujecie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Chciałbym wam polecić pewną stronkę na której można zupełnie za darmo wymieniać i sprzedawać gry na wszystkie platformy. Jest ona w miarę bezpieczna(ja do tej pory nie natrafiłem na oszusta). Nawet jeśli kolekcjonujecie gry zawsze możecie coś na niej kupić.

oto link - http://gametrade.pl/r/21407

Szczerze polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi